Physics_Rulez Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Γνωρίζει κανείς χοντρικά πώς υπολογίζεται η επιδότηση από την Cosmote; Ειλικρινά θέλω να δω με 100-120 ευρώ μηνιαίο λογαριασμό (σε συμβόλαιο πάντα) πόση επιδότηση θα πάρω φέτος. *edit Εγώ με 55-60 ευρώ περίπου το μήνα με συμβόλαιο Cosmote, έχω επιδότηση της ξεφτίλας γύρω στα 75-80 ευρώ. Εϊμαι πελάτης από το 2001 αν θυμάμαι καλά. Μέσα στο καλοκαίρι την κάνω για Wind. Έχει άθλιες επιδοτήσεις η Cosmote. Αν σου εγκρίνουν 200 ευρώ να είναι ευχαριστημένος, αν και δε νομίζω...
dali13gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μην ψαρώνετε. Και οι τρεις εταιρείες τις ίδιες -χαμηλές- ακριβώς δίνουν πλέον. Αν κάποιος διαμαρτυρηθεί, ανεβάζουν την επιδότηση. Αν κάποιος κάνει φορητότητα, ανεβάζουν την επιδότηση. Αν κάποιος δεν μιλήσει, κερδισμένες βγαίνουν. Μία η άλλη.
TechnoState Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 τα ίδια κ απο εδώ.... 4 χρόνια στην κοτε ....45-75max το μήνα ....(120mins με 22 κ κάτι eu- σπάνια τα υπερκάλυπτα αλλά πάντα πλήρωνα παραπάνω)επίσης πολλές..μα πολλεεεες όμως εισερχόμενες απο διάφορα δίκτυα ....μετά απο γκρίνια μου ανέβασαν την επιδότηση απο 85 σε 100..μιλάμε για γκριιινια όμως! ...τελικά τους τα είπα χοντρά...αλλά χοντράααα όμως κ φορητο-θηκα για wind(F2G)...πληρώνω ελάχιστα πάντως.
nurse Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Οικογενειακό στην cosmote....--> Επιδότηση χάλια....==> Επιστροφή ξανά στην WInd...--> Με δωρεάν δύο συσκευές αξίας 450 ε (προσφορά τότε) και φυσικά .. ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ cosmote... έστω για λόγο καλύτερη επιδότηση. Και παλιά και τους τελευταίους 4 μήνες όλα καλά με την wind.
>kronos< Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Το κάνουν όταν καλείς άλλη εταιρεία απο το δικό σου κινητό αλλά τι νόημα έχει ...ακούγονται φήμες ότι η wind θα αγοράσει την vodafone σε κανένα χρόνο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 ακούγονται φήμες ότι η wind θα αγοράσει την vodafone σε κανένα χρόνο. του εξωτερικού?
harisg7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μακριά από Vodafone παιδιά και μην τρώτε το παραμύθι των επιδοτήσεων. Ρίχνουν ένα "τυράκι" και μετά τα παίρνουν διπλά και τρίδιπλα. Βάλτε από την τσέπη σας για συσκευή καλύτερα και μη δέχεστε καμία επιδότηση.. Αν τα βάλετε κάτω, θα δείτε ότι δε συμφέρει, εκτός πια κι αν έτσι κι αλλιώς έχετε μεγάλα πάγια. Για ήδη υπάρχουσες συνδέσεις, τσεπώστε τη συσκευούλα, αλλά να ξέρετε ότι αν δεν πάει κάτι καλά, για να διακόψετε θα πληρώσετε την αξία της ή ποσοστό της. Μη νομίζετε ότι σας χαρίζουν τίποτα. Ξέρετε τι τεράστια κομπίνα παίχτηκε πριν ένα τρίμηνο; Η εν λόγω εταιρεία έταζε στους πελάτες της ότι κάνοντας συμβόλαιο με υψηλό πάγιο θα έπαιρναν την "τάδε" πανάκριβη συσκευή και ότι σε ένα τρίμηνο θα είχαν τη δυνατότητα να χαμηλώσυν το πάγιο. Τι έκαναν; Άλλαξαν την εμπορική πολιτική τους και από τρίμηνο το έκαναν 8μηνο, οπότε οι πελάτες που είχαν φάει το παραμύθι είναι πλέον αναγκασμένοι να πληρώνουν αντί για 3 μήνες 8!!!! Κάποιοι μεροκαματιάρησες που πλήρωναν 20 ευρώπουλα, τώρα πληρώνουν 80-100 επειδή τους δούλεψαν ψιλό γαζί. Μεγάλο κρίμα.. Και ξέρετε τι; Κανείς δεν είπε τίποτα. Και ποιος να πεί; Όλα τα μέσα είναι εξαρτημένα λόγω διαφημίσεων. Μακριά από τους απατεώνες!!
ermis01 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Εγώ μέχρι πέρσι τον Αύγουστο μετρούσα 5 συναπτά έτη στην Cosmote (συμβόλαιο) με πενιχρές επιδοτήσεις. Τα παίρνω στο κρανίο λοιπόν και πάω στην WInd. Το αποτέλεσμα? Μετράω μέρες για να επιστρέψω Cosmote!! Σόρρυ, αλλά τι να την κάνω την καλή επιδότηση και την μουράτη συσκευή αν δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω λόγω κάκιστου σήματος?? Μιλάμε για τραγική κατάσταση: δεν έχω σήμα ή έχω αλλά όταν με καλούν τους βγάζει ότι το έχω κλειστό ή μιλάω με διακοπές ή μιλάω και πέφτει η γραμμή ή ή ή ΄.... Άσε που τελικά κάνω μεγαλύτερους λογαριασμούς γιατί ενώ το τηλεφώνημα θα μπορούσε να είναι του 1 λεπτού, καταλήγει να είναι 3 με τα "δεν σε ακούω", "τι είπες?", "ναι...", "σε ξαναπαίρνω" κτλ. Για Vodafone δεν έχω άποψη.
dali13gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μακριά από Vodafone παιδιά και μην τρώτε το παραμύθι των επιδοτήσεων. Ρίχνουν ένα "τυράκι" και μετά τα παίρνουν διπλά και τρίδιπλα. Βάλτε από την τσέπη σας για συσκευή καλύτερα και μη δέχεστε καμία επιδότηση.. Αν τα βάλετε κάτω, θα δείτε ότι δε συμφέρει, εκτός πια κι αν έτσι κι αλλιώς έχετε μεγάλα πάγια. Για ήδη υπάρχουσες συνδέσεις, τσεπώστε τη συσκευούλα, αλλά να ξέρετε ότι αν δεν πάει κάτι καλά, για να διακόψετε θα πληρώσετε την αξία της ή ποσοστό της. Μη νομίζετε ότι σας χαρίζουν τίποτα. Ξέρετε τι τεράστια κομπίνα παίχτηκε πριν ένα τρίμηνο; Η εν λόγω εταιρεία έταζε στους πελάτες της ότι κάνοντας συμβόλαιο με υψηλό πάγιο θα έπαιρναν την "τάδε" πανάκριβη συσκευή και ότι σε ένα τρίμηνο θα είχαν τη δυνατότητα να χαμηλώσυν το πάγιο. Τι έκαναν; Άλλαξαν την εμπορική πολιτική τους και από τρίμηνο το έκαναν 8μηνο, οπότε οι πελάτες που είχαν φάει το παραμύθι είναι πλέον αναγκασμένοι να πληρώνουν αντί για 3 μήνες 8!!!! Κάποιοι μεροκαματιάρησες που πλήρωναν 20 ευρώπουλα, τώρα πληρώνουν 80-100 επειδή τους δούλεψαν ψιλό γαζί. Μεγάλο κρίμα.. Και ξέρετε τι; Κανείς δεν είπε τίποτα. Και ποιος να πεί; Όλα τα μέσα είναι εξαρτημένα λόγω διαφημίσεων. Μακριά από τους απατεώνες!! Όταν δεν ξέρουμε κάτι καλά, καλύτερα να ρωτάμε πρώτα. Δεν παίχτηκε καμία κομπίνα. Η εταιρεία δεν έταζε ότι σε ένα τρίμηνο θα μπορεί ο πελάτης να χαμηλώσει το πάγιο, οι υπάλληλοι στα καταστήματα το έταζαν. Μάλιστα υπήρχε και ειδοποίηση εσωτερικά ότι μην λέτε στον κόσμο ότι θα μπορεί να χαμηλώσει το πάγιο σε 3 μήνες γιατί αυτό μπορεί να αλλάξει. Οι μεροκαματιάρηδες που λες, δεν πληρώνουν 80-100€. Το ελάχιστο πάγιο για την προσφορά που αναφέρεις, ήταν 30€. Και αν όπως λες είναι μεροκαματιάρηδες, ας μην έπαιρναν συσκευή των 300€ αλλά κάποια φτηνότερη. Ούτως ή άλλως και στο χαμηλότερο πάγιο (22,5€) να έκαναν συμβόλαιο, στους 12 μήνες το ποσό που θα πλήρωναν θα έφτανε στα 270€. Τα ίδια λεφτά θα τους έβγαινε η συσκευή αν την έπαιρναν μετρητοίς. Εν ολίγοις, δεν φταίει καμιά Vodafone και καμία Cosmote/Wind αν κάποιοι είναι πρόβατα και δεν σκέφτονται πριν βάλουν το χέρι στην τσέπη. Όσο για την αλλαγή προγράμματος στο οχτάμηνο αντί για τρίμηνο, όποιος πάρει στην εξυπηρέτηση της Vodafone και ζητήσει κατ' εξαίρεση αλλαγή προγράμματος γιατί όταν έκανε την σύνδεση ίσχυε το τρίμηνο, η αλλαγή γίνεται κανονικά.
harisg7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δεν υπάρχει λόγος να ρωτήσω τίποτα φίλε μου γιατί ξέρω 100% τι παίχτηκε, αλλά καλά κάνει η vodafone και προσπαθεί να τα κουκουλώσει γιατί ήδη έχει πέσει από την πρώτη θέση και προβλέπω να τρώει και τη σκόνη της wind αν συνεχίσει τις ίδιες τακτικές!! Τι θέλεις να μου πείς δηλαδή; Ότι οι υπάλληλοι φταίνε και η εταιρεία δεν ήξερε τίποτα; Μα φίλε μου, ακόμα και ξεκάθαρα να μην τους το λέγανε, όλοι γνώριζαν τι γινόταν στα καταστήματα. Χαζοί είναι νομίζεις στη Vodafone να κάνουν ότι θέλουν οι πωλητές τους; Όχι βέβαια.. Απλά τους είχαν δώσει με επιστημονικό τρόπο τη συγκεκριμένη γραμμή, χωρίς όμως να το πουν ξεκάθαρα. Λέγονται αυτά; Εκτός βέβαια αν ο καθένας εκεί μέσα κάνει του κεφαλιού του, οπότε πάω πάσο.. Χειρότερο ακόμα είναι αυτό! Και όσο τους μεροκαματιάρηδες, ένα σωρό από αυτούς έκαναν σύνδεση στα 100 ευρώ για να πάρουν τελευταίας τεχνολογίας συσκευή, υπολογίζοντας ότι μετά από τρεις μήνες θα χαμηλώσουν το πάγιο. Με τα 30 ευρώ που λες οι συσκευές ήταν σαφώς υποδεέστερες, οπότε σου λέει γιατί να μην εκμεταλλευτούμε την προσφορά; Όλοι έτσι θα σκέφτονταν. Για την αλλαγή προγράμματος κατ' εξαίρεση στο τρίμηνο αντί στο οκτάμηνο που ανέφερες, στα καταστήματα έχει δοθεί συγκεκριμένη εντολή: Ο πελάτης να ενημερώνεται κανονικά για το οκτάμηνο και ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΤΟΝΩΝ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ να προτείνεται η τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών για αλλαγή νωρίτερα. Μη λέμε ότι θέλουμε επιτέλους!!! Η κοροϊδία έχει και όρια.................
dali13gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Επειδή δεν τα ξέρεις καλά, η εταιρεία ήξερε πολύ καλά τι γινόταν. Γι αυτό έστειλε και προειδοποίηση να μην προτείνεται αυτό από τους πωλητές, γιατί μπορεί να αλλάξει η πολιτική της εταιρείας. Αλλά αν έχεις στόχο να πιάσεις σαν πωλητής... Πέρα βρέχει. Ξαναλέω, η προσφορά ήταν 300€ επιδότηση για οποιαδήποτε συσκευή από το πρόγραμμα 30 και πάνω. Είτε 100€ είτε 1000€ κόστιζε η συσκευή. Η προσφορά που λες εσύ. ήταν η τελευταία με τα Smart Deals που ανάλογα το πρόγραμμα έβγαιναν συγκεκριμένες συσκευές δωρεάν. Και δις ξαναλέω, όσα θύματα έκαναν σύνδεση χωρίς να την χρειάζονται για να πάρουν δωρεάν συσκευάρα, καλά να πάθουν. Τόσο μυαλό έχουν και θέλουν να κάνουν ποζεριές με το κινητό. Όπως λες, συγκεκριμένη εντολή είχε δωθεί και κατά την διάρκεια της προσφοράς να μην προτείνουν οι πωλητές αλλαγή παγίου στο τρίμηνο, αλλά... πέρα βρέχει. Έτσι και με την συγκεκριμένη εντολή. Και στο κάτω-κάτω, αναφέρεται στους όρους ότι η πολιτική αλλαγής προγράμματος μπορεί να αλλάξει. Διάβασε κανείς τους όρους από όλους αυτούς που υπέγραψαν και τώρα διαμαρτύρονται; Η κοροϊδία στην οποία αναφέρεσαι, γίνεται και από τις τρεις εταιρείες και ποιά θα φάει την σκόνη ποιάς, λίγο με απασχολεί.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Πέρασα χθες από κεντρικό κατάστημα Cosmote και ρώτησα να μου θυμήσουν πόση ήταν η περσινή μου επιδότηση, σημειωτέον ότι οι λογαριασμοί μου είχαν κινηθεί στα ίδια περίπου επίπεδα με φέτος (85-110 ευρώ μηνιαίως σε επαγγελματικό πρόγραμμα). Η απάντηση ήταν 185 ευρώ. Μου φαίνεται πολύ μικρή αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν αλλάζω την Cosmote με τίποτα, τη θεωρώ μακράν την καλύτερη εταιρεία από τις τρεις υφιστάμενες. Έχει το καλύτερο σήμα (και, απ' ότι μου λένε φίλοι, σαφώς καλύτερο 3G σήμα από Vodafone - εν όψει iPhone 3GS, με ενδιαφέρει!), τα επαγγελματικά προγράμματα που με βολεύουν και γενικά πολύ καλή εξυπηρέτηση. Αξίζει να τους "απειλήσω" με αποχώρηση μετά από 9 συναπτά έτη, με δεδομένο όμως ότι αν αγνοήσουν την μπλόφα μου, θα παραμείνω;..
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Αξίζει να τους "απειλήσω" με αποχώρηση μετά από 9 συναπτά έτη, με δεδομένο όμως ότι αν αγνοήσουν την μπλόφα μου, θα παραμείνω;.. Για αυτο και μονο αξιζει !!!! :-D:-D:-D Και ο Αγιος φοβερα θελει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα