snik Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δεν σου εβγαλε το public html γιατι πιθανων η εταιρια που φιλοξενεις το site σου χρησιμοποιει αλλο φακελο. Οποτε αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να δεις αν εχουν οδηγειες στην σελιδα τους για το ποιος ειναι ο σωστος φακελος. Αν δεν βρεις κατι στειλτους ενα mail....
gwgwsk Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δεν σου εβγαλε το public html γιατι πιθανων η εταιρια που φιλοξενεις το site σου χρησιμοποιει αλλο φακελο. Οποτε αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να δεις αν εχουν οδηγειες στην σελιδα τους για το ποιος ειναι ο σωστος φακελος. Αν δεν βρεις κατι στειλτους ενα mail.... Ευχαριστώ πολύ αυτό θα κάνω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:41 ---------- Έχεις δίκιο τον βρήκα τον σωστό φάκελο ευχαριστώ. Αν δεν κουράζω μία ακόμα ερώτηση έχω να κάνω.Στις ρυθμίσεις βάζω το σιτε κανονικά http://www.site.gr και συνδέεται αλλά όταν το πατάω στον browser βγάζει 404 not found. Μόνο άμα στις ρυθμίσεις βάλω ftp.site.gr το εμφανίζει κανονικά αλλά πως θα γίνει με www?
sotirakis.net Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ πολύ αυτό θα κάνω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:41 ---------- Έχεις δίκιο τον βρήκα τον σωστό φάκελο ευχαριστώ. Αν δεν κουράζω μία ακόμα ερώτηση έχω να κάνω.Στις ρυθμίσεις βάζω το σιτε κανονικά http://www.site.gr και συνδέεται αλλά όταν το πατάω στον browser βγάζει 404 not found. Μόνο άμα στις ρυθμίσεις βάλω ftp.site.gr το εμφανίζει κανονικά αλλά πως θα γίνει με www? Κατά πάσα πιθανότητα, θα πρέπει να μεταφέρεις τα αρχεία από τον φάκελο στον οποίο βρίσκονται τώρα (και ο οποίος λογικά αυτός στον οποίο ανεβάινουν από τον ftp client), στον φάκελο www ή στον φάκελο public_html.
gwgwsk Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Παιδια σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια. Την ανέβασα την σελίδα μου και λειτουργεί κανονικά. Τώρα πρέπει να ξεκινήσω την διαμόρφωση (πάλι ψάξιμο δηλάδή αλλά λιγότερο φαντάζομαι). Χωρίς την βοήθεια του φόρουμ πάντως δε ξερω αν θα το είχα κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.