yorke8 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Kαλησπέρα , σήμερα το πρωί έκανα την βλακεία (επειδή βιαζόμουν) και κατεβασα αυτή την ενημέρωση για τα Windows και μου έχει σπάσει τα νεύρα κάθε φορά που ανοίγω το pc. Μήπως ξέρει κανείς πως να το απεγκαταστήσω ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!!
sstratos Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δοκίμασε να κάνεις επαναφορα συστήματος σε προηγούμενη ημερ/νια και βλέπουμε....
CODEC Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Kαλησπέρα , σήμερα το πρωί έκανα την βλακεία (επειδή βιαζόμουν) και κατεβασα αυτή την ενημέρωση για τα Windows και μου έχει σπάσει τα νεύρα κάθε φορά που ανοίγω το pc. Μήπως ξέρει κανείς πως να το απεγκαταστήσω ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!! Ψάξε στο google το RemoveWGA.exe
ss13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Kαλησπέρα , σήμερα το πρωί έκανα την βλακεία (επειδή βιαζόμουν) και κατεβασα αυτή την ενημέρωση για τα Windows και μου έχει σπάσει τα νεύρα κάθε φορά που ανοίγω το pc. Μήπως ξέρει κανείς πως να το απεγκαταστήσω ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!! http://www.mydigitallife.info/2006/04/26/disable-and-remove-windows-genuine-advantage-notifications-nag-screen/
yorke8 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ok σας ευχαριστώ όλους !!!! Τελικά το απεγκατέστησα με το Remove WGA . exe . To θέμα μπορεί να θεωρηθεί solved !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.