Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω μια μπαντάνα έχω βρει αυτή που θέλω αλλά θέλω την γνώμη σας να πάρω βαμβακερή ή σατεν??έχει πάρει κάποιος ή ξέρει??και πόσο πρέπει να είναι το μέγεθος αυτήν που θέλω είναι 55 cm ή μία και 70 η άλλη.70 πολλά δεν είναι??Βαμβακερή δεν θα σκάσω τώρα το καλοκαίρι αλλά δεν θέλω να την φοράω να καλύβη όλα τα μαλλιά αλλά σαν κορδέλα και να την δένω μπροστά σαν κάποιους rapper:-) όποιος ξέρει ας απαντήσει
ilona Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 βαμβακερη!!! η σατεν θα σου ηλεκτριζει τα μαλ και θα γλυστραει!!! οσο για το μεγεθος.... δοκιμασ κ αποφασσε...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 το μαλλί το έχω κοντό πάρα πολύ (όχι ξυρισμένο) για το μέγεθος δεν ξέρω επειδή θα την παραγγείλω από το internet και ανάλογα με τον τρόπο που την φοράς εγώ θέλω να την φοράω έτσι:http://tinypic.com/view.php?pic=w0huuc&s=5
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 παιδιά αυτή που θέλω είναι βαμβακερή και σατεν βγαίνει σε δύο υλικά αλλά δεν ξέρω ποια από τις δύο με προβληματίζει ότι η μία είναι 55 cm και η άλλη 70
minarokeftes Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Εγώ προτείνω να πάρεις αυτή με τα 70 εκ έτσι ώστε να είναι μεγάλη και να μπορείς να κάνεις τον φιόγκο που θές...
Evgenios1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 εγώ θέλω να την φοράω έτσι:http://tinypic.com/view.php?pic=w0huuc&s=5 Εισαι yo!!! ΥΓ: Δε μου αρεσει καθολου ΥΓ2: Ενα yo για το τουπακ
Fan Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Φίλε ξανασκέψου το. Οι μπαντάνες πλέον δεν είναι στη μόδα και μόνο γέλιο, δυσμενή σχόλιο ...και καμιά ντοματούλα μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα. Σαν να φοράει κάποιος καμπάνα παντελόνι και να έχει αφάνα μαλλί
kage Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 αν δεν μπορεις να υποστηριξεις hip hop-rnb ντυσιμο ισως να φανει αστειο... οκ σε κανα rnb night σε κανα club ισως ειναι οκ,αλλα να κυκλοφορεις ετσι κ μερα ειναι περιεργο..
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 @kage:μπορώ να υποστηρίξω hip hop-rnb ντύσιμο δεν ξύπνησα σήμερα και είπα θα ντυθώ ράππερ @p_under:υπάρχουν πολλοί τρόποι να φορέσεις μπαντάνα όπως θέλω να την φορέσω εγώ πάει με ξυρισμένο μαλλί σαν τον τούπακ αλλά εγώ το έχω πάρει όλο με την μηχανή όσο ποιο κοντό γίνετε. @Fan:δεν πάω με την μόδα θα την φορέσω επειδή θέλω και μέχρι να την βαρεθώ και να την βγάλω για το υλικό δεν έχω αποφασίσει ακόμα βαμβακερή ή σατεν??
ilona Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 βαμβακι ντε. 100 φορες θα τα λεμε;;; αν κ το στυλ ουτε κ μενα μ αρεσει! κοντο μαλλακι κ μπαντανα;;;; μπλιαχ!
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 @ilona:ναι @freedubus:ναι ευχαριστώ για τις απαντήσεις ας κλειδωθεί το θέμα
paschalia Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Πριν κλειδωθεί το θέμα,να πω κάτι και εγώ? Πήγαινε σε ένα μαγαζί,δοκίμασε και σατεν και βαμβακερή και όποια σ'αρέσει περισσότερο,προτίμησε την .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.