arxaggelos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 βοήθεια... τελικά ακούστε τι έγινε.. είχα 77ευρώ επιδότηση κ με το αίτημα για αύξηση πήγε 119.. με δουλεύουν??.. πως γίνεται η αίτηση για φορητότητα? .. πρέπει να ψάξεις πρώτα την εταιρία πχ.. λέτε να πάω cosmote να δω τι προγράμματα παίζουν για το iphone κ να κάνω αίτηση.. ? σε περίπτωση που δεν σε καλέσουν για να σε 'ψήσουν' να μείνεις στην ίδια εταιρία τότε κανονικά περνάει η φορητότητα κ πας στην άλλη εταιρία ή μπορείς να το σταματήσεις?? παιδιά εδώ κ ένα χρόνο με λογαριασμούς της τάξης των 50-60 ευρώ κ 450 που έσκασα για τη συσκευή (iphone) , τα 119 που δίνουν σαν επιδότηση είναι ψίχουλα.. γυρίζω κ της κάνω αρχική επιδότηση είχα 150 είναι δυνατόν τώρα να έχω 119? :cry: Mην είσαι βιαστικός μαν... Απλά οι εταιρίες διανυουν περίοδο "παχέων αγελάδων" και δεν έχουν προσφορές. επειδή όμως με τη φορητότητα έχει τσούξει ο κ*λος τους, κάνουν αρκετά συχνά προσφορές για να κλέψουν πελάτες από τους άλλους. Κάνε τουμπεκί τώρα με τα ψίχουλα που σου δίνουν (εννοείται μην κάνεις καμιά μ***κία και πάρεις την επιδότηση της πείνας) και όπου νά'ναι θα σκάσουν πάλι οι προσφορές και πάς αλλού, ή εκεί που είσαι σου κάνουν καλύτερη προσφορά κάθεσαι. Απλά μη βιάζεσαι. Στην τελική έχεις iPhone, για την ώρα δεν χρειάζεσαι κάτι καλύτερο! Ήδη ο Γερμανός έχει προσφορά όλα τα Samsung, η οποία αν κρίνω από το διάτημα που τρέχει μάλλον δεν περπατάει καθόλου. Δώστε Νοκια και SE στον λαό!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 βοήθεια... τελικά ακούστε τι έγινε.. είχα 77ευρώ επιδότηση κ με το αίτημα για αύξηση πήγε 119.. με δουλεύουν??.. πως γίνεται η αίτηση για φορητότητα? .. πρέπει να ψάξεις πρώτα την εταιρία πχ.. λέτε να πάω cosmote να δω τι προγράμματα παίζουν για το iphone κ να κάνω αίτηση.. ? σε περίπτωση που δεν σε καλέσουν για να σε 'ψήσουν' να μείνεις στην ίδια εταιρία τότε κανονικά περνάει η φορητότητα κ πας στην άλλη εταιρία ή μπορείς να το σταματήσεις?? παιδιά εδώ κ ένα χρόνο με λογαριασμούς της τάξης των 50-60 ευρώ κ 450 που έσκασα για τη συσκευή (iphone) , τα 119 που δίνουν σαν επιδότηση είναι ψίχουλα.. γυρίζω κ της κάνω αρχική επιδότηση είχα 150 είναι δυνατόν τώρα να έχω 119? :cry: Παρτους τηλ και ζητα παραπανω...Αν δεν σου δωσουν κανε αιτηση για φορητοτητα οπουδηποτε.Αν σε 2-3 μερες δεν σε καλεσουν για παραπανω και δεν θελεις να φυγεις μπορεις να κανεις ακυρωση αιτησης φορητοτητας.Το πιο πιθανο ειναι να βγεις κερδισμενος.
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Παρτους τηλ και ζητα παραπανω...Αν δεν σου δωσουν κανε αιτηση για φορητοτητα οπουδηποτε.Αν σε 2-3 μερες δεν σε καλεσουν για παραπανω και δεν θελεις να φυγεις μπορεις να κανεις ακυρωση αιτησης φορητοτητας.Το πιο πιθανο ειναι να βγεις κερδισμενος. Δυστυχως η Cote δεν καλεί κανέναν. Στα τέτοια της κι άμα φύγεις, για αυτό κι εγώ πλέον κινητό μόνο με σούπερ προσφορά ή με φορητότητα (ή και τα δύο). Ευτυχ'ως που ο φίλος έχει Voda και αυτό που λες μπορεί να πιάσει.
mpentenis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 εγω παντως πριν 2 μηνες εκανα ανανεωση στην wind, επαιρνα μια συσκευη με 160 και μεσα σε 10 μερες την αγορασα 90 ενα τηλεφωνακι χρειαστηκε, λιγη αμολυβδη και πολυ γκαζωμα!
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ. Για αυτό και άφησα τα χαιρετίσματά μου στην Cote όταν αρνήθηκε να με ικανοποιήσει (10 χρόνια πελάτη με ανέβασαν από 80Ε επιδότηση στα...125) και έκοψα τη σύνδεσή μου για να μποιρώ να διαλέξω ό,τι θέλω. Ακόμη κι αν ξαναγυρίσω στην Cote με συμφέρει περισσότερο από το να έπαιρνα την επιδότηση.
Angeldust Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Παιδιά η επιδότηση δεν έχει να κάνει μόνο με τους λογαριασμούς. Εχει να κάνει με πολλά άλλα πράγματα όπως παλαιότητα στην εταιρεία και εισερχόμενες κλήσεις απο άλλα δίκτυα (απο αυτές τις κλήσεις η εταιρεία εισπράτει τέλη τερματισμού) Φίλος, γιατρός, με λογαριασμό περίπου στα 70-80 ευρώ (συνδρομητής επι εποχής Panafon) πήρε επιδότηση (μετά απο λίγη γκρίνια βέβαια) 680 ευρώ. Οι γιατροί όμως έχουν πολλές εισερχόμενες, το κινητό του δεν σταματάει να χτυπάει.
gs20309 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 κ εγώ το νούμερό μου το έχω 9 χρόνια 8 καρτοκινητό κ τον τελευταίο χρόνο σύνδεση.. επίσης έχουμε άλλες 4 γραμμές στη voda κ όταν τις το είπα αυτό μου κάνει ´δεν έχει σημασία εφόσον δεν είναι στο όνομά σας.με έπιασε απροετοίμΑστη αλλά αύριο θα πάρω τηλ ξανά να επιμείνω. να της πω εγώ εάν προχωρίσω σε αποσύνδεση κ στις 5 θα είναι καλά; το κακό είναι ότι δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ όπως θα πρεπε, επίσης τι κουλό κ αυτό με τις 10 μέρες κ καλά ; ότι πρέπει να πάρεις την επιδότηση μέσα σε 10 μέρες.. πιο πολύ μου την έδωσε το στυλ της. γιατί καλή μου από την τσέπη σου θα την βάλεις την επιδότηση; θα μπορούσε να μιλήσει κ με πιο καλό τροπο, αλλά φταίω εγώ που ήμουν χαλαρή.. θα με πιάσει αύριο το Οτετζίδικο στυλ κ θα γελάσουμε πάλι..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Γνωρίζει κανείς χοντρικά πώς υπολογίζεται η επιδότηση από την Cosmote; Ειλικρινά θέλω να δω με 100-120 ευρώ μηνιαίο λογαριασμό (σε συμβόλαιο πάντα) πόση επιδότηση θα πάρω φέτος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 κάτι μου λέει ότι θα είναι τραγική και κλασικά δεν τους νοιάζει αν φύγεις... αν ήσουν σε wind ή vodafone χαλαρά 400 euro...
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Γνωρίζει κανείς χοντρικά πώς υπολογίζεται η επιδότηση από την Cosmote; Ειλικρινά θέλω να δω με 100-120 ευρώ μηνιαίο λογαριασμό (σε συμβόλαιο πάντα) πόση επιδότηση θα πάρω φέτος. 30 ευρω καλα ειναι ???:lol::lol: αν ήσουν σε wind ή vodafone χαλαρά 400 euro... Αν τον δεχοντε !!!!!!!! :cry::cry:
Praetorianos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Να ρωτήσω κι εγώ, είμαι συνδρομητής 5 χρόνια στην Cosmote και ποτέ δεν πήρα επιδότηση (δεν την χρειαζόμουν). Μπορώ φέτος να ζητήσω ένα μεγαλύτερο ποσό λόγω της "μη εξάσκησης του δικαιώματος μου" τόσα χρόνια ή δεν πάει αναδρομικά?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 όχι δυστυχώς δεν πάει αναδρομικά
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Να ρωτήσω κι εγώ, είμαι συνδρομητής 5 χρόνια στην Cosmote και ποτέ δεν πήρα επιδότηση (δεν την χρειαζόμουν). Μπορώ φέτος να ζητήσω ένα μεγαλύτερο ποσό λόγω της "μη εξάσκησης του δικαιώματος μου" τόσα χρόνια ή δεν πάει αναδρομικά? Στο γράφω από προσωπική εμπειρία, δεν μετράει αναδρομικά η επιδότηση. Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ, 4 χρόνια δεν έπαιρνα επιδότηση από την Cosmote επειδή δεν κυκλοφορούσε το αγαπημένο μου κινητό (Ericsson T39m) και δεν το άλλαζα με τίποτα. Όταν έφτασα να πάρω το SE Κ750i, μέτρησε μόνο η επιδότηση εκείνης της χρονιάς, οι άλλες χάθηκαν...
d3m0n Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Εγώ στην vodafone είχα αργήσει 1 μήνα να πάρω την επιδότηση @130€ και πάω προχτές και μου λένε 77€ και γίναμε μπίλιες εκεί μέσα και μου την έδωσαν όλη τελικά.
gs20309 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 τπτ δεν γίνεται..προσπάθησα αλλά δεν.. μάλλον όπως είπε κ ένας φίλος πιο πάνω είναι η περίοδος των τετράπαχων αγελάδων....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα