Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω κι εγω την ιστοριούλα μου..

είμαι στην βόντα από το 1999 (εποχή cu) και από το 2004-2005 γύρισα σε σύνδεση με πάγιο που δεν ξεπερνα τα 44€..

φέτος έκανα αίτηση για φορητότητα και με πήραν τηλ από την βόντα για τα γνωστά..

τους είπα πως αλλάζω εταιρία επείδή θέλω να αλλάξω συσκευή και

χωρίς καθόλου παζάρι μου πρότειναν 30% μείωση παγίου για 1 έτος και 387€ επιδότηση.. το αποτέλεσμα το φαντάζεσται όλοι..!!

και ζήσαν αυτοί καλά κι εγώ ακόμα καλύτερα με φρέσκο κινητάκι (NOKIA X6 16GB)

Δημοσ.
Τα λεφτα που πληρωνεις οταν φευγεις ειναι μονο για αποσβεση της επιδοτησης; Δηλαδη αν καποιος δεν ειχε χρησιμοποιησει την επιδοτηση του τοτε μπορει οποτε θελει να φυγει ακομα κι αν δεν εχει περασει χρονος απ την τελευταια ανανεωση;

Ετσι ακριβως......

Δημοσ.

Ο εταιρείες κάνουν κρα για να σε κρατήσουν ... εγώ και πέρυσι και φέτος έκανα το ίδιο "τρυκ" Είμαι στη Vodafone και λίγο πριν λήξει το συμβόλαιο έκανα αίτημα φορητότητας στην Cosmote ... Αμέσως με πήραν από την Vodafone και έκανα παζάρια ... ζήτησα συγκεκριμένες συσκευές(i-phone)

Αποτέλεσμα? Πέρυσι πήρα επιδότηση 720 ευρώ και φέτος 1700 και 30% στο πάγιο!!! Είχα οικογενειακό πακετο με δύο αριθμούς με 500 λεπτά ομιλίας και απεριοριστα μεταξύ μας και πάγιο περίπου 95 ευρώ Φέτος το έκανα Unlimited 60... Οι λογαριασμοί μου ποτέ δεν ξεπέρασαν τα 120 ευρώ... ΤΟ πελατολόγιο στην Ελλάδα είναι δεδομένο οπότε προσπαθούν να κρατήσουν τους πελάτες τους και να "κλέψουν" από τους άλλους με κάθε τρόπο ....

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι.

Εχω επαγγελματικο στην Voda τρια νουμερα με το πρωτο 300 δωρεαν το δευτερο 180 δωρεαν και το τριτο 100 δωρεαν, ενώ καθε νουμερο εχει και 60 λεπτα δωρεαν προς τα αλλα δυο. Ειμαι στην Voda εδω και 6 μηνες (απο την Wind) κα ιενω μου ειπαν οτι το παγιο για ολα θα ειναι γυρω στα 80 - 90 ευρω, μου ερχονται οι λαγαριασμοι καθε μηνα που ειναι 10 - 8 - 12 - 6 ευρω. Ο τελευταιος που μου ηρθε σημερα ειναι για την ακριβεια 3,42 ευρω. Παιζει κατι με τα επαγγελματικα; ειναι πολυ μικρο το ποσο και με κανει να ανησυχω.

Δημοσ.

χαχαχα τρελαθηκε το αφεντικο στη βονταφον...Εννοεις οτι συνολο για ολα πληρωσες 3,42? μηπως ειχες πληρωσει παραπανω καποια στιγμη ? :S

Δημοσ.

Πηρα σημερα και τους ειπα που πρεπει να απευθυνθω για φορητοτητα,μου λενε τα γνωστα και μετα με ρωτανε γιατι θελω να αλλαξω εταιρια . Τους λεω γιατι πιστευω πως με τους λογαριασμους που κανω δε με καλυπτει αυτη η επιδοτηση . Τελικα επειδη μονο ενα νουμερο ειναι σε καποιο προγραμμα με παγιο μου εκανε 30% εκπτωση για ενα χρονο στα παγια και ανεβασε την επιδοτηση απο 530 σε 690... Βεβαια μου ειπε στο τελος [επειδη ανεφερα οτι η κοσμοτε οτι με συμφερει πιο πολυ] να μαθω ακριβως την προσφορα της αλλης εταιριας γιατι τους ενδιαφερει και πως αν παω σε καποιο μεγαλυτερο προγραμμα στα αλλα νουμερα [τα υπολοιπα 3 που εχουμε] θα μου κανει και εκπτωση και θα ανεβει η επιδοτηση! Η ερωτηση μου ειναι ,αν γνωριζει καποιος, επειδη τα 3 νουμερα που εχουν επιδοτηση ειναι στο προγραμμα χωρις παγιο αν καποιο απο αυτα ανεβει προγραμμα η επιδοτηση του θα προστεθει στο ποσο που μου ειπε η αν ηταν 200ευρω ας πουμε μπορει να παει και 150 γιατι το προγραμμα θα εχει χαμηλο παγιο? ευχαριστω

Δημοσ.
χαχαχα τρελαθηκε το αφεντικο στη βονταφον...Εννοεις οτι συνολο για ολα πληρωσες 3,42? μηπως ειχες πληρωσει παραπανω καποια στιγμη ? :S

Λοιπόν, έκατσα και βρηκα ολους τους λογαριασμους απο τον Νοεμβρη 2009 οπου μετακόμησα στην Voda. Κοιτα λογαριασμους ανά μήνα: 42 ευρω - 0,43 ευρω - 17 ευρω - 93 ευρω - 9,45 ευρω - 3,42 ευρω και ο τελευταιος που ληγει στις 12/5 3,38.

και να φανταστεις οτι μου τηλεφωνησαν προ μιας εβδομαδας για να μαθουν αν ειμαι ευχαριστημενος και εγω τους τα εψαλα γιατι πολλες φορες η ποιοτητα του σηματος ακομα και μεσα στην πολη ειναι μετρια!!!!

Aν καποιος γνωριζει τι γινεται ας μου πει για να προσεξω μελοντικα, μην εμφανιστουν υπερογκοι λογαριασμοι.

Δημοσ.

Μπα , φυγε τωρα που ειναι νωρις και κανε την παπια χαχα! Δεν νομιζω παντως να σου πουν αφου περασε η ημερομηνια πληρωμης , ξερεται καναμε λαθος! Αλλωστε για αυτους τετοια ποσα ειναι αστεια!

Δημοσ.

Δε ξερω αν οντως τα κυνηγανε παντως εμενα μου ανεβασαν 190 την επιδοτηση και ισως ανεβει και αλλο ...[ εννοειται οτι παλι χαμενοσ ειμαι με τα λεφτα που τους αφηνα απλα ισως ετσι με κλεβουν λιγοτερο :P ]

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Αν και το εχω γραψει και στο section για προσφορες σε θεματα κινητης λογω εορτων ας μου επιτραπει να το γραψω και εδω μιας και η ιστορια επαναλαμβανετε...

Μιας και ειμαι σε φαση ανανεωσης με voda πηρα τηλεφωνο και ρωτησα τι ποσο πρεπει να επιστρεψω (9/5/10 συμπληρωνω χρονο) για να κανω φορητοτητα σε δυο αριθμους που εχω....Ρωτησαν ευγενεστατα γιατι θελω να κανω φορητοτητα και εγω παλι ευγενεστατα αλλα χωρις δισταγμο ειπα οτι θεωρω απαραδεκτο την συμπεριφορα προς παλιους συνδρομητες (μου εδιναν επιδοτηση 65 ευρω) ενω κοπτοντε για νεους που δινουν επιδοτηση 300 ευρω για προγραμα Unlimited 35 και πανω .Συμφωνησε και μου ειπε οτι θα ζητησει αυξηση επιδοτησης απο 65 σε 205 ευρω και παγιο μειωμενο 50 %. Σημερα εγινε δεκτο το αιτημα !!!!

Παιδια μεγαλη προσοχη στους λογαριασμους σας !!!

Στις 31/3 λιγες μερες πριν το Πασχα που ολοι εκαναν προσφορες μου εδιναν επιδοτηση για ανανεωση συμβασης καπου στα 60-70 ευρω αν θυμαμαι καλα.Πηρα τηλ και ρωτησα τι ποσο επρεπε να επιστρεψω για την επιδοτηση που ειχα παρει το 2009 και εληγε τον 5/2010 . Με ρωτησαν γιατι θελω να φυγω και τους ειπα οτι θεωρω απαραδεκτο σε νεους συνδρομητες να δινουν επιδοτηση 200 ευρω και εκπτωση στο παγιο και τους παλιους ...να μας γραφουν. Ηδη ειχα μειωμενο παγιο κατα 50% απο το 2008 που ειχα κανει ανανεωση.

Μου προτειναν να παραμεινω κρατωντας την εκπτωση και με επιδοτηση 205 ευρω. Φυσικα δεχτηκα. Σημερα μου ηρθε λογαρισαμος στο αποεριοριστο 35 με παγιο 29,41 χωρις την εκπτωση των 14,71 που ειχα μεχρι τωρα.

Πηρα τηλ και μου ειπαν οτι η προσφορα που μου ειχαν κανει αφορουσε μονο την επιδοτηση. Αντεδρασα ευγενικα αλλα εντονα και μου ειπαν οτι θα το εξετασουν και εντος 2 εργασιμων ημερων θα μου απαντησουν.

Ιδωμεν !!!

Δημοσ.

Λοιπον...Με πρωτοπηραν Κυριακη 10/7 !!! και μου ειπαν οτι στην προσφορα του Πασχα που μου ειχαν κανει ηταν μονο η επιδοτηση συσεκυης και οχι να εξακολουθησω με 50% παγιο.

Δεν δεχτηκα και μου ειπαν οτι θα το ξανακοιταξουν και με πηραν τηλ την Τριτη με εμμονη στις θεσεις τους αλλα μου εκαναν εκπτωση στο παγιο 30% αντι του 50% . Εκει εμειναν ...ακλονητοι.Δεν ξερω τι σημαινει για αυτους η 20% διαφορα στο παγιο.

Παλι δεν δεχτηκα (ειχα ασσο στο μανικι μου...) και εκαναν τηλεφωνικη αιτηση φορητοτητας σε 2 γραμμες που εχω.

Αυτο ηταν καταλιτικοτατο !!!! Σημερα με πηραν οτι ολα ΟΚ και στο παγιο με εκπτωση 50% !!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...