Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα ή μας δουλευουν ασχημα (το πιο πιθανο κατά την γνωμη μου ) ή δεν ξερουν τι τους γινεται

Εχω 3 red1 από 26/9/2013 που από 17 ευρω τα πηγαν στα 22

Πηρα χθες να μαθω αν υπαρχει καποια προσφορα και μου ειπαν δυστυχως όχι και το καθε ένα θα παει στα 60 ευρω !!!!!!!!!!!

Φυσικα αρνηθηκα και μου ειπαν θα το ξανακοιταξουν

Με πηραν πριν από λγο η Κα Κ.Μ. (παντα να ζητατε ονομα και να το σημειώνεται)ότι εχει γινει ανανεωση αλλα δεν ηξερα από ποιον και στα 3 προγράμματα μεχρι 26/9/2015 με τελικη τιμη 18,30 ευρω !!!!!!!!!

Ποτε δεν εκανα κατι εγω αλλα φυσικα δεν με χαλαει και το απόγευμα θα παω σε κατάστημα να ζητησω να μου τυπωσουν συμβολαια

Εχω υποψίες για νέο πολεμο φετος όπως και περυσι αναμεσα σε Voda και Cosmote μετα το σημερινο

Δημοσ.

Επειδη ειχα μπει στην διαδικασια πριν καμια εβδομαδα εχει πλακα που πλεον ρωτανε σε ποια εταιρια εισαι και αναλογως σου δινουν τις εκπτωσεις ΚΟΤΕ>WIND για VODA τουλαχιστον.

Δημοσ.

Γυρισα από Γερμανο που θελει η Cosmote 45 ευρω για καθε γραμμη αντιστοιχη του Red 1

Πηγα στην VODAFONE κι επιμενουν ότι τηλεφωνικα εχω κανει ανανεωση , κατι που τους εξηγησα και καταλαβαν ότι δεν εχω κανει αλλα και δεν θα το ψαξω γιατι μου αφησαν κάθε μια από τι 3 γραμμες τελικη τιμη στα 17,13 ευρω !!!!!!!!

Εκανα αιτημα και σε 10 μερες θα εχω και τις συμβασεις με αλληλογραφια σπιτι μου

Δεν περιμενα τοσο φτηνα για φετος !!!

Μια χαρα είναι στα 17,13

Δημοσ.

Παιζουν προσφορες με καρτες  f2go και Voda που με 5ε το μηνα εχεις 1000' προς ολους και 1-2GB

Ποιος θα παει να δωσει 40 και 60ε γι αυτα ?

Δημοσ.

Εχω ακουσει παρα πολλους να λενε κατα καιρους οτι εχουν σκοπο να σταματησουν της καρτες και να δουλευουν μονο με low cost καρτοσυμβολαιο και συνδεσεις τωρα το κατα ποσο ειναι φημες η οχι δεν μπορω να ξερω.

Επιδης οσον αφορα την καρτα υπαρχει κοσμος που δεν μιλαει τωσες ωρες στο κινητο και απλα θελει να εχει ανα πασα στιγμη την δυνατοτητα να παρει καποιον τηλεφωνο οσο ειχα καρτα λιγους μηνες μου ετυχε δυο φορες να τελειωσει η καρτα μου ενω καιγομουν να κανω ενα τηλεφωνο(κ ετυχε και τιςδυο να ειμαι σε περιοχη που δεν ειχε περιπτερο κοντα,γκαντεμια) και ειπα αει συχτιρ ποτε ξανα καρτα.

Και εκτος αυτου τα red που εχουν πολλοι γνωστοι μου ταεχουν συνδιαστικα οπως παρα πολλοι με διαφορα προγραμματα κ πετυχαινουν εκπτωση 50-60% εγω εχω 50% παγιου και ειμαι σε vodafone αμα ειχα οικογενεια κο ειναι αλλα 10% και αμα εχεις χολ εχει και αλλη εκπτωση.

Οποτε η τελικη τιμη που παιρνεις το πακετο δεν ειναι και πολυ μεγαλη 20 ευρω δεν τα λες και πολλα για πακετο ιδιως για καποιους απο εμας που πριν απο 10+ χρονια πληρωναμε κατι 50-60αρια για συνδεσεις και  σε κοπανουσαν στα αυτια οταν τελειωνε ο χρονος ( εχω πληρωσει 2 φορες 200ευρω για λογαριασμο παλια χωρις να μιλησω ποιος ξερει ποσο)

Δημοσ.

Εχω ακουσει παρα πολλους να λενε κατα καιρους οτι εχουν σκοπο να σταματησουν της καρτες και να δουλευουν μονο με low cost καρτοσυμβολαιο και συνδεσεις τωρα το κατα ποσο ειναι φημες η οχι δεν μπορω να ξερω.

Επιδης οσον αφορα την καρτα υπαρχει κοσμος που δεν μιλαει τωσες ωρες στο κινητο και απλα θελει να εχει ανα πασα στιγμη την δυνατοτητα να παρει καποιον τηλεφωνο οσο ειχα καρτα λιγους μηνες μου ετυχε δυο φορες να τελειωσει η καρτα μου ενω καιγομουν να κανω ενα τηλεφωνο(κ ετυχε και τιςδυο να ειμαι σε περιοχη που δεν ειχε περιπτερο κοντα,γκαντεμια) και ειπα αει συχτιρ ποτε ξανα καρτα.

Δεν υπαρχει λογος να αγοραζεις καρτα απο το περιπτερο και οχι online. Απειρως πιο ευκολο, αμεσο και συχνα πιο φθηνο.

Δημοσ.

μόνο και μόνο η δέσμευση του συμβολαίου, όταν οι προσφορές/αλλαγές στην τιμολόγηση κ.λπ. αλλάζουν τόσο γρήγορα, πραγματικά δεν έχει νόημα.

Δημοσ.

εγω παντως με red2 και η γυναικα μου καρτοπρογραμμα 350 πληρωνω μεσο ορο 35 ευρω το μηνα. Μου εχουν δωσει το red2 με 35% εκπτωση, εχω 20% απο το οικογενειακο, 10% απο hol και εκπτωση απο την καρτα citibank ενω το καρτοπρογραμμα 350 μου το εχουν δωσει με 50% εκπτωση και 5% απο το οικογενειακο! Πηρα και επιδοτηση 450 ευρω για ανανεωση 2 χρονια, οποτε δεν υπαρχει λογος να παω σε καρτα και να ψαχνω συνεχεια για την προσφορα του μηνα!

Δημοσ.

πλεον με τα κινητα τα παντα ειναι ρευστα τα εχουν κανει πλακακια μεταξυ τους wind vod cosmote και δεν δινουν τιποτα σε σχεση με τις επιδοτησεις που εδιναν καποτε...πιστευω πως μονο αμα ερθει καποια μεγαλη εταιρεια του εξωτερικου θα υπαρχει ανταγωνισμος στις τιμες.

Δημοσ.

Mιας και ξαναήρθε στο προσκήνιο το εν λόγω θέμα η wind παίζει να πήρε καμια 20αρια φορές τη μάνα μου τηλέφωνο μέσα σε 1 μιση μήνα να κρατήσει τη σύνδεση με άλλο φυσικά πρόγραμμα, μιας και το δικό της πλεον έχει πάει στα μη εμπορικά και έσκαγε κάτι 50αρια για ένα πρόγραμμα που πρέπει να δινε 60 λεπτά ομιλίας δώρο. Οπότε το πήρα πρέφα και της είπα να το γυρίσει σε f2g.

Ότι και να κάνουν πάντως σε λίγα χρόνια που θα γεμίσουμε από wifi spots οι κλήσεις θα γίνονται μέσω viber, skype κλπ οπότε ας κάνουν ότι θέλουν με τις καρτοσυνδέσεις ή ότι άλλο σκαρφιστούν.

Δημοσ.

Παιζουν προσφορες με καρτες  f2go και Voda που με 5ε το μηνα εχεις 1000' προς ολους και 1-2GB

Ποιος θα παει να δωσει 40 και 60ε γι αυτα ?

Αν ΔΕΝ εννοείς τα φοιτητικά, δώσε λινκ σε παρακαλώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...