shadowmann Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Θα τα ανακοινωσει ναι, για να βγουν τα χριστουγεννα το συντομοτερο.. Απο το 2010 και μετα περιμενε νεο iphone ρε, αφου ο ανταγωνισμος δε το ακουμπαει, ουτε τα μοντελα που εχουν ανακοινωθει το κουνανε, γιατι να βγαλει καινουργιο δε καταλαβαινω.. δεν το ακουμπάνε τα μοντέλα που θα βγούν? για κοίτα το Palm Pre...
Radiatedsoul Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Το ειδα το palm pre, ολα τα εχω δει βασικα, ειμαι κατοχος iphone. Ελατωμματα: 1)Εχει μικροτερη οθονη απο το iphone, 2)ανηγει σαν συρταρι για να βγει το πληκτρολογιο αρα δεν μπορεις να του βαλεις θηκη να το προστατεψεις πληρως οπως βαζεις στο iphone, 3)ειναι διπλασιο σε παχος απο το iphone το οποιο ειναι πολυ σημαντικο ελλατωμα, 4)εχει πληκτρολογιο κανονικο το οποιο παλι ειναι ακυρο σιγουρα θα γεμισει βρωμα και σκονη απο την πολυ χρηση. Πλεονεκτηματα: 1) κανει multitasking , δηλαδη μπορεις να εχεις ανοιχτα ολα τα προγραματα που χρησημοποιεις, και να τα βλεπεις ολα μαζι να δουλευουν μπροστα σου. 2)Εχει οθονη capacitive σαν του iphone, αν δεν ειχε τετοια οθονη δεν θα το συγκριναμε καν με το iphone. Δηλαδη να το παρεις να ειναι 2 φορες σε παχος απο το iphone με μικροτερη οθονη, για να εχεις multitasking στο κινητο που δε θα το χρησημοποιησεις ποτε? Να πω οτι και το iphone κανει multitasking με ενα application το οποιο δεν κλεινεις τις εφαρμογες αλλα τις αφηνεις ολες ανοιχτες να τρεχουν στο background. Η μηπως θα το παρει καποιος επειδη εχει το κανονικο πληκτρολογιο που δε βολευει καθολου, και που εξαιτειας του δε μπορεις να του βαλεις ολοσωμη θηκη να το προστατεψεις 100% οπως κανεις με το iphone που του βαζεις θηκη και δε το ακουμπαει ουτε σκονη..
jason_rethymno Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Εμένα γιατί το Omnia που έχω, η μπαταρία του κρατάει μόνο 2,5 μέρες? Και χωρίς να παίρνω τηλεφωνο, να το παίζω κτλ.
orck Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 τωρα τι καθεσαι και γραφεις; μειονεκτηματα του pre; ειναι μειονεκτημα οτι εχει πληκτρολογιο επειδη θα λερωθει; να σου απαριθμησουμε και τα μειονεκτηματα του "jesus phone" σου; και μιλαμε για σοβαρα μειονεκτηματα, οχι οτι θα λερωθει (πχ ελλειψη ελληνικων, υποχρεωτικα itunes, bluetooth) Το ειδα το palm pre, ολα τα εχω δει βασικα, ειμαι κατοχος iphone. Ελατωμματα: 1)Εχει μικροτερη οθονη απο το iphone, 2)ανηγει σαν συρταρι για να βγει το πληκτρολογιο αρα δεν μπορεις να του βαλεις θηκη να το προστατεψεις πληρως οπως βαζεις στο iphone, 3)ειναι διπλασιο σε παχος απο το iphone το οποιο ειναι πολυ σημαντικο ελλατωμα, 4)εχει πληκτρολογιο κανονικο το οποιο παλι ειναι ακυρο σιγουρα θα γεμισει βρωμα και σκονη απο την πολυ χρηση. Πλεονεκτηματα: 1) κανει multitasking , δηλαδη μπορεις να εχεις ανοιχτα ολα τα προγραματα που χρησημοποιεις, και να τα βλεπεις ολα μαζι να δουλευουν μπροστα σου. 2)Εχει οθονη capacitive σαν του iphone, αν δεν ειχε τετοια οθονη δεν θα το συγκριναμε καν με το iphone.
shadowmann Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Το ειδα το palm pre, ολα τα εχω δει βασικα, ειμαι κατοχος iphone. Ελατωμματα: 1)Εχει μικροτερη οθονη απο το iphone, 2)ανηγει σαν συρταρι για να βγει το πληκτρολογιο αρα δεν μπορεις να του βαλεις θηκη να το προστατεψεις πληρως οπως βαζεις στο iphone, 3)ειναι διπλασιο σε παχος απο το iphone το οποιο ειναι πολυ σημαντικο ελλατωμα, 4)εχει πληκτρολογιο κανονικο το οποιο παλι ειναι ακυρο σιγουρα θα γεμισει βρωμα και σκονη απο την πολυ χρηση. Πλεονεκτηματα: 1) κανει multitasking , δηλαδη μπορεις να εχεις ανοιχτα ολα τα προγραματα που χρησημοποιεις, και να τα βλεπεις ολα μαζι να δουλευουν μπροστα σου. 2)Εχει οθονη capacitive σαν του iphone, αν δεν ειχε τετοια οθονη δεν θα το συγκριναμε καν με το iphone. Δηλαδη να το παρεις να ειναι 2 φορες σε παχος απο το iphone με μικροτερη οθονη, για να εχεις multitasking στο κινητο που δε θα το χρησημοποιησεις ποτε? Να πω οτι και το iphone κανει multitasking με ενα application το οποιο δεν κλεινεις τις εφαρμογες αλλα τις αφηνεις ολες ανοιχτες να τρεχουν στο background. Η μηπως θα το παρει καποιος επειδη εχει το κανονικο πληκτρολογιο που δε βολευει καθολου, και που εξαιτειας του δε μπορεις να του βαλεις ολοσωμη θηκη να το προστατεψεις 100% οπως κανεις με το iphone που του βαζεις θηκη και δε το ακουμπαει ουτε σκονη.. αυτά τα μειονεκτήματα είναι απλά γέλια... εδώ μιλάμε το iphone του έλειπαν βασικά πράγματα που κατάφερε μετά από 1 χρόνο να προσαρμόσει μερικά από αυτά και μου λες για το pre ότι θα βρωμίσει το πληκτρολόγιο? μέχρι που προσπαθεί να καλύψει και το κενό του multi tasking η apple... δεν έχω κάτι μαζί σου η με το iphone,απλά να μιλάμε αντικειμενικά... και εξάλλου αυτό που γίνετε στο κάτω κάτω εμάς συμφέρει η τουλάχιστον αυτούς που είχαν υπομονή και δεν έτρεξαν να πάρουν τώρα το iphone... και έστω αν δεν βγει το καινούργιο iphone τον άλλο μηνα στους 2 επόμενους μήνες θα είναι ήδη στα καταστήματα.
Radiatedsoul Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 http://www.techtree.com/India/News/Bigger_Better_iPhone_Coming/551-101871-615.html το καινουργιο iphone που περιμενεις με ανυπομονησια.. Καμια σημαντικη διαφορα σε σχεση με το υπαρχον Iphone 3G. Δεν ειναι οπως ηταν το χασμα μεταξυ του πρωτου iphone και iphone 3G δηλαδη που οι διαφορες ηταν τεραστιες.. Θα σου δωσει ψηφιακη πυξιδα, για να μη χανεσαι μεσα στην πολη με το ιστιοπλοικο.. 32Gb χωρο γιατι τα 16Gb που εχεις τωρα τα εχεις γεμισει και δε χωραει τιποτα αλλο πλεον.. 600 Mhz επεξεργαστη αντι για 412Mhz, επειδη ..σερνεται το τηλεφωνο (καλη τυχη με την καταναλωση μπαταριας) και φυσικα τι αλλο απο το καλυτερο και ποιο χρησιμο πραγμα σε ενα τηλεφωνο που ολοι το χρησιμοποιουμε καθημερινα ολο το 24ωρο.... 3.2M καμερα.. Περα απο την πλακα, εγω το μονο που θα ηθελα παραπανω στο νεο iphone ειναι να του βαλουν μεγαλυτερη μπαταρια, τιποτα αλλο δε θελω.
shadowmann Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 http://www.techtree.com/India/News/Bigger_Better_iPhone_Coming/551-101871-615.htmlτο καινουργιο iphone που περιμενεις με ανυπομονησια.. Καμια σημαντικη διαφορα σε σχεση με το υπαρχον Iphone 3G. Δεν ειναι οπως ηταν το χασμα μεταξυ του πρωτου iphone και iphone 3G δηλαδη που οι διαφορες ηταν τεραστιες.. Θα σου δωσει ψηφιακη πυξιδα, για να μη χανεσαι μεσα στην πολη με το ιστιοπλοικο.. 32Gb χωρο γιατι τα 16Gb που εχεις τωρα τα εχεις γεμισει και δε χωραει τιποτα αλλο πλεον.. 600 Mhz επεξεργαστη αντι για 412Mhz, επειδη ..σερνεται το τηλεφωνο (καλη τυχη με την καταναλωση μπαταριας) και φυσικα τι αλλο απο το καλυτερο και ποιο χρησιμο πραγμα σε ενα τηλεφωνο που ολοι το χρησιμοποιουμε καθημερινα ολο το 24ωρο.... 3.2M καμερα.. Περα απο την πλακα, εγω το μονο που θα ηθελα παραπανω στο νεο iphone ειναι να του βαλουν μεγαλυτερη μπαταρια, τιποτα αλλο δε θελω. πρώτα απόλα αυτά είναι ανεπίσημα οποτε δεν ξέρουμε τίποτα... δεύτερον ποιος σου είπε ότι το iphone 2g είχε τεράστιες διαφορες με το 3g? στην ουσία μονο το 3g του προσθέσανε. και ποιος σου είπε ότι περιμένω με ανυπομονησία το καινούργιο iphone..? και στο κάτω κάτω και έτσι να είναι,δηλαδή ότι θα έχει 3,2mp κάμερα,ψηφιακή πυξίδα κτλ.. εσένα τι σε κόφτη? είναι κακό δηλαδή να περιμένει κάποιος που θέλει να πάρει iphone? και άλλη μια εκδοχή γιατί σύμφωνο στο τελευταίο που λες. δηλαδή αν βάλουν μονο αυτά τα αμελητέα κατά την άποψη σου πάντα πράγματα αλλα δεν αναβαθμίσουν την μπαταρία δεν θα κρατάει ούτε μέχρι το βραδυ. οποτε επιλεγει το 3g αντί για το καινούργιο αλλα θα του έρθει πολύ φτηνότερα....
Radiatedsoul Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 ποιος σου είπε ότι το iphone 2g είχε τεράστιες διαφορες με το 3g? στην ουσία μονο το 3g του προσθέσανε. Και gps, και του αλλαξανε την εξωτερικη εμφανιση προς το καλυτερο, ποιο λεπτο στις ακρες δηλαδη.
shadowmann Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Και gps, και του αλλαξανε την εξωτερικη εμφανιση προς το καλυτερο, ποιο λεπτο στις ακρες δηλαδη. ναι δίκιο έχεις και gps έβαλαν.βεβαια άσχετο ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα για οδηγίες στροφή-στροφή.
Radiatedsoul Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Υπαρχουν διαφορα προγραμματα, και καθε μερα βγαινουν καινουργια στο app store και στο cydia
stefanos1711 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 παιδια καλησπερα..και εγω παρομοιο προβλημα εχω..εχω 550 ευρω επιδοτηση και δε ξερω ποιο κινητο να προτιμησω...ηδη ειμαι κατοχος ενος c902.καλη καμερα κ καλο κινητο.αλλα θα ηθελα και κατι που να ειμαι περηφανος για εναν χρονο ακομη..!!!κατι προσ iphone..5800..καθε προταση δεκτη και αναγκαια..!!!
orck Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 φιλικα στο λεω μην με παρεξηγησεις εαν το κινητο σου σε κανει περηφανο τοτε θα πρεπει να το κοιταξεις.... εαν το εννοεις το μηνυμα σου τοτε πας δαγνωτα για iphone, δεν υπαρχει κατι αλλο πιο tredy
stefanos1711 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 φιλικα στο λεω μην με παρεξηγησειςεαν το κινητο σου σε κανει περηφανο τοτε θα πρεπει να το κοιταξεις.... εαν το εννοεις το μηνυμα σου τοτε πας δαγνωτα για iphone, δεν υπαρχει κατι αλλο πιο tredy φιλε μου δε σε παρεξηγω αλλα ειμαι σιγουρος πως καταλαβες τι εννοο να με κανει περηφανο...δεν ειμαι εθισμενος με τα κινητα,αλλα μου αρεσει να παρω κατι το οποιο θα ξερω πως για ενα χρονο θαναι καινουριο και θα με ικανοποιει...
simossays Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 ( φανηκε πολυ χωριατικο ετσι οπως το εγραψα.. καλά έκανες και το έγραψες έτσι, το θέμα είναι να αγοράζουμε κινητά με βάση τις ανάγκες μας iPhone εγώ προσωπικά δεν θα αγόραζα, θα προτιμούσα μια συσκευή με Windows Mobile (HTC) για να έχω απόλυτη ελευθερία στο τι προγράμματα θα εγκαταστήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.