Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας γράψω και τη δική μου εμπειρία.

Είμαι συνδρομητής στην cosmote τα τελευταία 3-4 χρόνια. Κάθε χρόνο η επιδότηση ήταν 90-100€ με λογαριασμούς γύρω στο 35άρι. Φέτος με λογαριασμούς στο 40άρι βγήκε η επιδότηση στα 60€.

Με το που το άκουσα χωρίς πολλά πολλά, παίρνω τηλ στη voda για αίτημα φορητότητας. Η επιδότηση που μου δίνουν για το οικονομικό 35 είναι σχεδόν 200€. Από Δευτέρα μάλλον θα έχω τηλ από cosmote και είμαι πολύ περίεργος να δω αν θα έχουν κάποια καλή αντιπροσφορά. Αν μου δώσουν την ίδια επιδότηση καλώς, ειδάλλως πάμε γι' άλλες πολιτείες. Αλλά ακόμα και στη vodafone να πάω, σκέφτομαι να το παίξω λίγο δύσκολος (να κάνω δλδ ότι αποσύρω το αίτημα) μπας και μπορέσω να τσιμπήσω τη συσκευή που έχω στο μυαλό μου τζαμπανταν (lg optimus one).

Αλήθεια έχει κανείς πληροφόρηση για το αν η συγκεκριμένη συσκευή θα είναι σύντομα διαθέσιμη από τα καταστήματα της vodafon; Πάντως σε γερμανό μου είπαν ότι αύριο μεθαύριο θα την έχουν.

Θα σας κρατώ ενήμερους για την πορεία του όλου εγχειρήματος ;)

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου από επιδοτήσεις!

Είχα cosmote από το 2004. Δεν μου είχαν στείλει ποτέ καμία επιδότηση. Οι λογαριασμοί ήταν γύρω στα 30-35 ευρώ τον μήνα. Όποτε τους έπαιρνα τηλ μου έλεγαν ότι μπορώ να πάρω επιδότηση 60 ευρώ με την προϋπόθεση να ανέβω σε ακριβότερο πρόγραμμα. (ήμουν σε πρόγραμμα με 150' δωρεάν χρόνο ομιλίας με 27 ευρώ περίπου πάγιο)

Πρίν από 4 μήνες έκανα αίτηση φορητότητας στην wind. Μετά από 2 μέρες μου έστειλαν sms από cosmote που έλεγε να ανανεώσω το συμβόλαιό μου και να πάω σε κάποιο κατάστημα να επιλέξω όποια συσκευή θέλω! Την επόμενη πήραν και τηλέφωνο για να με πείσουν. Δεν δέχτηκα όμως γιατί πέρα από το ότι τόσα χρόνια δεν είχα ούτε μία επιδότηση, το σήμα της cosmote ήταν ανύπαρκτο μέσα στο σπίτι μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

για το Vodafone οικονομικό 35 δίνουν 200 euro επιδότηση? αυτή είναι προσφορά για σένα ή γενική για όλους? γιατί άμα πας και Πλαίσιο το κάνεις πιστωτικό και παίρνεις ότι θες...

Δημοσ.
για το Vodafone οικονομικό 35 δίνουν 200 euro επιδότηση? αυτή είναι προσφορά για σένα ή γενική για όλους? γιατί άμα πας και Πλαίσιο το κάνεις πιστωτικό και παίρνεις ότι θες...

Για την ακρίβεια δίνουν 191 από 141 που είναι κανονικά, γιατί η διαδικασία εγινε τηλεφωνικά και παίρνεις αλλα 50ευρω επιδότησης. Δεν μου εδωσε να καταλαβω οτι μου εκανε καποια ειδικη προσφορα. Επίσης μου είπε ότι το πιστωτικό της επιδότησης θα μου αποσταλεί με curier μαζι με το συμβολαιο, και θα έχω περιθώριο να το χρησιμοποιησω εντός εξαμήνου. Αυτό που λες για το πλαίσιο δεν το πιάνω...

• Super Moderators
Δημοσ.

το Πλαίσιο επειδή εδώ και μήνες κάνει την επιδότηση από Vodafone πιστωτικό αν δεν θέλεις να αγοράσεις σώνει και καλά συσκευή και έτσι μπορείς να πάρεις ότι άλλο θες

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν καταλαβαινω αυτα τα νουμερα που λετε. Ειμαι voda καμια 10αρια χρονια και με λογαριασμους γυρω στα 60Ε (unlimited35) , καθε χρονο μου δινουν επιδοτηση μονο 120Ε. Φετος ειναι 135Ε.

Πηγα και σε κοσμοτε και σε wind λεγοντας τους οτι ειμαι βοδα και θελω να αλλαξω και σε παρομοια προγραμματα με αυτο που ειμαι μου δινουν 110Ε και 100Ε αντιστοιχα!!

Ενταξει δεν εκανα αιτηση φορητοτητας , αλλα τα 200αρια που λετε δεν τα βλεπω πουθενα.

Θελω να φυγω απο την βοδα και δεν με αφηνουν!

Ασε που δεν εχουν αντιστοιχα dataplan με την βοδα.

Μηπως τηλεφωνικα κανουν καλυτερες προσφορες?

Δημοσ.
το Πλαίσιο επειδή εδώ και μήνες κάνει την επιδότηση από Vodafone πιστωτικό αν δεν θέλεις να αγοράσεις σώνει και καλά συσκευή και έτσι μπορείς να πάρεις ότι άλλο θες

Α μάλιστα, τώρα κατάλαβα! :-D

Πολύ καλό αυτό, thanks ;)

Δημοσ.

Δηλαδη Τhresh μπορω να παρω χαρτι απο την βοδα οτι εχω επιδοτηση χ ποσο , να παω στο πλαισιο και να παρω οποιο κινητο θελω , βαζοντας μαλιστα και το υπολοιπο σε δοσεις στην Viza , που δεν το κανουν τα voda-shop?

• Super Moderators
Δημοσ.

λογικα μπορείς να πάρεις την επιδότηση από την Vodafone και να πάρεις ότι θες από το Πλαίσιο, όχι αποκλειστικά κινητό :P

• Moderators
Δημοσ.
Δηλαδη Τhresh μπορω να παρω χαρτι απο την βοδα οτι εχω επιδοτηση χ ποσο , να παω στο πλαισιο και να παρω οποιο κινητο θελω , βαζοντας μαλιστα και το υπολοιπο σε δοσεις στην Viza , που δεν το κανουν τα voda-shop?

Θα πας στο πλαισιο και θα πεις οτι εχεις επιδοτηση της vodafone. Αυτοι θα το ελεγξουν και θα σου δωσουν ο,τι θελεις. Αυτο με με την visa δεν το ξερω ακριβως, αλλα δεν βρισκω τον λογο γιατι να μην γινεται απο την στιγμη που η επιδοτηση σου μετατρεπεται σε πιστωτικο αγορων για το Πλαισιο.

• Super Moderators
Δημοσ.

η απορία μου είναι αν μπορείς να πάρεις πιστωτικό από επιδότητη/προσφορά που έγινε συγκεκριμένα σε σένα από τη Vodafone (όπως πχ τα 200 euro που ανέφερε πιο πάνω ο Symbad)

Δημοσ.
Ρε παιδια δεν καταλαβαινω αυτα τα νουμερα που λετε. Ειμαι voda καμια 10αρια χρονια και με λογαριασμους γυρω στα 60Ε (unlimited35) , καθε χρονο μου δινουν επιδοτηση μονο 120Ε. Φετος ειναι 135Ε.

Πηγα και σε κοσμοτε και σε wind λεγοντας τους οτι ειμαι βοδα και θελω να αλλαξω και σε παρομοια προγραμματα με αυτο που ειμαι μου δινουν 110Ε και 100Ε αντιστοιχα!!

Ενταξει δεν εκανα αιτηση φορητοτητας , αλλα τα 200αρια που λετε δεν τα βλεπω πουθενα.

Θελω να φυγω απο την βοδα και δεν με αφηνουν!

Ασε που δεν εχουν αντιστοιχα dataplan με την βοδα.

Μηπως τηλεφωνικα κανουν καλυτερες προσφορες?

Κανε τηλεφωνικη αιτηση φορητοτητας και περιμενε μια δυο μερες.Θα σε καλεσουν με κλαυτερη προσφορα απο Vodafone.

η απορία μου είναι αν μπορείς να πάρεις πιστωτικό από επιδότητη/προσφορά που έγινε συγκεκριμένα σε σένα από τη Vodafone (όπως πχ τα 200 euro που ανέφερε πιο πάνω ο Symbad)

Φυσικα και μπορεις.Το εχω κανει εγω. Μετα απο τα παζαρια ενημερωνεται το συστημα με την νεα προσφορα και την βλεπουν και στο Πλαισιο.

• Super Moderators
Δημοσ.

that's very nice, γλυτώνουμε τον μπελά της αγγελίας αν δεν θέλουμε συσκευή και την χασούρα χρημάτων...

Δημοσ.
that's very nice, γλυτώνουμε τον μπελά της αγγελίας αν δεν θέλουμε συσκευή και την χασούρα χρημάτων...

Ετσι ακριβως.Εγω περυσι με δυο επιδοτησηεις πηρα 32αρα tv και εχουν μεινει και 80 ευρω πιστωτικο μεσα στην καρτελλα μου.

Δημοσ.
Κανονικο παζαρι εχει στησει ο ανταγωνισμος !!!!!

αυτα ειναι.......ποσο μ αρεσει ο ανταγωνισμος.......

Λίγους μήνες μετά... :confused:

Για τις επιδοτησεις εχουν αλλαξει πολιτικη εδω και καιρο οι εταιριες.......

...τα εχουν βρει μεταξυ τους και οχι φυσικα

για το συμφερον του καταναλωτη......

Δεν μου κατεβηκε απο το κεφαλι αυτο που λεω πιο πανω, συγγενικο μου προσωπο ειναι υπευθηνο

σε καπιο υποκαταστημα γνωστης εταιριας......;)

Ρε παιδια δεν καταλαβαινω αυτα τα νουμερα που λετε. .. καθε χρονο μου δινουν επιδοτηση μονο 120Ε. Φετος ειναι 135Ε.

Ανταγωνισμός... το παραμύθι για τον καταναλωτή.

Καρτέλ... η ουσία.. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...