partblah1990 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Είμαι στην Wind 100 και σε λήγω λήγει το συμβόλαιο που είχα , αυτό το κόλπο με την αίτηση διακοπής που μετά σε παίρνουν και σ' κάνουν έκπτωση το είχα κάνει πέρυσι και έπιασε , λέτε να το ξανακάνω ? Αν όμως με διώξουν χάνω την παλιά μείωση συμβολαίου
Sotosgl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Η Cosmote δεν μας τα λεει καλα πλεον.. Σε φιλο μου με επιδοτηση 160€ και 90€ λογαριασμους καθε μηνα( Ειχε παρει Iphone 3gs με προγραμμα i70 νομιζω) καναμε αιτηση επανααδιαπραγματευσης της επιδοτησης. Περιμεναμε τις 10 μερες και με ενδιαμεση επικοινωνια μας 2 φορες λέγοντας οτι περιμενει απαντηση για φορητοτητα η Wind,μας λενε οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα καλυτερο... Σημειωση το συμβολαιο ληγει στις 29 Σεπτεμβριου απο 29 Αυγουστου προχωραμε σε αιτηση διακοπης και φορητοτητας και περιμενουμε νεοτερα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Η Cosmote δεν μας τα λεει καλα πλεον..Σε φιλο μου με επιδοτηση 160€ και 90€ λογαριασμους καθε μηνα( Ειχε παρει Iphone 3gs με προγραμμα i70 νομιζω) καναμε αιτηση επανααδιαπραγματευσης της επιδοτησης. Περιμεναμε τις 10 μερες και με ενδιαμεση επικοινωνια μας 2 φορες λέγοντας οτι περιμενει απαντηση για φορητοτητα η Wind,μας λενε οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα καλυτερο... Σημειωση το συμβολαιο ληγει στις 29 Σεπτεμβριου απο 29 Αυγουστου προχωραμε σε αιτηση διακοπης και φορητοτητας και περιμενουμε νεοτερα... Για δοκιμασε φορητοτητα σε Vodafone.Σιγουρα θα πετυχεις καλυτερα.
Sotosgl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μωρε ξερω τις διαδικασιες αλλα μετα απο τοσες επιτυχημενες διαπραγματευσεις ξενερωσα με την απαντηση της Κοτε. Τεσπα περιμενουμε και βλεπουμε..
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μωρε ξερω τις διαδικασιες αλλα μετα απο τοσες επιτυχημενες διαπραγματευσεις ξενερωσα με την απαντηση της Κοτε.Τεσπα περιμενουμε και βλεπουμε.. Εχασες μια μαχη αλλα ο πολεμος συνεχιζεται !!!
AcceL Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις πιο καλή επιδότηση???Ειμαί στη Vodafone και με λογαριασμους 43-45 ευρώ μου κάνανε 65 ευρώ επιδότηση!!Δεν είναι πολύ χάλια μιας κ τους αφήνω 500 ευρώ το χρόνο???
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις πιο καλή επιδότηση???Ειμαί στη Vodafone και με λογαριασμους 43-45 ευρώ μου κάνανε 65 ευρώ επιδότηση!!Δεν είναι πολύ χάλια μιας κ τους αφήνω 500 ευρώ το χρόνο??? Να κανεις τηλεφωνικη αιτηση φορητοτητας αλλου.Σιγουρα θα σε παρουν τηλ με πολυ καλυτερη προσφορα.
opera Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 βρείτε κανένα σωματείο-εταιρικό να τρουπώσετε με 31 ευρώ μηνιαίο έχει 330 επιδότηση.
Errik Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Σε γνωστό μου η Wind με λογαριασμό ~40€ τον μήνα παίρνει επιδότηση ~120€. Μου φαίνεται λογικό ποσό, οπότε δεν έκανα κανα κόλπο με μεταφορά (μην χάσει και την έκπτωση λόγω των πολλών χρόνων χρήσης!) Πώς το βλέπετε; Να το ρισκάρει;
Heatspreader Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 βρείτε κανένα σωματείο-εταιρικό να τρουπώσετε με 31 ευρώ μηνιαίο έχει 330 επιδότηση. Τι εννοείς? Φίλος που δουλεύει σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, λέει για παράδειγμα ότι θα κάνει επιδότηση παραπάνω με κάποιο κόλπο και θα πάρει το iPhone, σχεδόν τσάμπα. Σε γνωστό μου η Wind με λογαριασμό ~40€ τον μήνα παίρνει επιδότηση ~120€. Μου φαίνεται λογικό ποσό, οπότε δεν έκανα κανα κόλπο με μεταφορά (μην χάσει και την έκπτωση λόγω των πολλών χρόνων χρήσης!) Πώς το βλέπετε; Να το ρισκάρει; Γιατί όχι?
Sotosgl Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εχουμε κανενα προσφατο νεο απο την Wind και την αλλαγη πολιτικης στις επιδοτησεις; Εχω 2 γραμμες κινητων 1 σταθερο και Internet και αλλη μια απλα σταθερο και μου λενε η επιδοτηση ειναι 120€ και για τις 2 συσκευες, Το συμβολαιο ληγει Δεκεμβριο οποτε θα πετυχω και καλες προσφορες αλλα θελω να δω τι παιζει αυτη την περιοδο για να κανω τις αναλογες κινησεις.
Chris_85 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 K μενα πλησιαζει η τιμημενη τουτη ωρα της επιδοτησης, για 3 γραμμες,, Ποια ειναι η διαδικασια? Ενημερωνω το καταστημα οτι θελω μεγαλυτερη επιδοτηση ή παω απ ευθειας σε ανταγωνιστη και ζηταω φορητοτητα?
nikolas8141 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Για τις επιδοτησεις εχουν αλλαξει πολιτικη εδω και καιρο οι εταιριες....... και φυσικα μιλαω για κινο μυστικο οτι τα εχουν βρει μεταξυ τους και οχι φυσικα για το συμφερον του καταναλωτη......Εγω περιμενω τις γιορτες μπας και αλλαξουν λιγο τα πραγματα αφου και η αγορα ειναι πιο θερμη.... Δεν μου κατεβηκε απο το κεφαλι αυτο που λεω πιο πανω, συγγενικο μου προσωπο ειναι υπευθηνο σε καπιο υποκαταστημα γνωστης εταιριας......
June Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Για τις επιδοτησεις εχουν αλλαξει πολιτικη εδω και καιρο οι εταιριες.......και φυσικα μιλαω για κινο μυστικο οτι τα εχουν βρει μεταξυ τους και οχι φυσικα για το συμφερον του καταναλωτη...... Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια. Απο τον Αυγουστο περιπου τα εκοψαν ολα αυτα οποτε οποιος ηταν τυχερος, οτι πηρε πηρε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 K μενα πλησιαζει η τιμημενη τουτη ωρα της επιδοτησης, για 3 γραμμες,, Ποια ειναι η διαδικασια? Ενημερωνω το καταστημα οτι θελω μεγαλυτερη επιδοτηση ή παω απ ευθειας σε ανταγωνιστη και ζηταω φορητοτητα? Ζητας μεγαλυτερη επιδοτηση και μετα αφου δεν θα ικανοποιηθεις κανεις τηλεφωνικη αιτηση για φορητοτητα. Θα σε καλεσουν για παζαρια μετα 1-2 μερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα