Προς το περιεχόμενο

2 Καμμένα pixels και σκόνη στο εσωτερικό της οθόνης tft..

spyroseva

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή σας ημέρα,

θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας,κάτι ΅απαράδεκτο΅ μα συνάμα "κουφό"...

Πήγα το laptop μου στο service της HP,με πρόβλημα στο wifi,μου διαγνώσαν πρόβλημα στη μητρική πλακέτα,μου κάνανε αλλαγή αυτής (δωρεάν αφού βρίσκομαι εντός εγγυήσεως) και όταν πήρα στα χέρια μου το laptop και το ενεργοποίηση,παρατήρησα 2 Καμμένα pixels και σκόνη στο εσωτερικό της οθόνης tft,όπου τίποτα από αυτά δεν υπήρχαν πριν...!!!

Το laptop το έχω από τον Οκτώβρη 2008!

Πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό;Πως καήκαν 2 pixels μετά από 8 μήνες και το σημαντικότερο πως είναι δυνατόν να μπήκε σκόνη στο εσωτερικό της οθόνης μετά από αλλαγή motherboard;;Είμαι σίγουρος πως πριν δεν υφίστανται αυτά,γιατί είμαι πολύ ψείρας και το παρατηρούσα κάθε ημέρα ως σαν ΅μωρό΅...

Είμαι πολύ απογοητευμένος και σε λίγο ετοιμάζομαι να δώσω μάχη με τη hp,διότι η συγκεκριμένη συσκευή μου κόστισε 1500ε και δε δέχομαι τέτοια αντιμετώπιση...

(παίζει να κάνανε κάτι στην οθόνη του,χωρίς την έγκρισή μου;)

Βοηθήστε,όποιοι έχετε παρόμοια εμπειρία σας παρακαλώ ώστε τουλάχιστον να πάω διαβασμένος στην εταιρεία...:fear:

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι σου έδωσαν πίσω το δικό σου λάπτοπ και όχι ένα ίδιο στο οποίο απλά πέρασαν μέσα το δίσκο σου? Μπορεί για να μην αργούν στο service να ανακυκλώνουν επισκευασμένα μηχανήματα (να σου δίνουν αμέσως ένα έτοιμο επισκευασμένο καί όταν έχουν το χρόνο να επισκευάζουν το δικό σου το οποίο θα πάει σε κάποιον επόμενο).

Ότι και να έγινε, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα πας να κάνεις χαμό στο service τους, αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Η υπαρξη σκόνης και μόνο μέσα στην οθόνη, προδίδει ότι κάτι παίχτηκε εδώ και τα pixels δεν κάηκαν από μόνα τους.

Αν και κάτι μου λέει ότι δεν σου έδωσαν πίσω το δικό σου μηχάνημα.... αν μπορείς τσέκαρε το serial number.

Δημοσ.
Είσαι σίγουρος ότι σου έδωσαν πίσω το δικό σου λάπτοπ και όχι ένα ίδιο?

Καλημέρα φίλε,ναι είμαι σίγουρος...διότι είχα σημειώσει τους κωδικούς από κάτω.Ξέρεις s/n και p/n...Υποψιάζομαι πως μου αλλάξαν οθόνη προφανώς για να εξηπυρετήσουν κάποιον άλλο...

Απλά ήθελα την εμπειρία κάποιου, ο οποίος να έχει μετά από επισκευή οθόνης (λόγω καμμένων pixel ή κάτι άλλο..) σκόνη εντός...Διότι αν ισχύει αυτό έχω ΅πάτημα΅ πως αυτό κάνανε...

Δημοσ.
Καλημέρα φίλε,ναι είμαι σίγουρος...διότι είχα σημειώσει τους κωδικούς από κάτω.Ξέρεις s/n και p/n...Υποψιάζομαι πως μου αλλάξαν οθόνη προφανώς για να εξηπυρετήσουν κάποιον άλλο...

Απλά ήθελα την εμπειρία κάποιου, ο οποίος να έχει μετά από επισκευή οθόνης (λόγω καμμένων pixel ή κάτι άλλο..) σκόνη εντός...Διότι αν ισχύει αυτό έχω ΅πάτημα΅ πως αυτό κάνανε...

καποτε οταν ειχα προβληαμ με ενα φουτζιτσου με την οθονη του,το πηγα και καναν αλλαγη πανελ

το νεο πανελ ειχε επισης 2 καμμενα πιξελ,σκονη και δαχτυλιες-ειμαι απολυτως βεβαιως πως καποιος εξυπνος,πηρε την παραγγελια νεας οθονης που εγινε για μενα και την εβαλε στο δικο του,και μου εβαλε την δικια του.

το θεμα με εμενα ηταν πως μετα απο λιγο ξαναπαρουσιασε το ιδιο προβλημα,κι μετα απο σχετικο χαμο,εγινε εκ νεου παραγγελια για νεο πανελ κι ετσι διορθωθηκε το προβλημα.οπως και να εχει, να απαιτησεις να στο αλλαξουν.καποιος προφανως εκανε τραμπα γιατι νομιζει πως ειναι εξυπνος.μην του χαριστεις φιλε μου

Δημοσ.
καποτε οταν ειχα προβληαμ με ενα φουτζιτσου με την οθονη του,το πηγα και καναν αλλαγη πανελ

το νεο πανελ ειχε επισης 2 καμμενα πιξελ,σκονη και δαχτυλιες-ειμαι απολυτως βεβαιως πως καποιος εξυπνος,πηρε την παραγγελια νεας οθονης που εγινε για μενα και την εβαλε στο δικο του,και μου εβαλε την δικια του.

το θεμα με εμενα ηταν πως μετα απο λιγο ξαναπαρουσιασε το ιδιο προβλημα,κι μετα απο σχετικο χαμο,εγινε εκ νεου παραγγελια για νεο πανελ κι ετσι διορθωθηκε το προβλημα.οπως και να εχει, να απαιτησεις να στο αλλαξουν.καποιος προφανως εκανε τραμπα γιατι νομιζει πως ειναι εξυπνος.μην του χαριστεις φιλε μου

Καλησπέρα,έχεις απόλυτο δίκιο...και με εξέφρασες πλήρως.Γιατί μας υποτιμάνε τόσο πολύ;;;Δεν έχουν καταλάβει πως πέρασε η εποχή που ο πολίτης ήταν ανυποψίαστος...Ήμαρτον!Τέλος πάντων,πήγα σήμερα στην hp,και παρέλαβαν το laptop μου,να το ελέγξουν(!!!).Τι να ελέγξουν δηλαδή,είναι ολοφάνερο τι έχει συμβεί και θα με ενημερώσουν τις επόμενες ημέρες...Πρέπει να πω πως ήταν ευγενικοί αλλά περιμένω τις απαντήσεις τους.Παράληλα έχω ήδη μιλήσει με άτομο στην "Γραμματεία Καταναλωτή", και αναλόγως την αποτελεσματικότητά τους, θα τους κάνω έγγραφη καταγγελία.Θα σας ενημερώσω,για να μοιραζόμαστε και να μαθαίνουνε από τις προσωπικές μας εμπειρίες...

Δημοσ.

Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να μην είχαν οθόνες στην HP και να αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν οθόνη πελάτη....Η σκόνη είναι σίγουρα από μέσα? Αν ναι κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι έγινε κάποια επέμβαση στο εσωτερικό της οθόνης, μάλλον αλλαγή backlight αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι εκεί μέσα έχουν το χρόνο η κάποιο συμφέρον να κάνουν τέτοιες επεμβάσεις. Τα καμμένα pixel μπορεί να παρουσιαστούν και σε ανύποπτο χρόνο μετά από μία επανεκίνηση πχ. Όπως και να έχει αφου δεν είσαι ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες τους θα πρέπει να ζητήσεις εξηγήσεις και περιμένουμε να μας ενημερώσεις σχετικά με την απάντησή τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...