koulouri Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Εχω κανει block την πρωην μου... και χθες ειχε γιορτη και μου ειπε να παω..Δεν πηγα και εκτος απο αυτο εγραψα μια καφριλα στο msn..( βασικα 2-3-4 ) Επισης εχω κανει block ΟΛΟΥΣ τους κοινους μας γνωστους.. Aυτη μου ειπε οτι τα ειδε απο το what's new Που βγαζει κατω κατω..... αλλα σιγα μην βγαζει τα 3-4-5 τελευταια topic ΜΟΥ που την εχω και block...... ξερει κανεις κατι???? ( ξερω οτι ειναι μλκια το τοπικ..αλλα περα απο το συγκεκριμενο θεμα με την πρωην.. θελω να δω αν υπαρχει καποιος ρουφιανος στις επαφες μου Η αν οντως εμφανιζει τα 3-4-5 τελευταια τοπικ μου... ΜΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ BLOCK.. wtf δηλαδη... )
koulouri Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 :Ρ εχεις pm... ( πλακα κανω κορκοδειλοι ολοι σας..κοντα τα χερια.. for the record εγω την χωρισα αλλα τωρα εγω βαραω κεφαλιες στον τοιχο.. )
aledjo Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 αφου σε θελει ρε γιατι τη τυρανας ετσι? με αυτο το κολομσν εχω καει και γω...
kage Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 φτιαξε ενα email kanto add στο μσν σου κ μετα καντο Block k δοκιμασε αυτο που θες...
tatos Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Απο οσο ξερω στον Live σου λογαριασμο δλδ στη σελιδα σου μπορει να δει τα παντα...οτι title εχεις αλλαξει κτλ....πρεπει να μπεις στο account σου στο Live για να το ρυθμισεις να μην τα εμφανιζει.
koulouri Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 kage αυτο ακριβως εκανα.. και τελικα εχει δικιο ο tatos... και δυστυχως aledjo τωρα τρωω φτυσιμο.. ( ετσι ειναι αυτα .. πουτανα ζωη :Ρ )
koulouri Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 ξερω man.. τραγικο.. απλα το νοημα ειναι οτι topics κλπ κλπ καταγραφονται ολα σε μια σελιδα μεσα στο hotmail.. μαθαμε κατι και γι αυτο..
Tigran Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μεγάλη μ@λ@κια αυτό με τις ενημερώσεις των status και την live page. Ανούσιο και ενοχλητικό.
kage Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 πως το απενεργοποιεις μπηκα στο Home τοu msn αλλα δεν ξετικαρετε το My networks(sto permissions)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.