VagosM Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 για σας χρειάζομαι αμέσα βοήθεια για μια εργασία παρουσίαση σε παουερ-ποιντ. ¨έχω κόκκινο φόντο από πίσω και δεν ξέρω τη χρώμα να κάνω τα γράμματα για να μην κουράσω το ακροατήριο , με προτζέκτορα θα κάνω την παρουσίαση. ευχαριστώ.
ilona Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 καλα βρε εχεις κοκκινο φοντο και φοβασ να μην κουρασεις το ακροατηριο με το χρωμα των γραμματων;;;; πλακα κανεις;;; το κοκκινο ειναι πολυ δυνατο χρωμα!!! (sorry ε
nickarmy Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 καναμε εργασια για το cern βαλαμε πλε φοντο σε όλη την html σελιδα ( 9 σελ) και δεν ξεραμε τι χρωμα να βάλουμε τα γράμματα ,τελικα βάλαμε ασπρο , αφου εχεις κοκκινο (ολυμπιακος φαντάζομαι ) βάλε άσπρο υσ δεν μας φενοντουσαν και καμια 15 υπερσυνδεσμοι και επειδη το προγραμμα ηταν γρεε (και ολο το βριζαμε ....) επρεπε να το κανουμε ''χειροκινητα''
evabb Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 για power point υπαρχουν πολλα ετοιμα φοντα. βαζεις αυτο που αντιπροσωπευει το αντικειμενο καλυτερα. πχ εγω ειχα παρουσιαση (και θα ξαναεχω) πανω στους οικολογικους τροπους παραγωγης χημικων προιοντων και διαλεξα ενα μπλε σαν θαλασσα με ασπρα γραμματα και καμια φορα πρασινα
Berolinezos Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Άν είναι κόκκινο ανοιχτό καλύτερα μαύρο, άν είναι σκούρο καλύτερα άσπρο. Κρίνε εσύ μαύρο ή άσπρο δέν υπάρχει μέση λύση με το κόκκινο φόντο που διάλεξες.
ApSiMan Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 http://www.thinkoutsidetheslide.com/articles/choosing_colors_for_slides.htm http://office.microsoft.com/en-us/powerpoint/HA010120721033.aspx Ειδικά το 1ο Link είναι καταπληκτικό.... Επίσης να έχεις υπόψην σου το είδος της αίθουσας που θα κάνεις την παρουσίαση (φωτεινή?σκοτεινή?μεγάλη?μικρή?)
chris2060 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 οτι και να βαλεις στο κοκκινο ειναι κουραστικο χρωμα. βαλε φοντο καποιο πρασινο ανοιχτο και αρα σκουρα γραμματα. η ανοιχτο γαλαζιο φοντο ... γενικα αυτα ειναι ξεκουραστα και εγω εχω παρουσιαση σε μια εβδομαδα! καλη μας επιτυχια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.