Moderators stormrain Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 ιδωμεν... θα παρω τηλ αν και θα προτιμουσα να μου ανεβασουν λιγο την επιδοτηση και να μας κανουν και καμια εκπτωση στα παγια ας πουμε γιατι γινεται χαμος στους λογαριασμους! Εννοειται. Αν αναφερεις πως εχεις βρει καλυτερη προσφορα επιδοτησης και καλυτερα παγια λογικα αυτοι θα προσπαθησουν να σε κρατησουν ανεβαζοντας σου τα ηδη υπαρχοντα. Θα ηθελα παρα πολυ να μαθω παντως τι οριο εχουν και πως ρυθμιζονται οι παροχες τους αναλογα με την πιεση που μπορει να τους κανει ο εκαστοτε πελατης. Την διαδικασια δηλαδη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Οκ να το κανω αυτο , αλλα αφου εχει περασει ενας χρονος οτι επιδοτηση και να εχω παρει δε χρειαζεται να δωσω τιποτα για να φυγω! Ακομα καλυτερα. ιδωμεν... θα παρω τηλ αν και θα προτιμουσα να μου ανεβασουν λιγο την επιδοτηση και να μας κανουν και καμια εκπτωση στα παγια ας πουμε γιατι γινεται χαμος στους λογαριασμους! Οχι λιγη αυξηση.Θα ζητησεις πολυ πιο μεγαλη.
Xristaras23 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Καλησπερα εχω παρει το iphone με συνδεση απο vodafone και το εχω 6 μηνες και οι λογαριασμοι ειναι απο 100-220€ ποση επιδοτηση περιπου θα εχω Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
ApSiMan Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 ...Ερωτηση εχει κανει κανενας κινηση να φυγει απο την Wind για να τσιμπησουμε αντιδρασεις(Γιατι οταν εκανα το συμβολαιο μια κυρια ουρλιαζε για την μικρη επιδοτηση...);Απο την Vodafone ξερω το εκανα 10 φορες αλλωστε,τωρα που αλλαξα εταιρια δεν ξερω τι θα παιχτει.. Για την Κοσμοτε ξερω τι τσιπηδες ειναι dont worry.. Έχω τον ίδιο αριθμό 8 χρόνια τώρα. Στην αρχή ήταν Vodafone, πριν 2 χρόνια πήγα στην Wind. 2 χρόνια δηλαδή συνδρομητής στην Wind. Μου άρχισαν με επιδότηση 120euro. Έκανα φορητότητα για Voda (μου έδινε 300€ min επιδότηση) Να μην τα πολυλογώ μετά από 2 συνομιλίες με κάθε εταιρία κατέληξα στις παρακάτω προσφορές: Wind: 300euro επιδότηση και 4 πάγια δώρο (πάγια αξίας 45€) Voda: 400euro επιδότηση και 3 πάγια δώρο (αξίας 50€) Και λόγω συνεργασίας voda-hol έχω κ 10€ έκπτωση/μήνα στους λογαριασμούς μου (5€ στον καθένα). Συμπέρασμα: μια χαρά τσιμπάει η wind. αν δεν έχεις ψηλές απαιτήσεις σε συσκευή (όπως είχα εγώ) τότε είσαι κομπλέ.
gilardino Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 εμενα ληγει σ ενα μηνα το συμβολαιο μου με cosmote και σκεφτομαι να παω με φορητοτητα σε voda ή wind,με προγραμμα γυρω στα 30 ευρω το μηνα παγιο...τι επιδοτηση θα παρω;
Sotosgl Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Έχω τον ίδιο αριθμό 8 χρόνια τώρα. Στην αρχή ήταν Vodafone, πριν 2 χρόνια πήγα στην Wind. 2 χρόνια δηλαδή συνδρομητής στην Wind.Μου άρχισαν με επιδότηση 120euro. Έκανα φορητότητα για Voda (μου έδινε 300€ min επιδότηση) Να μην τα πολυλογώ μετά από 2 συνομιλίες με κάθε εταιρία κατέληξα στις παρακάτω προσφορές: Wind: 300euro επιδότηση και 4 πάγια δώρο (πάγια αξίας 45€) Voda: 400euro επιδότηση και 3 πάγια δώρο (αξίας 50€) Και λόγω συνεργασίας voda-hol έχω κ 10€ έκπτωση/μήνα στους λογαριασμούς μου (5€ στον καθένα). Συμπέρασμα: μια χαρά τσιμπάει η wind. αν δεν έχεις ψηλές απαιτήσεις σε συσκευή (όπως είχα εγώ) τότε είσαι κομπλέ. Χιλια Thanx. Εμενα με συμφερει η Wind λογω συνεργασιας με την Tellas γιαυτο αλλωστε αλλαξα με κρατανε απο τα @@ τωρα λογω εκπτωσης οποτε πρωτα ζηταω διαπραγματευση της επιδοτησης και μετα αιτημα φορητοτητας. Αυτο εννοεις με τα 2 τηλεφωνηματα; Παντως καλα σου εκατσε..Η Voda οταν εφυγα τον Δεκεμβρη μου εδινε max επιδοτηση 350€ απο 180€ για 2 νουμερα αν θυμαμαι καλα και κανεναν μηνα τσαμπα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Καλησπερα εχω παρει το iphone με συνδεση απο vodafone και το εχω 6 μηνες και οι λογαριασμοι ειναι απο 100-220€ ποση επιδοτηση περιπου θα εχω Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Έχω τον ίδιο αριθμό 8 χρόνια τώρα. Στην αρχή ήταν Vodafone, πριν 2 χρόνια πήγα στην Wind. 2 χρόνια δηλαδή συνδρομητής στην Wind.Μου άρχισαν με επιδότηση 120euro. Έκανα φορητότητα για Voda (μου έδινε 300€ min επιδότηση) Να μην τα πολυλογώ μετά από 2 συνομιλίες με κάθε εταιρία κατέληξα στις παρακάτω προσφορές: Wind: 300euro επιδότηση και 4 πάγια δώρο (πάγια αξίας 45€) Voda: 400euro επιδότηση και 3 πάγια δώρο (αξίας 50€) Και λόγω συνεργασίας voda-hol έχω κ 10€ έκπτωση/μήνα στους λογαριασμούς μου (5€ στον καθένα). Συμπέρασμα: μια χαρά τσιμπάει η wind. αν δεν έχεις ψηλές απαιτήσεις σε συσκευή (όπως είχα εγώ) τότε είσαι κομπλέ. εμενα ληγει σ ενα μηνα το συμβολαιο μου με cosmote και σκεφτομαι να παω με φορητοτητα σε voda ή wind,με προγραμμα γυρω στα 30 ευρω το μηνα παγιο...τι επιδοτηση θα παρω; Δεν μπορει κανεις με βεβαιοτητα να σας πει αλλα σιγουρα μπορειτε να πετυχετε αυξηση αν το παζαρεψετε με "απειλη" οτι θα κανετε φορητοτητα.
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δεν μπορει κανεις με βεβαιοτητα να σας πει αλλα σιγουρα μπορειτε να πετυχετε αυξηση αν το παζαρεψετε με "απειλη" οτι θα κανετε φορητοτητα. Θα πεθαινα να ειχα καποιον γνωστο στο τμημα φορητοτητας της Βοντα (ή οπως λεγεται το τμημα τελος παντων) να μου πει ποσο θα μπορουσα να το τραβηξω. Γιατι ακουσα το τρελο 500 ευρω επιδοτηση και 70% εκπτωση σε λογαριασμους μεσου ορου 60 ευρω και μετανιωσα που δεν το τραβηξα κι αλλο.
ApSiMan Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δεν μπορει κανεις με βεβαιοτητα να σας πει αλλα σιγουρα μπορειτε να πετυχετε αυξηση αν το παζαρεψετε με "απειλη" οτι θα κανετε φορητοτητα. Όχι μόνο απειλή, να κάνετε κιόλας αίτηση για φορητότητα. Τότε παίζονται όλα τα παιχνίδια. Και στην τελική ακυρώνετε την αίτηση φορητότητας μετά. Δεν είναι δεσμευτική. Θα πεθαινα να ειχα καποιον γνωστο στο τμημα φορητοτητας της Βοντα (ή οπως λεγεται το τμημα τελος παντων) να μου πει ποσο θα μπορουσα να το τραβηξω. Γιατι ακουσα το τρελο 500 ευρω επιδοτηση και 70% εκπτωση σε λογαριασμους μεσου ορου 60 ευρω και μετανιωσα που δεν το τραβηξα κι αλλο. Φίλος στην voda έκανε το 35άρι πάγιο 13€! Αλλά επιδότηση κλασική (κάνα 100άρικο).
MasterX Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 η εκπτωση στο παγιο που δινουν ομως ισχύει για ενα χρονο αν δεν κανω λαθος...
ApSiMan Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 η εκπτωση στο παγιο που δινουν ομως ισχύει για ενα χρονο αν δεν κανω λαθος... Λογικό...και η επιδότηση που παίρνεις ουσιαστικά για 1 χρόνο είναι...μετά ξανά-μανά τα ίδια....
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 η εκπτωση στο παγιο που δινουν ομως ισχύει για ενα χρονο αν δεν κανω λαθος... Ετσι ακριβως.Κι εμενα μου ειχαν δωσει 50% για ενα χρονο που την ανανεωσανμε πιεσεις φυσικα
MasterX Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 συνεχιζουν να δινουν μεγαλα ποσά σε επιδοτησεις? πήρε κανεις αυτες τις μέρες? Γιατι λογικα καποια στιγμη πρεπει να σταματησει αυτο..
ApSiMan Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Χιλια Thanx.Εμενα με συμφερει η Wind λογω συνεργασιας με την Tellas γιαυτο αλλωστε αλλαξα με κρατανε απο τα @@ τωρα λογω εκπτωσης οποτε πρωτα ζηταω διαπραγματευση της επιδοτησης και μετα αιτημα φορητοτητας. Αυτο εννοεις με τα 2 τηλεφωνηματα;Παντως καλα σου εκατσε..Η Voda οταν εφυγα τον Δεκεμβρη μου εδινε max επιδοτηση 350€ απο 180€ για 2 νουμερα αν θυμαμαι καλα και κανεναν μηνα τσαμπα. 2 Τηλέφωνα εννοώ 2 τηλέφωνα διαπραγμάτευσης: με παίρνει η Wind μου λέει "σου δίνω τόσα", παίρνω μετά την voda της λέω "η wind μου δίνει τόσα" (τέλος 1ου τηλ), ξαναπέρνω την wind της λέω "ευχαριστώ για την αρχική προσφορά αλλά η voda μου δίνει τόσα", μου κάνουν αντι-προσφορά, παίρνω την voda της λέω "η wind μου δίνει τόσα παραπάνω" (τέλος 2ου τηλ). όταν σταμάτησαν να μου δίνουν προσφορές απλά επέλεξα την πιο συμφέρουσα για τα δικά μου δεδομένα. όρεξη να έχεις να "παίζεις" συνεχιζουν να δινουν μεγαλα ποσά σε επιδοτησεις?πήρε κανεις αυτες τις μέρες? Γιατι λογικα καποια στιγμη πρεπει να σταματησει αυτο.. Ποτέ δεν σταματάει αυτό. Το έχω ξανακάνει πριν 2 χρόνια (όταν πήγα στην Wind) αλλά με σχετικά χαμηλότερες επιδοτήσεις. Ο ξάδελφος μου (2 Νο voda στο όνομα του, 3 εταιρικά του πατέρα του στην voda), το κάνει σχεδόν κάθε χρόνο (για τουλάχιστον 10 χρόνια). Βέβαια έχει γερούς λογαριασμούς και δεν χρειάζεται να μπαίνει στην διαδικασία να κάνει φορητότητα. Μόνο η φράση "ψάξτε στο επώνυμο μου να δείτε πόσα Νο έχουμε. Αν δεν μου δώσετε Χ€ τα παίρνω όλα κ πάω στην cosmote που μου κάνει αντίστοιχη προσφορά" αρκεί συνήθως. Το βασικό σε αυτά είναι να μην έχεις παράλογες απαιτήσεις (πάγια 10€ και 500€ επιδότηση...) και συγκεκριμένο στόχο (θέλω το iPhone,θέλω 50% έκπτωση στα πάγια κλπ). πχ εγώ ήθελα το Χ κινητό. το είχα πεί από την αρχή στην vodafone "όταν φτάσουμε σε ποσό επιδότησης για να πάρω το Χ κινητό έρχομαι αμέσως."
SofoS@ Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Τα λεφτα που πληρωνεις οταν φευγεις ειναι μονο για αποσβεση της επιδοτησης; Δηλαδη αν καποιος δεν ειχε χρησιμοποιησει την επιδοτηση του τοτε μπορει οποτε θελει να φυγει ακομα κι αν δεν εχει περασει χρονος απ την τελευταια ανανεωση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα