Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα ζητησει απο vodafone μετατροπη σε καρτοκινητο συνδεσης απο απεριοριστο 35 που ειχα με εκπτωση 30% και με πηραν σημερα τηλεφωνο.

Εκπτωση 65% με τελικη τιμη 14.10 μαζι με φορους και ΦΠΑ για να παραμεινω.Φυσικα και δεχτηκα !!!

Εμενα με συμφερει πιο καλα γιατι η διαφορα στο παγιο που πληρωνα με αυτο που θα πληρωνω για το ιδιο πακετο ειναι 20 ευρω τον μηνα . Απκλειεται να μου εδιναν επιδοτηση 240 ευρω και δεν χρειαζομαι και κινητο αυτη τη στιγμη.

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ειχα ζητησει απο vodafone μετατροπη σε καρτοκινητο συνδεσης απο απεριοριστο 35 που ειχα με εκπτωση 30% και με πηραν σημερα τηλεφωνο.

Εκπτωση 65% με τελικη τιμη 14.10 μαζι με φορους και ΦΠΑ για να παραμεινω.Φυσικα και δεχτηκα !!!

Εμενα με συμφερει πιο καλα γιατι η διαφορα στο παγιο που πληρωνα με αυτο που θα πληρωνω για το ιδιο πακετο ειναι 20 ευρω τον μηνα . Απκλειεται να μου εδιναν επιδοτηση 240 ευρω και δεν χρειαζομαι και κινητο αυτη τη στιγμη.

Ωπ ενδιαφερον αυτο. Ειχες κλεισει χρονο ή το ζητησες πριν την εκδοση επιδοτησης?

Δημοσ.

Δηλαδη να προσπαθησουμε να χρησιμοποιησουμε την επιδοτηση πριν το νεο ετος λες Γιαννη? Εγω κλεινω χρονο τον Γεναρη, 3 συμβολαια βονταφον με παγιο περιπου στα 25 ευρω το ενα..

Θα παρω το τμημα εξυπηρετησης πελατων και θα ζητησω φορητοτητα, (μολις ακουσω την επιδοτηση που θα ειναι περιπου 60 ευρω ανα συνδεση υποθετω), και να μη μπλεξω καθολου με το καταστημα που πληρωνω τους λογαριασμους, ετσι?

Δημοσ.

Δηλαδη να προσπαθησουμε να χρησιμοποιησουμε την επιδοτηση πριν το νεο ετος λες Γιαννη? Εγω κλεινω χρονο τον Γεναρη, 3 συμβολαια βονταφον με παγιο περιπου στα 25 ευρω το ενα..

Θα παρω το τμημα εξυπηρετησης πελατων και θα ζητησω φορητοτητα, (μολις ακουσω την επιδοτηση που θα ειναι περιπου 60 ευρω ανα συνδεση υποθετω), και να μη μπλεξω καθολου με το καταστημα που πληρωνω τους λογαριασμους, ετσι?

Τηλεφωνικη αιτηση φορητοτητας θα κανεις και αυτο οχι προς τον παροχο που εχεις τωρα οτι θελεις να φυγειςαλλα προς αλλον παροχο.Ο τωρινος παροχος ειναι σιγουρο οτι θα σε παρει τηλ μετα απο μια δυο μερες για κλαυτερη προσφορα.Τοτε κρινεις και ή κανεις αρση της αιτησης φορητοτητας ή συνεχιζεις σε αλλον παροχο.Αφου ληγει στις 3/1 ο χρονος σου καντο απο τωρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να δουμε τι θα γινει αυτη την φορα..

Εχουν σφιξει τα πραγματα απο την Wind ή ειναι ιδεα μου;

Εχω κανει αιτηση φορητοτητας σε Voda εδω και 3 μερες και ουτε ενα τηλεφωνο απο την Wind (2 κινητα 2 γραμμες Internet Small something) πηγα χτες να πληρωσω και τον τελευταιο λογαριασμο και τους ρωταω ποσο ειναι η επιδοτηση και μου λενε επειδη υπαρχει αιτηση φορητοτητας δεν μπορουμε να σας το πουμε.

Εν το μεταξυ με πηρε η Voda παλι και καλα για προσφορα με 276€ επιδοτηση για να μεταφερω και τα 2 κινητα στο Unlimited 35 με 60κατι € παγιο.

Θα περιμενω μεχρι αυριο και μετα μαλλον θα χτυπησω ανανεωση στο υπαρχον συμβολαιο γιατι εχω το ολα σε 1 και κερδιζω 20€ στον λογαριασμο των κινητων ενω με διακοπη και νεο συμβολαιο παει στα 5€ η εκπτωση...

Δημοσ.

Ολα οκ,αργησαν λιγο αλλα μου εκαναν προταση αφου με ειχε παρει η Voda το πρωι για να με ρωτησει διευθυνση και ημερομηνια για τα συμβολαια :rolleyes:

Απο 120€ και για τις 2 συσκευες τωρα 300€ και μειωση του παγιου 10%.

Οτι καλυτερο πραγματικα για τα 40€ παγιο που δινω και για τις 2 γραμμες μαζι ;)

Δημοσ.

Εχω vodafone και έκανα αίτηση φορητότητας στη wind, επειδή έχω λόγο να πάω και να κάνω οικογενειακό πρόγραμμα.

Βλέποντας ότι έκανα αίτηση φορητότητας με πήρε η vodafone και προσφέρει αρκετά ευνοικούς όρους. Αν δεχτώ την προταση της voda υπάρχει πιθανότητα να με ξαναπάρει η wind και να προσφέρει ευνοικότερους όρους ή δε θα με ξανακαλέσουν;

Δημοσ.

Δεν θα σε ξανακαλεσουν.

Οπως και εμενα που πηγα σε καταστημα και εκανα διακοπη της αιτησης απο Vodafone και απλα μου ειπαν ευχαριστουμε.

Αν ηταν ετσι θα το εκανες 5 6 φορες και στο τελος θα σου εδιναν και 1000€ :lol:

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αιτηση φορητοτητας απο Vodafone σε cosmote

11/4/2011 ωρα 10πμ

Με συμβολαιο στα 35 ευρω που σπανια ξεπερνουσα (παλιο απεριοριστο 150) μου εδωσαν επιδοτηση 90 ευρω !!!!

Εκανα αιτηση τηλεφωνικα για cosmote αλλα εκει ειναι πιο τραγικα τα πραγματα.

Για παγιο 32 ευρω επιδοτηση συσκευης ή εκπτωση στο παγιο 48 ευρω τον χρονο.

Mου ειπαν οτι 14/4 θα με καλεσει ο courier για τα δικαολογητικα κλπ.

Περιμενω τυχον αντιδραση απο Vodafone και αναλογως θα πραξω.

11/4/2011 ωρα 16μμ

Αμμεση αντιδραση σε 6 ωρες ...

Πηραν τηλ και στο παγιο του απεριοριστο 35 που ειχε ηδη με εκπτωση στα 29 ευρω μου το κανουν 22 ευρω τελικη τιμη

και στην αλλη γραμμη που εχω στο ονομα μου που ειχε ηδη εκπτωση 65% (την χρησιμοποιει η γυναικα μου) στο ιδιο προγραμμα

και πληρωνα παγιο 16 ευρω το κανουν 10 ευρω τελικη.

Καλη η προσφορα αλλα ζητησα παραπανω εκπτωση στο παγιο το δικο μου.Μου ειπαν οτι θα με καλεσουν αυριο-μεθαυριο

και να μην υπογραψω τιποτα πριν ξαναμιλησουμε.

Ιδωμεν...

12/4/2011 ωρα 13μμ

Με πηραν τηλ τωρα και μου εκαναν αλλο ενα 10% εκπτωση και θα εχω με 29 ευρω τελικη τιμη με ΦΠΑ και φορους

δυο γραμμες με 150 λεπτα η καθε μια προς αλλα δικτυα και 1500 λεπτα προς Vodafone.

Δεχτηκα.Νομιζω καλα ειναι.

• Moderators
Δημοσ.

Μια χαρα! Και εγω περιμενω την δικη μου τελος του μηνα, οποτε καλα που ποσταρες για να δω ποσο με παιρνει να ζητησω :lol:

Eρωτηση: Μπορεις να μου πεις την τελικη επιδοτηση που σου εδωσαν? Ή το υπολογισαν ως ποσοστο εκπτωσης?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Η vodafone μου δινει 60 ευρω επιδοτηση και 30% εκπτωση στο παγιο αν μεταφερθω στα νεα προγραμματα unlimited. Εχω το παλιο 35.

Πηγα για φορητοτητα σε Cosmote, η οποια και αυτη δεν ηταν απλοχερη.

Το θεμα ειναι πως η Vodafone επικοινωνησε μαζι μου για να με ρωτησει γιατι θελω να φυγω και μετα τιποτα. Αυτο εγινε την προηγουμενη Τριτη. Για πειτε πως το χειριζομαι τωρα? Πρακτικα δεν εχω λογο να φυγω απο Voda, αλλα δεν θα με πειραζε να μου αυξανε την επιδοτηση (την οποια δεν βλεπω διατεθημενη να αυξανει τελικα).

Δημοσ.

Η vodafone μου δινει 60 ευρω επιδοτηση και 30% εκπτωση στο παγιο αν μεταφερθω στα νεα προγραμματα unlimited. Εχω το παλιο 35.

Πηγα για φορητοτητα σε Cosmote, η οποια και αυτη δεν ηταν απλοχερη.

Το θεμα ειναι πως η Vodafone επικοινωνησε μαζι μου για να με ρωτησει γιατι θελω να φυγω και μετα τιποτα. Αυτο εγινε την προηγουμενη Τριτη. Για πειτε πως το χειριζομαι τωρα? Πρακτικα δεν εχω λογο να φυγω απο Voda, αλλα δεν θα με πειραζε να μου αυξανε την επιδοτηση (την οποια δεν βλεπω διατεθημενη να αυξανει τελικα).

Επιδότηση μεγαλύτερη όχι, έκπτωση στο πάγιο μπορούν. Ζητά 40%.

iphone.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...