Προς το περιεχόμενο

Χρησιμοποιημένο προιόν απο το e-shop.gr και κακή συμπεριφορα-εξυπηρέτηση

nik-nik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξέρω αν για την ειρωνια των πωλητων κτλ φταιει η νοοτροπια του e - shop η απλα η νοοτροπια των ελληνων πωλητων (και μιλαω για τις κατασταεις πριν τα 1000 συγνωμη) πάντος αυτο που θα ηθελα να πω είναι ότι στο you.gr που το έχω χρησιμοποιησει ακρετες φορές για ηλ.αγορες δεν αντιμετωπησα ποτέ ασχημες συμπεριφορές, αντιθέτως, μετα από κάθε αγορα μου τηλεφωνωσαν να ρωτησεουν αν ειχα καποιο προβλημα και αν εμεινα ευχαριστημενη

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όταν όλοι αγοράζουμε με κλειστά μάτια από αυτά τα 2 μαγαζάκια, λογικό (λέμε τώρα...) μου ακούγεται να μην τους πολυαπασχολεί η σωστή και κάποιες φορές νόμιμη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Με λογική συνεπαγωγή, εξίσου λογικό μου φαίνεται τα μικρότερα μαγαζάκια να είναι περισσότερο φιλικά και επαγγελματικά. (αυτό που δε γνωρίζω είναι αν σε άλλες χώρες υπάρχει αυτή η λογική κι αν ναι, σε τι βαθμό..)

Δημοσ.
Μηπως εκανες καποιο λαθος?

Έχεις δίκιο Μενιδίου είναι αλλά δεν νομίζω οτι υπάρχει καμία διαφορά

Δημοσ.

Με λογική συνεπαγωγή, εξίσου λογικό μου φαίνεται τα μικρότερα μαγαζάκια

To you.gr (aka infoquest) δεν είναι και κάνα μικρό μαγαζάκι... :P

Δημοσ.
To you.gr (aka infoquest) δεν είναι και κάνα μικρό μαγαζάκι... :P

Απ' τη στιγμή όμως που αποκάλεσα "μαγαζάκια" τα 2 μεγάλα... και τέλοσπάντων, you got my point... :Ρ

Δημοσ.

Προς το e-shop Ιωαννίνων:

Γιατί καλά μου παιδάκια στέλνετε SMS να παραλάβουμε την παραγγελία το Σάββατο στης 14:50 μμ αφού έχετε κλείσει και δεν πρόκειται να παραλάβουμε?? Για σπάσιμο?:mad::-D

[...το κακό είναι ότι απο τα κεντρικά Αθήνας μου είπανε ότι η παραγγελία ξεκίνησε Παρασκευή βράδυ (υπήρχε ένα θέμα με τη διαθεσιμότητα και είχαν πάρει να μου πουν "οκ, έφυγε απο παρασκευή"). Δε λέω, έχετε δουλειά, αλλά άνοιξε και you (U) στα Γιάννενα παιδάκια...B)]

Μικρό το κακό, δεν με πολυ απασχολεί, αλλά είναι σπάσιμο... Δηλ 1 ώρα νωρίτερα τόσο δύσκολο τους είναι?:-D

• Super Moderators
Δημοσ.

φαίνεται το μπερδεύουν με τα eshop στην Αθήνα που κλείνουν 16:30 :-(

Δημοσ.

Μα οι 2 μεγάλοι βρίσκουν και τα κάνουν αυτά... αφού ξέρουν ότι εμείς κρεμόμαστε από τα α@#$%#δια τους όταν είναι να κάνουμε αγορές IT. Αφού πάλι σε αυτούς θα ψωνίσουμε ... αυτό εκμεταλεύονται και κάνουν ότι γουστάρουν.

Δημοσ.

Να γνωρίζεται οτι παρακολουθούν fora όπως το Insomnia, μετρώντας τις αντιλήψεις του κόσμου, trends κτλπ και προβαίνουν στις δικιές τους αναλύσεις. Οι πολιτικές τους για αντικατάσταση/αλλαγή προϊόντων έχουνε γίνει αρκετά πιο αυστηρές (ρίχνουν χρέη και λάθη στους υπαλλήλους τους) και γιαυτό πρέπει να είσαστε πολύ ποιο μεθοδικοί και με υπομονή στις απαιτήσεις σας, στο τέλος πάντα κάνουν πίσω αλλά ευελπιστούν πάντοτε ότι με τον ένα η τον άλλον τρόπο θα κουράσουν τον πελάτη και θα σηκωθεί να φύγει πιστεύοντας ότι έχει άδικο και αυτοί έχουνε δίκιο. Μην μασάτε, είναι πολύ μέτριοι όλοι τους, απλά το παίζουν ξύπνιοι. Για αυτούς δεν είστε παρά νούμερα και ηλικιακά target groups, σκεφτείτε το.

Δημοσ.

Παιδιά πάντως εγώ προσωπικά που εδώ κ 2 χρόνια παίρνω σχεδόν αποκλειστικά από το e-shop (Θεσσαλονίκη) ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα...κ πάλι καλά που βρήκες άκρη πάντως! Μήπως αυτό που σου είχαν στείλει ήταν από τα μεταχειρισμένα τους (γιατί υπάρχει κ αυτή η κατηγορία προϊόντων)?

Καλό ξεμπέρδεμα ..

Δημοσ.
Παιδιά πάντως εγώ προσωπικά που εδώ κ 2 χρόνια παίρνω σχεδόν αποκλειστικά από το e-shop (Θεσσαλονίκη) ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα...κ πάλι καλά που βρήκες άκρη πάντως! Μήπως αυτό που σου είχαν στείλει ήταν από τα μεταχειρισμένα τους (γιατί υπάρχει κ αυτή η κατηγορία προϊόντων)?

Καλό ξεμπέρδεμα ..

Πάντα υπάρχει μια πρώτη φορά σε ολα, απλά δεν έτυχε ακόμη σε εσένα.

Δημοσ.

Καλό ξεμπέρδεμα ..

ήμουν στην θεσσαλοικνη πριν ενα χρονο

και έπρεπε να τρέχω στο κεντρο ( ψωνιζω μονο απο e shop εδω και 4 χρονια)

δεν κουραζοσουν

παιδια μην ξεγνάμε όμως πως υπάρχουν και τα συνικιακά καταστήματα

( δεν ψωνιζω απο της περιοχης μου επειδη τα βάζει όλα 10 ευρώ παραπάνω ,το λέω για να προλάβω την ερωτηση γιατι δεν ψωνιζεις εσυ εκει...)

Δημοσ.

Τελικά μου επέστρεψαν τα χρήματα όπως μου είπε ο υπεύθυνος.

Αλλα πλέον θα είμαι πιο προσεκτικός με συσκευασίες που δεν δίνονται σφραγισμένες απο τον κατασκευαστή τους

Δημοσ.
Μα οι 2 μεγάλοι βρίσκουν και τα κάνουν αυτά... αφού ξέρουν ότι εμείς κρεμόμαστε από τα α@#$%#δια τους όταν είναι να κάνουμε αγορές IT. Αφού πάλι σε αυτούς θα ψωνίσουμε ... αυτό εκμεταλεύονται και κάνουν ότι γουστάρουν.

Μάλλον είναι αστείο στην εποχή μας να μιλάμε για δυο μεγάλους οταν υπάρχουν Saturn, Mediamarkt, UK online shops κτλ κτλ κτλ. Βάλε καμιά 20 αριά μεγάλους λοιπόν που θα γίνονται όλο και περισσότεροι και στο τέλος οτιδήποτε ελληνικό θα είναι κουνούπι με την νοοτροπία που κουβαλάμε. Συνεπώς δεν κάνουν ότι γουστάρουν ή αν το κάνουν δεν θα είναι για πολύ.

Για αυτό δεν έχουν και νόημα τα σχόλια και τα παράπονα για καταστηματα. Οποιος έχει πρόβημα απλά δεν ξαναπάει και σχηματίζει άποψη. Το να θάβεις μαγαζί δημόσια μάλλον κίνηση συμφέροντος είναι. Μιλάγαμε για το e-shop και ξαφνικά στην συζήτηση προεκυψε το u-infoquest ως εναλλακτική :eek::eek:

όποιος θελει ευγένεια πηγαίνει σε μικρό μαγαζί. Οτιδήποτε άλλο είναι απρόσωπο εξορισμού αφού δεν σε εξυπηρετεί ο CEO της εταιρίας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...