Προς το περιεχόμενο

Αγορά Μπαντάνας

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω μια μπαντάνα έχω βρει αυτή που θέλω αλλά θέλω την γνώμη σας να πάρω βαμβακερή ή σατεν??έχει πάρει κάποιος ή ξέρει??και πόσο πρέπει να είναι το μέγεθος αυτήν που θέλω είναι 55 cm ή μία και 70 η άλλη.70 πολλά δεν είναι??Βαμβακερή δεν θα σκάσω τώρα το καλοκαίρι αλλά δεν θέλω να την φοράω να καλύβη όλα τα μαλλιά αλλά σαν κορδέλα και να την δένω μπροστά σαν κάποιους rapper:-)

όποιος ξέρει ας απαντήσει:-)

Δημοσ.

βαμβακερη!!! η σατεν θα σου ηλεκτριζει τα μαλ και θα γλυστραει!!! οσο για το μεγεθος.... δοκιμασ κ αποφασσε...

Επισκέπτης
Δημοσ.

το μαλλί το έχω κοντό πάρα πολύ (όχι ξυρισμένο) για το μέγεθος δεν ξέρω επειδή θα την παραγγείλω από το internet και ανάλογα με τον τρόπο που την φοράς εγώ θέλω να την φοράω έτσι:http://tinypic.com/view.php?pic=w0huuc&s=5

Επισκέπτης
Δημοσ.

παιδιά αυτή που θέλω είναι βαμβακερή και σατεν βγαίνει σε δύο υλικά αλλά δεν ξέρω ποια από τις δύο με προβληματίζει ότι η μία είναι 55 cm και η άλλη 70

Δημοσ.

Φίλε ξανασκέψου το. Οι μπαντάνες πλέον δεν είναι στη μόδα και μόνο γέλιο, δυσμενή σχόλιο ...και καμιά ντοματούλα μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα.

Σαν να φοράει κάποιος καμπάνα παντελόνι και να έχει αφάνα μαλλί

Δημοσ.

αν δεν μπορεις να υποστηριξεις hip hop-rnb ντυσιμο ισως να φανει αστειο...

οκ σε κανα rnb night σε κανα club ισως ειναι οκ,αλλα να κυκλοφορεις ετσι κ μερα ειναι περιεργο..

Επισκέπτης
Δημοσ.

@kage:μπορώ να υποστηρίξω hip hop-rnb ντύσιμο δεν ξύπνησα σήμερα και είπα θα ντυθώ ράππερ

@p_under:υπάρχουν πολλοί τρόποι να φορέσεις μπαντάνα όπως θέλω να την φορέσω εγώ πάει με ξυρισμένο μαλλί σαν τον τούπακ αλλά εγώ το έχω πάρει όλο με την μηχανή όσο ποιο κοντό γίνετε.

@Fan:δεν πάω με την μόδα θα την φορέσω επειδή θέλω και μέχρι να την βαρεθώ και να την βγάλω

για το υλικό δεν έχω αποφασίσει ακόμα βαμβακερή ή σατεν??

Δημοσ.

βαμβακι ντε. 100 φορες θα τα λεμε;;; αν κ το στυλ ουτε κ μενα μ αρεσει! κοντο μαλλακι κ μπαντανα;;;; μπλιαχ!

Επισκέπτης
Δημοσ.

@ilona:ναι

@freedubus:ναι

ευχαριστώ για τις απαντήσεις ας κλειδωθεί το θέμα :)

Δημοσ.

Πριν κλειδωθεί το θέμα,να πω κάτι και εγώ?

Πήγαινε σε ένα μαγαζί,δοκίμασε και σατεν και βαμβακερή και όποια σ'αρέσει περισσότερο,προτίμησε την .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...