Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα κανει χθες τηλεφωνικα αιτηση φορητοτητας απο Vodafone σε cosmote.

Πριν λιγο με πηραν τηλ απο Vodafone και ου εκαναν την εξης δελεαστικη προταση...

Μειωση του παγιου απο 32,5 ευρω (200 λεπτα ομιλιας) σε 16,5 ευρω για ενα χρονο !!!!!

Επιδοτηση συσκευης απο 92 ευρω σε 178 !!!!!

Φυσικα και δεχτηκα !!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.

Πάλι καλά...εμένα η Κοσμοτέ για να μή φύγω μου έδινε με το ίδιο πάγιο (45Ε συνολικά) άλλη επιδότηση, από 90 σε....120! Εννοείται ότι τσατίστηκα ακόμη περισσότερο...

Δημοσ.

Έτσι κάνουν όλες οι εταιρείες. Οπότε αν θέλετε να ανεβάσετε επιδότηση, κάντε μια αίτηση φορητότητας να βρίσκεται.

Βέβαια είναι και λίγο ρίσκο αυτό, καθώς μπορεί να μην σας πάρουν ποτέ τηλέφωνο! :-)

Δημοσ.

Βέβαια είναι και λίγο ρίσκο αυτό, καθώς μπορεί να μην σας πάρουν ποτέ τηλέφωνο! :-)

Σωστα αλλα μπορεις να παρεις τηλ και να το "παζαρεψεις" χωρις ρισκο.

Δημοσ.

Ακουστε..

ειμαστε 5 συνδεσεις στην vodafone..

και εχουμε επιδοτηση ~ 400€..

παιρνουν τηλ το ανακοινωνουν στην αδερφη μου..

και τους λεει πως η Cosmote μας δινει 520€

( ψεματα ειπε.. :Ρ )

και της λεει η κοπελα οτι θα την καλεσει ξανα σε λιγα λεπτα..

και οντως ξαναπαιρνει και της λεει:

-Ναι απο την vodafone ειμαστε..σας δινουμε 560€ :Ρ

και παω μαλλον για iphone :)

• Like 1
Δημοσ.

Το εχω ξανακούσει αυτό για τη Voda, και ποτέ κάτι ατίστοιχο γι ατις άλλες δύο. Και με δεδομένο το άκυρο που έφαγα (και κατόπιν ανταπέδωσα) από την Κοτέ, μαλλον η Voda είνα η πιό ανοιχτοχέρα, και ανταποκρίνεται ευκολότερα στον καλοπροαίρετο "εκβιασμό". Πάντα την απέφευγα γιατί μισούσα το vodafon live menu στα κινητά, αλλά αν κάτσeι κάτι καλό δεν θα με χαλάσει. Η Κοτέ είναι στην καρα******κλάρα της κι αν χάσει πελατες πάντως, να το ξέρετε.

• Super Moderators
Δημοσ.
Πάλι καλά...εμένα η Κοσμοτέ για να μή φύγω μου έδινε με το ίδιο πάγιο (45Ε συνολικά) άλλη επιδότηση, από 90 σε....120! Εννοείται ότι τσατίστηκα ακόμη περισσότερο...

καλά είναι γνωστό ότι στην Cosmote είναι super cheapηδες...όταν έκανα σε Wind πήραν ένα τηλέφωνο για επιβεβαίωση και αυτό ήταν όλο...

Δημοσ.
καλά είναι γνωστό ότι στην Cosmote είναι super cheapηδες...όταν έκανα σε Wind πήραν ένα τηλέφωνο για επιβεβαίωση και αυτό ήταν όλο...

Κι εμενα το τηλεφωνημα σημερα για επιβεβαιωση για την φορητοτητα ηταν και συνεχιστηκε με την προσφορα.

Δημοσ.

Απλώς η ρουφιάνα η Κοτέ έχει κατ'εμε τις καλύτερες υπηρεσίες (τώρα έβγαλε και το myaccount δωρεάν από το κινητόι μέσω WAP) και με κρατάει από τα @@

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...