Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά μέγιστη προσοχή γιατί λογώ του οτί δεν βγάζουν λέφτά οι εταιρείες υπερχρεώνουν υπερογκά ανύπαρκτες κλίσεις gprs & wap και αυτό σας το λέω εγώ που έχω 2 συνδέσεις και μου ηρθάν 150 ευρώ η καθέ μια ,η πλάκα μαλίστα είναι οτί ητάν διαφορετικών παρόχων μολίς όμώς ζητησά διακοπή της υπήρεσιας 3g gprs αυτόματα σταμάτησαν και οι περιεργές χρεώσεις προς τις υπήρεσιες αυτές για αυτό για να μην σας έρθει κανένα "μπουγιουρντί" σαν αυτό που ήρθε σε μένα ζητήστε διακοπή της υπήρεσιας.

Εγώ έχω κάνει κάτι άλλο.Επειδή δεν με ενδιαφέρει καθόλου το Ίντερνετ μέσω κινητού(Το βρίσκω εκτός της υψηλής χρέωσης και κουραστικό στη μικρή οθόνη) έχω σβήσει από τις ρυθμίσεις αυτές γιά το Ίντερνετ και όποτε κατά λάθος πατώ τον browser μού λέει ότι λείπουν ρυθμίσεις γιά το Ίντερνετ και δεν μπορεί να συνδεθεί και αν θέλω να τις κατεβάσω!! Φυσικά πατάω άκυρο κάθε φορά. Κάντε το και σείς από τις ρυθμίσεις και δεν θα ξαναδείτε φουσκωμένο λογαριασμό.Βρε δε μπα να γα.... Ολο απατη ειναι και δυστυχώς άτομα ανυποψίαστα έχουν πληρώσει από λάθος τους ένα σωρό λεφτά μέχρι να πάνε στο κατάστημα και να τους πούνε ότι ξέρετε ανοίξατε κατά λάθος το wap ή το gprs και τους το κλεινουν οι υπάλληλοι.Ναι αλλά από μιά φορά να τη πατήσει κάποιος σε κλέψανε οι μάγκες τεχνηέντως και έχουν και τη συνείδησή τους ήσυχη και καλα!

Καί μη φανατίζεστε γιά τα συμφέροντα των εταιρειών.Εκείνες τη δουλειά τους κάνουν.Εμάς δεν μας προστατεύει κανείς.

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καί μη φανατίζεστε γιά τα συμφέροντα των εταιρειών.Εκείνες τη δουλειά τους κάνουν.Εμάς δεν μας προστατεύει κανείς.

Φυσικά και δεν μας προστατεύει κανείς!

Τα συμβόλαια που έχουν τους καλύπτουν 100% σε ότι λαμογιά κάνουν! Ο νόμος δεν μπορείς λόγω αυτών να τους κάνει κάτι.

Και επειδή πολλοί λένε ο νόμος έχει έτσι και ο νόμος έχει αλλιώς, ο νόμος πάει με αυτόν που το φυσάει...

Δημοσ.
Εγώ έχω κάνει κάτι άλλο.Επειδή δεν με ενδιαφέρει καθόλου το Ίντερνετ μέσω κινητού(Το βρίσκω εκτός της υψηλής χρέωσης και κουραστικό στη μικρή οθόνη) έχω σβήσει από τις ρυθμίσεις αυτές γιά το Ίντερνετ και όποτε κατά λάθος πατώ τον browser μού λέει ότι λείπουν ρυθμίσεις γιά το Ίντερνετ και δεν μπορεί να συνδεθεί και αν θέλω να τις κατεβάσω!! Φυσικά πατάω άκυρο κάθε φορά. Κάντε το και σείς από τις ρυθμίσεις και δεν θα ξαναδείτε φουσκωμένο λογαριασμό.Βρε δε μπα να γα.... Ολο απατη ειναι και δυστυχώς άτομα ανυποψίαστα έχουν πληρώσει από λάθος τους ένα σωρό λεφτά μέχρι να πάνε στο κατάστημα και να τους πούνε ότι ξέρετε ανοίξατε κατά λάθος το wap ή το gprs και τους το κλεινουν οι υπάλληλοι.Ναι αλλά από μιά φορά να τη πατήσει κάποιος σε κλέψανε οι μάγκες τεχνηέντως και έχουν και τη συνείδησή τους ήσυχη και καλα!

Συμφωνω απολυτα για την αχρηστοτητα του internet απο κινητο .Το HD2 μου εχει 4.3 οθονη αλλα και πλαι δεν με βολευει.

Για αποφυγη χρεωσεων σε windows phones υπαρχει μια εφαρμογη που λεγεται No data.

Δημοσ.
Αν έχεις όμως iPhone, μια χαρά μπαίνει στο Internet, να δεις και να γράψεις στα Forums ή να δεις κάποιο video στο youtube!

Ειναι θεμα απαιτησεων...Ειχα και Iphone πριν το HTC.

Δημοσ.
Συμφωνω απολυτα για την αχρηστοτητα του internet απο κινητο .Το HD2 μου εχει 4.3 οθονη αλλα και πλαι δεν με βολευει.

Μπαααα μη το λες.

Ετσι ελεγα και εγω μεχρι που επεσα στην αναγκη του,οχι απαραιτητα για Browsing αλλα για λοκαρισμα δορυφορου στο Gps και για λειτουργια ως 3G Modem σε Laptops,Desktops κλπ.

Ολη την Μεγαλοβδομαδα το Νοκια ειχε παρει φωτια ας ειναι καλα η Wind με τα 3 GB τσαμπα.

Ερωτηση εχει κανει κανενας κινηση να φυγει απο την Wind για να τσιμπησουμε αντιδρασεις(Γιατι οταν εκανα το συμβολαιο μια κυρια ουρλιαζε για την μικρη επιδοτηση...);

Απο την Vodafone ξερω το εκανα 10 φορες αλλωστε,τωρα που αλλαξα εταιρια δεν ξερω τι θα παιχτει..

Για την Κοσμοτε ξερω τι τσιπηδες ειναι dont worry..

Δημοσ.
Σαν το PC σου σίγουρα δεν είναι τίποτα.

Αλλά το HTC είναι καλύτερο στο Internet?

Αν και ξεφυγαμε απο το θεμα κανενα δεν με κλαυψε εστω λιγο για να ασχοληθω και να συγκρινω.

Δημοσ.

Καλησπερα , να ρωτησω και εγω κατι με τη σειρα μου! Εχουμε στην οικογενεια 5 νουμερα στη vodafone [χρονια τωρα ειμαστε συνδρομιτες της vodafone ασχετα αν τα νουμερα αυτα αλλαζουν συχνα]. Και μας ηρθε επιδοτηση για τα 3-4 απο αυτα [λεω 3-4 γιατι το 1 ειναι νεο συμβολαιο και υπαρχει και μια ακομα συνδεση με πολυ μικρους λογαριασμους] 500ευρω και κατι ψιλα! Μπορουμε να ζητησουμε κατι παραπανω ή εστω καποια εκπτωση στους λογαριασμους οι οποιοι συνολικα ερχονται στα 400 με 600ευρω καθε μηνα!!! Ευχαριστω προκαταβολικα ! :-)

Δημοσ.
Καλησπερα , να ρωτησω και εγω κατι με τη σειρα μου! Εχουμε στην οικογενεια 5 νουμερα στη vodafone [χρονια τωρα ειμαστε συνδρομιτες της vodafone ασχετα αν τα νουμερα αυτα αλλαζουν συχνα]. Και μας ηρθε επιδοτηση για τα 3-4 απο αυτα [λεω 3-4 γιατι το 1 ειναι νεο συμβολαιο και υπαρχει και μια ακομα συνδεση με πολυ μικρους λογαριασμους] 500ευρω και κατι ψιλα! Μπορουμε να ζητησουμε κατι παραπανω ή εστω καποια εκπτωση στους λογαριασμους οι οποιοι συνολικα ερχονται στα 400 με 600ευρω καθε μηνα!!! Ευχαριστω προκαταβολικα ! :-)

Παρτε και ρωτηστε τι επιδοτηση σας δινουν.Μετα οτι και να σας πουν ρωτηστε τι χρηματα πρεπει να πληρωσετε για τυχον αναποσβεστη επιδοτηση που εχετε παρει γαι να κανετε φορητοτητα . Θα σας ρωτησουν σιγουρα γιατι και η απαντηση να ειναι οτι θεωρειτε πολυ μικρη την επιδοτηση.

Το πιο πιθανον ειναι να σας την αυξησουν σε σημαντικο ποσοστο.

Δημοσ.

Οκ να το κανω αυτο , αλλα αφου εχει περασει ενας χρονος οτι επιδοτηση και να εχω παρει δε χρειαζεται να δωσω τιποτα για να φυγω!

• Moderators
Δημοσ.
Οκ να το κανω αυτο , αλλα αφου εχει περασει ενας χρονος οτι επιδοτηση και να εχω παρει δε χρειαζεται να δωσω τιποτα για να φυγω!

Δεν εχει σημασια. Αυτη σου ερωτηση θα τους κανει να καταλαβουν πως θελεις να φυγεις, οποτε θα ξεκινησει η διαδικασια για να μεινεις. Αρα profit. Σε βλεπω στο χιλιαρικο παντως.

Δημοσ.

ιδωμεν... θα παρω τηλ αν και θα προτιμουσα να μου ανεβασουν λιγο την επιδοτηση και να μας κανουν και καμια εκπτωση στα παγια ας πουμε γιατι γινεται χαμος στους λογαριασμους!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...