therock Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Α ενταξει οκ, αλλα απο κει και περα ασχετα απο την διαθεση τους και τις συνδρομες, το KindleDX ειναι πιο πληρες, σωστα? Το BeBook ειχα διαβασει σε ενα περιοδικο πως φορτωνει τις σελιδες με μια πρωτοποριακη μεθοδο, και εξοικονομει ενεργεια. Εχει καποιο αντιστοιχο χαρακτηριστικο το Kindle?
GIORGARAS Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Tο Kindle δεν πωλείται εκτός ΗΠΑ. Και να το αγοράσεις στις ΗΠΑ, δεν μπορείς να αγοράσεις συμβατά βιβλία από το Amazon εάν δεν έχεις πιστωτική κάρτα έκδοσης ΗΠΑ. Με μια μικρή έρευνα με εταιρείες όπως την http://www.myus.com θεωρώ ότι μπορούμε να το αγοράσουμε όταν βγει
pappous_soulis Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Εγω σταθηκα σε αυτα:... Και πραγματικα λυπαμαι που οχι μονο δεν ενδιαφερθηκε κανεις απο "εδω", αλλα ουτε καν προκειται να το δουμε εδω... Γιατι κυριοι? Η τιμη ειναι τσουχτερη ναι, αλλα θα σας χαλαγε να περνουσατε απο το pc σας ολα τα βιβλια και να τα διαβαζατε οπουδηποτε και με ελαχιστη καταναλωση ενεργειας? Ή μηπως χρειαζεται "χρωμα" για αυτο? Προσγειώσου Γιώργη. Εδώ δεν μας δίνουν τα βιβλία που δικαιούμαστε, το Kindle σε πείραξε?
Praetorianos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Καλά μην υπερβάλλουμε τώρα, τα βιβλία του πανεπιστημίου δεν μπορείς να τα διαβάσεις όπως διαβάζεις τα περιοδικά. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον πάντως τώρα σε καμία περίπτωση δεν είναι εύχρηστο να προσπαθείς να μάθεις με ένα βιβλίο ασπρόμαυρο, χωρίς τη δυνατότητα σημειώσεων και υπογραμμίσεων, χωρίς εικόνες και γραφήματα και άμα έχει και καμιά παραπομπή σε άλλη σελίδα τρέχα γύρευε..
GIORGARAS Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Καλά μην υπερβάλλουμε τώρα, τα βιβλία του πανεπιστημίου δεν μπορείς να τα διαβάσεις όπως διαβάζεις τα περιοδικά. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον πάντως τώρα σε καμία περίπτωση δεν είναι εύχρηστο να προσπαθείς να μάθεις με ένα βιβλίο ασπρόμαυρο, χωρίς τη δυνατότητα σημειώσεων και υπογραμμίσεων, χωρίς εικόνες και γραφήματα και άμα έχει και καμιά παραπομπή σε άλλη σελίδα τρέχα γύρευε.. Βασικά όλα ειναι θέμα συνήθειας. Φαντάσου πως γίνονται όλα αυτά σε ένα pdf έτσι θα μπορούσαν να γίνουν και στο kindle αν προστεθούν κάποιες δυνατότητες. Αυτά που περιγράφεις δεν μου φαίνονται υπερβολικά. Σκέψου η παραπομπή σε άλλη σελίδα θα μπορούσε να είναι link που είναι πολύ γρηγορότερο από το να ψάχνεις με το χέρι.
Hells Bells Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Θα προτιμούσα να είχαμε τέτοια αντί να κουβαλάμε 123453215452243 βιβλία κάθε μέρα στο σχολείο... SAVE THE PLANET!!!!!! λιγότερα βιβλία = περισσότερα δέντρα!
linaaaaaaaaa Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Χρηστικο ειναι και πρακτικο. Θα το προτιμουσα σε σχολεια-φροντιστηρια και πανεπιστημια. Μονο που για την λογοτεχνια εγω δεν μπορω να αλλαξω τα βιβλια... Ειναι αλλη αισθηση...
Hal9000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Από τις 19 Ιανουαρίου η Amazon θα διαθέτει το Kindle DX και στην Ελλάδα με τιμή $489. Ισχύει ότι και με το Kindle αφού η αποστολή γίνεται από το αμερικάνικο amazon και μπορεί να υπάρξουν χρεώσεις στο τελωνείο. [ame]http://www.amazon.com/Kindle-Wireless-Reading-Display-Generation/dp/B0015TG12Q/ref=amb_link_17949962_3?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=0A9ARRHDV9CP9J9VBJNC&pf_rd_t=101&pf_rd_p=51296782&pf_rd_i=507846[/ame]
insomniaK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μου ήρθε σήμερα, το email από την amazon και αναφέρει τιμή τα 259$ και με διεθνή "ασύρματη" επικοινωνία. Αυτό αξίζει ειδικά για όσους έχουν pdf's, αλλά πήρα το Kindle 2 μέσα Δεκεμβρίου.
makischa Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Καινουργια εκδοση του Kindle DX http://www.amazon.com/Wireless-Reading-Graphite-Globally-Generation/dp/B002GYWHSQ/ref=amb_link_353432582_2?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=0S6Y9B7Y54M83N3S73E9&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1268705342&pf_rd_i=507846 Φαινεται καλο και με τη μειωση τιμης tempting Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2010 από makischa
eAnagnostis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Κυρίως μείωση τιμής πάντως, σημαντική βέβαια κατά $130, από τα $489 στα $359 (θυμίζω αμερικάνη τιμή του iPad: $499 - και κάνει πολύ περισσότερα βέβαια). Γιατί κατά τα λοιπά οι άλλες αλλαγές είναι στην ουσία η βελτίωση της οθόνης και ότι ...βγαίνει και σε μαύρο, όχι μόνο σε λευκό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα