Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 ποια η διαδικασία για να φυγω απο cosmote σε άλλο πάροχο; διατηρώντας τον αριθμό μου πηγαίνεις στον άλλο πάροχο και τους λες ότι θες να κάνεις φορητότητα σε αυτούς... τι ειναι η επιβεβαιωση για την φορητοτητα?? σε παίρνουν τηλέφωνο από τον προηγούμενο πάροχο για να σιγουρευτούν ότι πράγματι έκανες αίτηση φορητότητας και ότι είσαι σίγουρος πως θες να φύγεις
linaaaaaaaaa Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Εγω εχω Βοντα. Πριν ενα μηνα πηγα στην Wind να ζητησω τιμη για το αντιστοιχο πακετο που ειχα. Ειχαν καλυτερο παγιο και εκανα αιτηση να παω εκει. Και με παιρνουν τηλεφωνο απο την Βοντα που τους πηγε η αιτηση φορητοτητας και μου λενε πως μετα απο τοσα χρονια θελω να φυγω. Τους ειπα και εγω μες στα μουτρα οτι ειναι ακριβοι και οτι οι αλλοι μου εκαναν καλυτερη τιμη - και μου εδωσαν 40 λεπτα παραπανω με 15 ευρω λιγοτερο παγιο και απο 130 ευρω επιδοτηση μου εδωσαν 300! Φυσικα και εμεινα, αγορασα και το Ομνια! Και στα δικα σας!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 η Voda & Wind τα κάνουν αυτά συνήθως...εμείς στην Cosmote παίρναμε τα @@ μας... 1
linaaaaaaaaa Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 η Voda & Wind τα κάνουν αυτά συνήθως...εμείς στην Cosmote παίρναμε τα @@ μας... Ηρθε η ωρα να αλλαξεις εταιρια μου φαινεται! :-)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 άλλαξα φέτος σε Wind μετά από 7 περίπου χρόνια στην Cosmote...
spartacus Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 άλλαξα φέτος σε Wind μετά από 7 περίπου χρόνια στην Cosmote... είσαι ευχαριστημένος;; γιατί κι εγω μετά απο 7 χρόνια λέω να την κάνω απο την cosmote
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 δεν έχω παράπονο ακόμα άρα είμαι ok, επιπλέον έχω σήμα επιτέλους στο σπίτι του κολλητού μου στο Ντράφι, Cosmote & Vodafone νέκρα πριν...
lock Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Απλώς η ρουφιάνα η Κοτέ έχει κατ'εμε τις καλύτερες υπηρεσίες (τώρα έβγαλε και το myaccount δωρεάν από το κινητόι μέσω WAP) και με κρατάει από τα @@ και οχι μονο αυτο...βαλε και το freeze!
orck Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 συγνωμη ασχετος τι ειναι το myaccount; που χρησιμευει; και τι ειναι το freeze; και οχι μονο αυτο...βαλε και το freeze!
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Και η συνεχεια...Συμπληρωνει χρονο η κορη μου με iphone , vodafone κια λογαριασμους καπου στα 40-50 ευρω.Πηρε τηλ και ρωτησε για επιδοτηση και της ειπαν 100 ευρω. Πηρα εγω τηλ ειπα την δικη μου περιπτωση και οτι ειμαι ο πατερας της και οτι αν δεν αλλαξουν την επιδοτηση θα ψαξει-ω για φορητοτητα.Μου ειπαν οτι θα κανουν ...αιτημα για αυξηση επιδοτησης.Σημερα μια μερα μετα της εστειλαν sms και οτι η επιδοτηση εγινε 250 ευρω !!!!!!! Για ενα χρονο που εχει τον αριθμο καλα δεν ειναι ?
gs20309 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Και η συνεχεια...Συμπληρωνει χρονο η κορη μου με iphone , vodafone κια λογαριασμους καπου στα 40-50 ευρω.Πηρε τηλ και ρωτησε για επιδοτηση και της ειπαν 100 ευρω. Πηρα εγω τηλ ειπα την δικη μου περιπτωση και οτι ειμαι ο πατερας της και οτι αν δεν αλλαξουν την επιδοτηση θα ψαξει-ω για φορητοτητα.Μου ειπαν οτι θα κανουν ...αιτημα για αυξηση επιδοτησης.Σημερα μια μερα μετα της εστειλαν sms και οτι η επιδοτηση εγινε 250 ευρω !!!!!!! Για ενα χρονο που εχει τον αριθμο καλα δεν ειναι ? καλά ε! με ψήνεις,, κ εμένα φαντάζομαι, εφόσον έχω ακριβώς τους ίδιους λογαριασμούς με iphone, πάνω κάτω εκεί θα είναι η επιδότηση.. θα τους πω κ εγώ για αύξηση αλλιώς bye bye.. !! 100 ευρώ μας δουλεύουν ?.. edit τελικά ούτε 100 δεν ήταν η αρχική επιδότηση.. ήταν 77.. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2009 από gs20309
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 καλά ε! με ψήνεις,, κ εμένα φαντάζομαι, εφόσον έχω ακριβώς τους ίδιους λογαριασμούς με iphone, πάνω κάτω εκεί θα είναι η επιδότηση.. θα τους πω κ εγώ για αύξηση αλλιώς bye bye.. !! 100 ευρώ μας δουλεύουν ?.. Επιθεση χωρις ελεος τωρα τουλαχιστον που πιανει !!!!
antonios_1980 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 η δικη μου επιδοτηση στη voda ηταν 90 ευρω, μετα απο αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρια με πηραν τηλ και μου εδωσαν και αλλο προγραμμα για το παγιο μου αλλα και απο 90 πηγε στα 270!!!! oh yes!!! και να φανταστειτε οτι δεν κανω πανω απο 35ευρω λογαριασμους......
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 η δικη μου επιδοτηση στη voda ηταν 90 ευρω, μετα απο αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρια με πηραν τηλ και μου εδωσαν και αλλο προγραμμα για το παγιο μου αλλα και απο 90 πηγε στα 270!!!! oh yes!!! και να φανταστειτε οτι δεν κανω πανω απο 35ευρω λογαριασμους...... Ιδια περιπου περιπτωση με την δικια μου που γραφω στο πρωτο post αλλα σου εδωσαν πιο μεγαλη αυξηση επιδοτησης.
gs20309 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 βοήθεια... τελικά ακούστε τι έγινε.. είχα 77ευρώ επιδότηση κ με το αίτημα για αύξηση πήγε 119.. με δουλεύουν??.. πως γίνεται η αίτηση για φορητότητα? .. πρέπει να ψάξεις πρώτα την εταιρία πχ.. λέτε να πάω cosmote να δω τι προγράμματα παίζουν για το iphone κ να κάνω αίτηση.. ? σε περίπτωση που δεν σε καλέσουν για να σε 'ψήσουν' να μείνεις στην ίδια εταιρία τότε κανονικά περνάει η φορητότητα κ πας στην άλλη εταιρία ή μπορείς να το σταματήσεις?? παιδιά εδώ κ ένα χρόνο με λογαριασμούς της τάξης των 50-60 ευρώ κ 450 που έσκασα για τη συσκευή (iphone) , τα 119 που δίνουν σαν επιδότηση είναι ψίχουλα.. γυρίζω κ της κάνω αρχική επιδότηση είχα 150 είναι δυνατόν τώρα να έχω 119? :cry:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα