BELL Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 εγω προβλημα με σημα voda δεν ειχα ποτε.οσο για τα 185€ θα σου πω οτι με 22€ μηνιαιο λογαριασμο επιδοτηση μου ερχεται στα 150€
dali13gr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δεν χρειάζεται να τους απειλήσεις, μπορείς απλά να καλέσεις στην εξυπηρέτηση επαγγελματιών της Cosmote και να ζητήσεις επανεξέταση της επιδότησης σε μορφή παραπόνου. Πλέον δεν παίζουν μεγάλες επιδοτήσεις, πλην εξαιρέσεων (πελάτες με πολλές γραμμές και κάποιες εκατοντάδες ευρώ λογαριασμό μηνιαίως). Αν παραπονεθεί ο πελάτης, τότε ανεβάζουν, αν όχι, no harm done
Berolinezos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Για αυτο και μονο αξιζει !!!! :-D:-D:-D Και ο Αγιος φοβερα θελει. Εντάξει επειδή έπιασε στην περίπτωση την δική σου μήν παίρνεις όρκο οτι θα πιάσει και σε όλες τις υπόλοιπες
status Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Η βόνταφον έχει χασει κάμποσους πελάτες με κάτι αεριτζίδικες δικαιολογίες για "κλήσεις" gprs από κινητά με πράσινη οθόνη (δοκιμασμένα πράγματα!). Όποτε λογικό να πιάσει στο γλύψιμο κόσμο με θέλγητρα. Please mind the bill.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Εντάξει επειδή έπιασε στην περίπτωση την δική σου μήν παίρνεις όρκο οτι θα πιάσει και σε όλες τις υπόλοιπες Φυσικα και δεν παιρνω ορκο αλλα αυτο δεν ειναι αιτια να μην τολμησει καποιος.
Berolinezos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Άν δέν έχει να χάσει τίποτα βεβαίως και να τολμήσει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Άν δέν έχει να χάσει τίποτα βεβαίως και να τολμήσει. Σιγουρα δεν εχει να χασει κατι...Σαν τι θα μπορουσε να χασει ?
Berolinezos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Σιγουρα δεν εχει να χασει κατι...Σαν τι θα μπορουσε να χασει ? Με αυτές τις εταιρείες δέν βγάζεις άκρη μπορεί να τον στοχοποιήσουν και να τον πλακώσουν στα καψόνια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Με αυτές τις εταιρείες δέν βγάζεις άκρη μπορεί να τον στοχοποιήσουν και να τον πλακώσουν στα καψόνια. Μην ειμαστε υπερβολικοι...Δεν τους συμφερει με τιποτα κατι τετοιο.
ApSiMan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 .... Αξίζει να τους "απειλήσω" με αποχώρηση μετά από 9 συναπτά έτη, με δεδομένο όμως ότι αν αγνοήσουν την μπλόφα μου, θα παραμείνω;.. Αξίζει αξίζει...κ ας μην φύγεις τελικά.... Το ίδιο έκανα με την Wind, μου ανέβασαν την επιδότηση κατα 20€!!!!Τους χλεύασα-έκραξα λίγο και απλά περίμενα (να έρθει η συσκευή που ήθελα). Σε 2 μήνες τελικά από την αρχική μου επικοινωνία όταν τελικά πήγα να πάρω την επιδότηση μου-συσκευή μου, η επιδότηση ήταν ανεβασμένη άλλα 40€. Για ποσό επιδότησης κοντά σε αυτό που λες κ εσύ. (δεν είναι πολλά...αλλά από το τίποτα μια χαρά μου έκατσε)
harisg7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 εγω προβλημα με σημα voda δεν ειχα ποτε.οσο για τα 185€ θα σου πω οτι με 22€ μηνιαιο λογαριασμο επιδοτηση μου ερχεται στα 150€ Η επιδότηση που δίνουν οι εταιρείες δεν έχει να κάνει με το πάγιο, αλλά με τους λογαριασμούς. Αν δεν κάνεις υψηλούς λογαριασμούς και το πάγιό σου είναι στα 20 ευρώ, η επιδότηση θα βρίσκεται στα τάρταρα! Όπως έγραψα και προηγουμένως, κανείς δεν σας χαρίζει συσκευές! Τα πληρώνετε όλα και με το παραπάνω. Μη σας πιάνουν κορόιδα.. Μόνο στην Ελλάδα κάνουμε έτσι για κινητά, τα οποία μετά από 2-3 χρόνια δεν αξίζουν μία!! Γι' αυτό και οι εταιρείες έχουν μπει στο νόημα και το δουλεύουν καλά το θέμα της επιδότησης, κάνοντας αλλαγές προγραμμάτων παράλληλα -δήθεν για να την αυξήσουν- και φορτώνουν τους πελάτες με επιπλέον γραμμές που τους είναι άχρηστες...
BELL Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ναι αγορι μου καλο. για λογαριασμο μιλησα, οχι για παγιο. πανω απο 25€ δεν μου ερχεται
harisg7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 ναι αγορι μου καλο. για λογαριασμο μιλησα, οχι για παγιο. πανω απο 25€ δεν μου ερχεται Εϊσαι από τους τυχερούς τότε! Αν πληρώνεις κάθε μήνα μόνο το πάγιο, από Voda κάνα 90άρι θα έπαιρνες κανονικά κι αν..
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Συνοπτικα. Ειχα βονταφον με λογαριασμους γυρω στα 60+ ευρω. Μου εδιναν επιδοτηση 90 ευρω. Παιρνει καπου το ματι μου το "κολπο" με την φορητοτητα και παω στην Κοτε. Μετα απο 2 ημερες με καλουν απο την βοντα και μου δινουν επιδοτηση 165 ευρω (αφου τους ειπα ψεματα πως η Κοτε μου εδινε 150 ευρω ενω στην πραγματικοτητα μου ειχαν δωσει 120) . Τους ανεφερα πως η Κοτε εχει καλυτερα και πιο οικονομικα προγραμματα και μου εκαναν εκπτωση 25% σε καθε λογαριασμο μου. Εννοειται πως εμεινα βονταφον. Αυτα απο εμενα και να πω επισης πως φιλος μου που δοκιμασε το ιδιο απο Κοσμοτε για Βονταφον απλα του ειπαν πως η φορητοτητα εγινε δεκτη λολ. Α, να πω επιπλεον πως ειμαι στην βοντα απο το 2001 και πληρωνω τους λογαριαμους μεσω πιστωτικης αν εχει αυτο σημασια.
BELL Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 εκτος απο το κολπο αυτο που αναφερθηκε (φορητοτητα), να εχετε υποψιν πως απο την τιμη που σας λενε δικαιουστε μεγαλυτερη επιδοτηση ετσι κ αλλιως.αυτο ειναι το κολπο της voda για να νιωθουμε μετα εμεις ευχαριστημενοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα