Προς το περιεχόμενο

Χρησιμοποιημένο προιόν απο το e-shop.gr και κακή συμπεριφορα-εξυπηρέτηση

nik-nik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειπες media mark

δεν μπορεις να βρεις τόση ποικιλια προιόντων (ηλεκτρονικων) όπως σε πλαισιο eshop κτλ

και δεν μπορω να παραγκελνω μια καρτα γραφικων απο εξωτερικο 400ευρώ γιατι θα μου έρθει με άλλα 50 + με τους φορους και αλλα τοσα το κουριελ αφου δεν ειναι δωρεαν λογο εξωτεικου

αν θελεις απο αμερικη ακομα χειρότερα θα πρεπει να νοικιάσεις χωρο

αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να απετούμε τα δικαιόματά μας

στο τέλος εμεις δικαιομενη θα βγούμε και θα εχουν ταλεπορηθει τσάμπα ε καποια στιγμή θα βαρεθούν

(επισης αν σου χαλάσει αντε μετα να πέρνεις τηλκέφωνα γιατι κατι τετοια γινοντε παντού)

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευτυχως σε εμενα δεν εχει τυχει κατι τετοιο.

Τραγικη παντως η ολη ιστορια, αν σου δινουν μεταχειρισμενα προιοντα μεσα στο κουτι τους, φαντασου τι θα βαλουν μεσα αν κανεις δικη σου συνθεση!

• Super Moderators
Δημοσ.

για αυτό δεν τα δεχόμαστε ποτέ...

στον κολλητό μου πήγαν να δώσουν drivers (που έλειπαν) μητρικής με copied cd...έριξε τα μπινελίκια του και του έδωσαν original..

Δημοσ.
Όταν όλοι αγοράζουμε με κλειστά μάτια από αυτά τα 2 μαγαζάκια, λογικό (λέμε τώρα...) μου ακούγεται να μην τους πολυαπασχολεί η σωστή και κάποιες φορές νόμιμη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Με λογική συνεπαγωγή, εξίσου λογικό μου φαίνεται τα μικρότερα μαγαζάκια να είναι περισσότερο φιλικά και επαγγελματικά. (αυτό που δε γνωρίζω είναι αν σε άλλες χώρες υπάρχει αυτή η λογική κι αν ναι, σε τι βαθμό..)

Όπως είπε και ο/η aggelik, αυτό το φαινόμενο δεν γνωρίζει έθνη.

Άλλο να σε εξυπηρετήσει ο υπάλληλος και άλλο ο ιδιοκτήτης.

Ενδεχομένως στο εξωτερικό, οι επιχειρήσεις να είναι ένα βήμα μπροστά, εκπαιδεύοντας (what is dat?) τον πωλητή και στην ευγένεια.

Τίποτα δεν είναι βέβαιο, βέβαια!

Πάντως θετικό που παραδέχτηκαν το λάθος τους.

Α, αγαπητοί e-shop ή πλαίσιο ή όποιος άλλος, αν ψάχνεται για άνθρωπο να μπαίνει στα forum, ελέγχοντας και χειραγωγώντας κατά απαίτηση, είμαι ο άνθρωπός σας! Προσλάβετε με. Να στείλω βιογραφικό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...