Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλημερα εχω update. Με πηραν απο vodafone πριν λιγο. Καλα δεν παιζονται οι τυποι! Μου εδωσαν 485 ευρω επιδοτηση και 50% εκπτωση στους λογαριασμους. Φυσικα δεχτηκα. Καλα, αναρωτιεμαι τι περιθωρια εχουν...

Δημοσ.
Καλημερα εχω update. Με πηραν απο vodafone πριν λιγο. Καλα δεν παιζονται οι τυποι! Μου εδωσαν 485 ευρω επιδοτηση και 50% εκπτωση στους λογαριασμους. Φυσικα δεχτηκα. Καλα, αναρωτιεμαι τι περιθωρια εχουν...

Το εχω αναρωτηθει κι εγω πολλες φορες χωρις αξιοπιστη απαντηση φιλε μου.

Δινει η cosmote κινητο με 300 ευρω για να πρει σε ενα χρονο 12 χ 25 = 300 ευρω.Τιποτα δεν της στοιχιζει αυτα που μιλαμε ενα χρονο ?

Δημοσ.

πριν λιγο με πηραν και εμενα απο voda (ειμαι wind), τους ειπα οτι εχω 380 επιδοτηση (οντως τοσο ειναι) και μου δινουν

1) Απεριοριστα vodafone και αστικα (1000 λεπτα ειναι για την ακριβεια)

2) 9 ώρες για Wind και cosmo

3) 365 επιδοτηση

4) 2 πρώτα πάγια δώρο

5) Πάγιο 75€ (κανονικα είναι 95 αλλα κάνουν 20% εκπτωση για όλους τους μήνες)

Ε τι αλλο μπορούν να δώσουν?

Δημοσ.

Ε τι αλλο μπορούν να δώσουν?

Ποτέ μη λες ποτέ...

96%20Superb%20Ass%20Bent%20Over%20on%20the%20Coffee%20Table.jpg

:o

Δωρεάν διεθνείς κλήσεις μήπως;

Ή να σου κατεβάσουν κι άλλο το πάγιο για ένα χρόνο.

Ή mbs για internetι

• Moderators
Δημοσ.

Θα ελεγα βοντα. Η κοτε ειναι η πρωτη οποτε εινα μαλλον πιο συγκρατημενη. Δεν το βασιζω και σε καμια σοβαρη στατιστικη βεβαια, ο,τι εχω ακουσει σου μεταφερω. Σε καθε περιπτωση δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις και στις δυο :-)

Δημοσ.
Επειδή μ έχει κουράσει η wind λίγο να φύγω με φορητότητα.Κοτέ η βόντα κάνουν καλύτερα νταλαβέρια; :D

Μεχρι το Μ.Σαββατο η Vodafone. Τωρα η cosmote με επιδοτηση 300 ευρω σε κινητο και παγιο 35-10=25 ευρω.

Δημοσ.

Εγω παντως παιδια τα τελευταια 4 χρονια αλλαζω καθε χρονο εταρεια και πετυχαινω καλες επιδοτησεις. Ξεκινησα απο Cosmote επειτα Wind τωρα Voda και τον οκτωβριο πιστευω να ξαναγυρισω στην Cosmote. Παντως η τελευταια οφειλω να ομολογησω οτι ειναι η καλυτερη απο αποψη καλυψης και ποιοτητας επικοινωνιας.

Δημοσ.
Εγω παντως παιδια τα τελευταια 4 χρονια αλλαζω καθε χρονο εταρεια και πετυχαινω καλες επιδοτησεις. Ξεκινησα απο Cosmote επειτα Wind τωρα Voda και τον οκτωβριο πιστευω να ξαναγυρισω στην Cosmote. Παντως η τελευταια οφειλω να ομολογησω οτι ειναι η καλυτερη απο αποψη καλυψης και ποιοτητας επικοινωνιας.

Η αλλαγη εταιριας παντα συμφερει ειδικα αν γινεται Χριστουγεννα και Πασχα που κονταροχτιπιουντε.

Δημοσ.

Να πω κι εγω την εμπειρια μου μια που ειναι προσφατη (εχθες συγκεκριμενα)..

Οι λογαριασμοι μου δεν ξεπερνουν τα 35-40 ευρω..Ειναι η ωρα της ανανεωσης συμβολαιου και προχθες λαμβανω κληση απο την Κοσμοτε μια που περυσι ημουν πελατης της..Αυτη την στιγμη ειμαι στη βονταφον κι εκει θα παραμεινω τελικα..Η προσφορα της κοσμοτε ειναι επιδοτηση 270 ευρω σε προγραμμα με παγιο 45 ευρω -10 ευρω εκπτωση για ολο το χρονο.

Να μην τα πολυλεω θα πληρωνω κοντα 40 ευρω με 1500λ. προς σταθερα+κινητα κοσμοτε και 300 λεπτα προς τους αλλους..Η απαντηση της βονταφον?

310 ευρω επιδοτηση με το ιδιο παγιο και τα ιδια λεπτα πανωκατω..εκλεισα εκει αλλα σκεφτομαι μηπως εκανα πατατα και δεν ζητησα απο την κοσμοτε το iphone δωρεαν...:-D:-D

Δημοσ.

Δεν είμαι φανατικός λάτρης καμμίας εταιρείας κινητής.Όμως με έχει ξενίσει αυτη η διαφήμιση της vodafone όπου ευθέως και καλά συγκρίνει τα πακέτα με τις άλλες εταιρείες με το γνωστό φαλάκρα έξω από ένα περίπτερο να λέει τα συν τής vodafone και τα πλην των άλλων και στο τέλος να τον χειροκροτεί ο κόσμος! Καταργώντας κάθε έννοια δεοντολογίας.Ακόμη και ένα απορρυπαντικό να διαφημίζει κάποια εταιρεία βάζει λευκό περιτύλιγμα στο άγνωστο απορρυπαντικό με το οποίο κάνει τη σύγκριση.

Έν τω μεταξύ είναι ψέματα αυτά που λέει στη διαφήμιση αφού βγήκε η wind με δική της διαφήμιση και αποκατέστησε την αλήθεια.

Αλλά τι περιμένει κανείς από μιά εταιρεία "ωτακουστή" όπου είχε σπρώξει σε αυτοκτονία ανώτερο στέλεχό της την εποχή των παρακολουθήσεων?

Δημοσ.

Αυτό το είδος διαφήμισης μου κάνει πολύ παιδικό.

Το έκανε αν δεν κάνω λάθος και μία μάρκα αυτοκινήτων, συγκρίνοντάς το αυτοκίνητό της με κάποιο άλλο πάλι γνωστής εταιρίας!

Δημοσ.

Παιδιά μέγιστη προσοχή γιατί λογώ του οτί δεν βγάζουν λέφτά οι εταιρείες υπερχρεώνουν υπερογκά ανύπαρκτες κλίσεις gprs & wap και αυτό σας το λέω εγώ που έχω 2 συνδέσεις και μου ηρθάν 150 ευρώ η καθέ μια ,η πλάκα μαλίστα είναι οτί ητάν διαφορετικών παρόχων μολίς όμώς ζητησά διακοπή της υπήρεσιας 3g gprs αυτόματα σταμάτησαν και οι περιεργές χρεώσεις προς τις υπήρεσιες αυτές για αυτό για να μην σας έρθει κανένα "μπουγιουρντί" σαν αυτό που ήρθε σε μένα ζητήστε διακοπή της υπήρεσιας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...