Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Βρηκα αυτο το excel που φτιαχνει ημερολογια μεχρι το ...2078 !!!! Αν καποιος ξερει ας διαγραψει την στηλη με τις εβδομαδες του ετους και στην στηλη αυτη να βαλει το Σαββατο ωστε να ειναι διπλα στην στηλη με την Κυριακη. Ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Έβγαλα τις εβδομάδες αλλά δεν άλλαξα την πρώτη μέρα του μήνα σε Δευτέρα γιατί ο δημιουργός δεν χρησιμοποίησε απόλυτες τιμές στα κελιά (εκτός από την 1η σειρά) με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν σωστά τα νούμερα σε κάποιες χρονιές. Δεν έχω καμία όρεξη να αλλάξω 300+ κελιά με το χέρι. HMEROLOGIO.zip
MastroGiannis Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δεν έχω καμία όρεξη να αλλάξω 300+ κελιά με το χέρι. Ούτε και 'γώ! Γι' αυτό άλλαξα μόνο 12. Τουλάχιστον μοιραστήκαμε τη δουλειά. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το 1900-2078. Το Excel μπορεί να αναπαραστήσει ημερομηνίες από 1/1/1900 μέχρι 31/12/9999. Γιατί αυτός ο περιορισμός του αρχείου; Ελπίζω να σου κάνει έτσι όπως έγινε φίλε συνονόματε. (βλ. συνημμένο) HMEROLOGIO.zip
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Έβγαλα τις εβδομάδες αλλά δεν άλλαξα την πρώτη μέρα του μήνα σε Δευτέρα γιατί ο δημιουργός δεν χρησιμοποίησε απόλυτες τιμές στα κελιά (εκτός από την 1η σειρά) με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν σωστά τα νούμερα σε κάποιες χρονιές.Δεν έχω καμία όρεξη να αλλάξω 300+ κελιά με το χέρι. [ATTACH]17819[/ATTACH] Ευχαριστω πολυ. Ούτε και 'γώ! Γι' αυτό άλλαξα μόνο 12. Τουλάχιστον μοιραστήκαμε τη δουλειά. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το 1900-2078. Το Excel μπορεί να αναπαραστήσει ημερομηνίες από 1/1/1900 μέχρι 31/12/9999. Γιατί αυτός ο περιορισμός του αρχείου; Ελπίζω να σου κάνει έτσι όπως έγινε φίλε συνονόματε. (βλ. συνημμένο) Ευχαριστω πολυ Γιαννη.Πιο καλο ετσι.
micos000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Πάντως βλέπω ότι στην ms έχει ένα πρότυπο ημερολόγιο από το 1999 μέχρι το 9999. Δες Αέναο Ημερολόγιο. Είναι για το Office 2007 και επιλέγεις χρονιά από μια μπάρα. Μπορείς να κατεβάσεις το Office File Convert για να το ανοίξεις σε παλαιότερες εκδόσεις. Μόλις το δοκίμασα και στο office xp δεν δουλεύει η slide bar. Δεν έγινε όμως και τίποτα, αν αλλάξεις έτος σε το χέρι αλλάζει και το ημερολόγιο αυτόματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.