Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλήθεια για τα φοιτητικά υπάρχει κανένας έλεγχος;

Πήρα το cu-x κ τα 4gb mobile. Τελειωσα το MSc πέρσι τον Σεπτέμβρη... Ορκίστηκα τον Δεκέμβρη για την voda είμαι ακόμα φοιτητής!!!

Μου χει λύσει τα χέρια κ μου χει σώσει την τσέπη. Με 11,74€ κάθε μήνα είμαι βασιλιάς.

Θα ζητήσουν άραγε ποτέ καμία "επανεγγραφή"; Ελπίζω ΟΧΙ :lol:

Δημοσ.

Πηρα και επιδοτηση 450 ευρω για ανανεωση 2 χρονια, οποτε δεν υπαρχει λογος να παω σε καρτα και να ψαχνω συνεχεια για την προσφορα του μηνα!

εκεί είναι το "κόλπο", σε δεσμεύουν για 2 χρόνια, ενώ στην αγορά υπάρχει πιθανότητα (πλέον μεγάλη) να βγαίνουν καλύτερες προσφορές. στις κάρτες έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο από το 2012, εκτός κι αν κάνει καμιά voda ή cosmo το μπαμ (που με τα εως τώρα δεδομένα δεν πρόκειτε)

Δημοσ.

Mιας και ξαναήρθε στο προσκήνιο το εν λόγω θέμα η wind παίζει να πήρε καμια 20αρια φορές τη μάνα μου τηλέφωνο μέσα σε 1 μιση μήνα να κρατήσει τη σύνδεση με άλλο φυσικά πρόγραμμα, μιας και το δικό της πλεον έχει πάει στα μη εμπορικά και έσκαγε κάτι 50αρια για ένα πρόγραμμα που πρέπει να δινε 60 λεπτά ομιλίας δώρο. Οπότε το πήρα πρέφα και της είπα να το γυρίσει σε f2g.

Ότι και να κάνουν πάντως σε λίγα χρόνια που θα γεμίσουμε από wifi spots οι κλήσεις θα γίνονται μέσω viber, skype κλπ οπότε ας κάνουν ότι θέλουν με τις καρτοσυνδέσεις ή ότι άλλο σκαρφιστούν.

Ξεφεύγουν μέρα με τη μέρα...

Μιας και σταμάτησε να σηκώνει το κινητό άρχισαν να παίρνουν στο σταθερό όπου και αυτό δεν το σήκωνε. Οπότε πήραν στο δικό μου κινητό και την ψάχνανε. :o Έλεος...

Δημοσ.

Η προσωπικη μου εμπειρια των τελευταιων ημερων παντως, διαφερει απο το περσινο "με νυχια και με δοντια". Μετα απο αιτηση φορητοτητας μου προσεφερε η βονταφον το red 1 στα 36 ευρω, ενω οι προηγουμενες προσφορες (πριν την αιτηση) ηταν στα 43 και 39 ευρω.

Διαλεξα τη φορητοτητα προς καρτοκινητο. Θα προσεχω λιγο παραπανω, αλλα δεν εχω ουσιαστικη δεσμευση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...