soumou Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 δινει κανενας τηλεοπτικος σταθμος αναμεταδωση μεσο internet ?
soumou Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ριξε μια ματια στην υπογραφη μου ναι ευχαριστω , αλλα δυστυχως τα παραθυρα ειναι μικρα , και δυσκολέυεσε να παρακολοθησεις...
mikaha Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 ναι ευχαριστω , αλλα δυστυχως τα παραθυρα ειναι μικρα , και δυσκολέυεσε να παρακολοθησεις... Κάνε διπλό κλικ την ώρα που παίζουν για fullscreen.
soumou Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Κάνε διπλό κλικ την ώρα που παίζουν για fullscreen. ναι, το εκανα αλλα και παλι δεν μ κανει fullscreen ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:56 ---------- ναι, το εκανα αλλα και παλι δεν μ κανει fullscreen τελικα μαλλον δεν γινετε σε μενα γιατι εχω dual desktop μαλλλον πρεπει να το απενεργοποιώ κάθε φορα...
Street-Fighter Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ριξε μια ματια στην υπογραφη μου φιλε bam margera να σε καλά την ειχα κατεβάσει παλιά και λόγο φορματ την έχασα
2arkoudi Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Με 2πλο κλικ επανω στην οθονη την ωρα που παιζει η Tv , θα δεις fullscreen 100%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.