Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ασπρόμαυρο φαρμάκι....

Χρώμα Κύριοι, χρώμααααα! Στο 2009 είμαστε...

Για να διαβάσει κανείς βιβλία, δεν πιστεύω ότι χρειάζεται έγχρωμη οθόνη.

Και η ασπρόμαυρη μια χαρά κάνει την δουλειά της

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η τιμή του μπορει να δικαιολογηθει με το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιει κοινη LCD οθόνη , αλλά καινούργιου τύπου οθόνη (ούτε ξέρω πως την λενε) που δεν εκπέμπει φως, αλλα λειτουργεί με την ανάκλαση του υπάρχοντος φωτός στον χώρο (σαν μελάνι δηλαδη). Η τεχνολογία είναι πολύ καινούργια και δεν την έχω δει να χρησιμοποιείται κάπου αλλού, για την ώρα.

Δημοσ.
Ασπρόμαυρο φαρμάκι....

Χρώμα Κύριοι, χρώμααααα! Στο 2009 είμαστε...

Το χρώμα μαζί με τον αυτοφωτισμό είναι οι 2 κυριότεροι λόγοι που το μάτι κουράζεται όταν διαβάζει ηλεκτρονικά έγγραφα οπότε δε θέλω το χρώμα και κυρίως τον αυτοφωτισμό.:-)

Η τιμή του μπορει να δικαιολογηθει με το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιει κοινη LCD οθόνη , αλλά καινούργιου τύπου οθόνη (ούτε ξέρω πως την λενε) που δεν εκπέμπει φως, αλλα λειτουργεί με την ανάκλαση του υπάρχοντος φωτός στον χώρο (σαν μελάνι δηλαδη). Η τεχνολογία είναι πολύ καινούργια και δεν την έχω δει να χρησιμοποιείται κάπου αλλού, για την ώρα.

e-paper είναι η τεχνολογία της οθόνης που έχει.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγω μεχρι προτεινως ελεγα να επαιρνα το BeBook. Μηπως αυτο αποτελει καλυτερη προταση?

Σου υπενθυμίζω ότι δεν πωλείται στην Ελλάδα, το WiFi του δεν μπορεί να κατεβάσει βιβλία που ενδεχομένως θα αγοράσεις από το amazon (γιατί θέλει αμερικάνικο account).

Κατ' εμέ, είναι επαναστατική συσκευή. Είδα και χειρίστηκα λίγο το Kindle 2 όταν έγραφε την παρουσίαση ο Hal9000 και με εντυπωσίασε αρκετά αλλά απογοητεύτηκα από τον χειρισμό των PDF αρχείων. Το παρόν Kindle, με τη μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη απεικόνιση των αρχείων PDF θεωρώ ότι είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις, ιδίως στον χώρο της τεχνολογίας αλλά ίσως έχουμε μπροστά μας το "iPod" της ανάγνωσης.

Δημοσ.
...Δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις, ιδίως στον χώρο της τεχνολογίας αλλά ίσως έχουμε μπροστά μας το "iPod" της ανάγνωσης.

Είπα κι εγώ....:P

Δημοσ.

Πραγματικά πολύ ωραίο απλά αν ζεις εκτός Αμερικής πως το αποκτάς? Νομίζω γενικά δεν στέλνουν εκτός Αμερικής ηλεκτρονικά είδη. Στέλνουν σε καμιά χώρα της Ευρώπης? Ξέρω βέβαια ότι δεν κτκλοφορεί ακόμα. Εδώ στην Γαλλία έτυχε να δω της sony νομίζω στο Fnac αλλά δεν ασχολήθηκα και πολύ.

Δημοσ.

Το Kindle DX θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι ενώ η τιμή των $489 θεωρείται ακριβή χωρίς να φαίνεται κάτι να αλλάζει στη τιμολογιακή πολιτική που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει η amazon με όλα τα Kindle. Το ίδιο ισχύει και για τη διάθεση της συσκευής εκτός Αμερικής η οποία όπως όλα δείχνουν είναι και θα παραμείνει όνειρο θερινής νυκτός τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον.

Προς το παρόν με τόσα χρήματα, φτιάχνω βιβλιοθήκη... ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Πραγματικά πολύ ωραίο απλά αν ζεις εκτός Αμερικής πως το αποκτάς? Νομίζω γενικά δεν στέλνουν εκτός Αμερικής ηλεκτρονικά είδη. Στέλνουν σε καμιά χώρα της Ευρώπης? Ξέρω βέβαια ότι δεν κτκλοφορεί ακόμα. Εδώ στην Γαλλία έτυχε να δω της sony νομίζω στο Fnac αλλά δεν ασχολήθηκα και πολύ.

Tο Kindle δεν πωλείται εκτός ΗΠΑ. Και να το αγοράσεις στις ΗΠΑ, δεν μπορείς να αγοράσεις συμβατά βιβλία από το Amazon εάν δεν έχεις πιστωτική κάρτα έκδοσης ΗΠΑ.

Ναι, αλλά την κουβαλάς μαζί σου στο μετρό; :-)

Διαβάζεις καθημερινά την εφημερίδα σου χωρίς να τρέχεις στο περίπτερο, χωρίς να λερώνεις χέρια και χωρίς να δημιουργείς σκουπίδια όταν την πετάς; :-)

Δημοσ.

Δεν είναι αυτο το θέμα, το θέμα είναι πως θα κουβαλήσεις ολόκληρη βιβλιοθήκη πάνω σου. Τωρα θα μου πεις τι να τα κάνεις τόσο βιβλια..

Αν ήταν στην μισή τιμή θα σύμφερε πάντως πολύ για τους φοιτητές μιας και κάνουμε μήνες να πάρουμε βιβλία:mad:

Δημοσ.

Ωραίο άλλα η τιμή του πραγματικά απαίσια. Σε δυο χρόνια θα το πουλάνε 50-100 ευρώ καινούριο και τότε ίσως το πάρω αν και ποτέ μη λες ποτέ γιατί μπορεί πραγματικά να το χρειαστώ... Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα αξιοπρεπές ebook-reader στα 200-250 ευρώ; Θέλω να πάρω ένα ή καλύτερα να πάω για netbook μια που το διάβασμα θα πέφτει μέσα στο σπίτι, κυρίως στην κρεβατοκάμαρα.

Δημοσ.
Tο Kindle δεν πωλείται εκτός ΗΠΑ. Και να το αγοράσεις στις ΗΠΑ, δεν μπορείς να αγοράσεις συμβατά βιβλία από το Amazon εάν δεν έχεις πιστωτική κάρτα έκδοσης ΗΠΑ.

Υπαρχουν "εξομοιωτες" πιστωτικης καρτας στο διαδυκτιο, δεν θυμαμαι να δωσω πληροφοριες. Αν καποιος ενδιαφερεται ας το ψαξει.

Αυτο που εννοω ειναι πως βαζεις σε μια ειδικη ιστοσελιδα τον πραγματικο σου αριθμο πιστωτικης καρτας και το συστημα σου δινει εναν "εικονικο" αριθμο καρτας με ολα τα απαραιτητα στοιχεια και τον χρησιμοποιεις εκει που θελεις.

Το καναμε για το Xbox Live παλιοτερα, αλλα δεν θυμαμαι καμμια πληροφορια.

Δημοσ.

Καλό αλλά ακριβό... Όπως αναφέρθηκε, με αυτά τα χρήματα παίρνει κάποιος πολλάαα βιβλία. Και δεν έχει την ανησυχία μην του σπάσουν, τα κλέψουν κ.λ.π. (αφήστε που η μυρωδιά των βιβλίων είναι το μισό κόλπο).

Για την ελλάδα, αν έκανε 100 ευρώ μπορεί να πουλούσε καμιά 10αριά χιλιάδες κομμάτια, τώρα...

Δημοσ.
Σου υπενθυμίζω ότι δεν πωλείται στην Ελλάδα, το WiFi του δεν μπορεί να κατεβάσει βιβλία που ενδεχομένως θα αγοράσεις από το amazon (γιατί θέλει αμερικάνικο account).

To BeBook δεν πωλειται Ελλαδα? Επειδη το χα δει σε καποιο διαφημιστικο μιας μεγαλης ελληνικης εταιριας ηλεκτρονικων. Το public πρεπει να ηταν, αν οχι, τοτε το Saturn.

Παντως δεν εχει σημασια, γιατι λογικα οι περισσοτεροι για pdf θα το παρουν...

• Super Moderators
Δημοσ.
To BeBook δεν πωλειται Ελλαδα? Επειδη το χα δει σε καποιο διαφημιστικο μιας μεγαλης ελληνικης εταιριας ηλεκτρονικων. Το public πρεπει να ηταν, αν οχι, τοτε το Saturn.

Παντως δεν εχει σημασια, γιατι λογικα οι περισσοτεροι για pdf θα το παρουν...

Απάντησα στο ερώτημά σου κατά πόσο το Kindle είναι καλύτερη αγορά από το BeBook, υπενθυμίζοντας ότι το Kindle δεν πωλείται στην Ελλάδα. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...