Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Οχι μια χαρα ειναι. Δε μπορεις να το συνδεσεις στο κοντρολλερ γιατι το 2πινο που εχει ειναι μικροτερου μεγεθους, και δεν ειχα αλλο spare 3πινο να κανω μοντα. Και οχι, ο AC ειναι αρκετα πιο δυνατος απο τον stock, στις μεγιστες στροφες του AC σε συγκριση με τις default σε νορμαλ load του stock fan. (λες να ειμαι βλακας να εβαλα χειροτερο φαν σε full load?) Οσο για προγραμμα σουπερ αξιοπιστη μετρησης volts, δεν υπαρχει. Πολυμετρο >> all. Παντως το Everest που χρησιμοποιω εγω ειναι αρκετα αξιοπιστο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Ναι, το κατεβαστηρι, εκτος οτι στεγαζει 4x640GB HDDS, ειναι παραλληλα και file server σε αλλα 4-5 pc, ενω ειναι και το pc που περναω αρκετες ωρες σερφαροντας. Light δουλειες, αλλα αρκετες Οι AC δεν ειναι καθολου θορυβωδεις, μαλλον καποιος με καποια στοχια θα σου ετυχε. Σε full rpm δε μπορει να πει κανεις οτι δεν ακουγονται, ακουγονται και παρα ακουγονται (αλλωστε 4€- κανουν...), αλλα σε χαμηλες δεν ακουγεται τιποτα. Να φανταστεις πιο πολυ ακουγεται ο στανταρ θορυβος περιστροφης των κεφαλων των δισκων παρα το PSU fan... (ο επεξεργαστης παιζει passive). Το fan που ειχε το HEC ηταν εκτος απο αρκετα θορυβωδες, και αρκετα υψηλα rated. Η διαφορά ηταν αρκετη στο θορυβο... Οσο για το Everest, με το Ultimate Edition παιζω, και την υποστηριξη του vista sidebar που παρεχει Το Everest τι βολτς σου δειχνει?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Καλα, δεν εχω τσεκαρει προσωπικα τον ΑC, υποθετω με το που τον βλεπω μόνο. 4€ ειπες τον πηρες? Ειναι δυνατον να κανει τοσο λιγο εαν ειναι οντως αθορυβος?Σε full rpm τον ρυθμιζεις εσυ χειροκινητα? Τοτε καλα θα κανεις να αναθεωρησεις Αφου πηρα 4-5 τετοιους απο τη "χαρα". Δεν λεω οτι ειναι "το ΑΠΟΛΥΤΟ αθορυβο fan", αλλα σιγουρα αξιζει πολυ περισσοτερο τα λεφτα του απο κατι αλλα Nexus των 10 ευρω... Ναι εγω τον ρυθμιζω με fan controller. To τροφοδοτικο ειναι αυτο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700140 Εχει καταργηθει.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δεν παιζω κανενα παιχνιδι στο κατεβαστηρι. Full load εχω μονο οταν μαζευει κομματια απο torrents (π.χ. σε ενα torrent 50GB κανει αρκεταααα λεπτα), καθως και οταν κανει σαρωση για ιους... Το μονο "προβλημα" ειναι οτι δινει πολλα βολτ στη +12 γραμμη. Εντος οριου μεν, αλλα πολλα δε. (12,8 - το οριο του spec ειναι 13,2). Τα AC fans μη τα υποτιμας
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Με HD3200 onobard ειμαι. Σε σχεση με μια 6600GT fanless (με το AC Accelero), ειναι ολο το κουτι 5-6 βαθμους παρακατω Οταν "μαζευει" κομματια του torrent απο το δισκο ειπα. Εκει οχι μονο ειναι full load, ειναι super-full load. Στο κατεβασμα εννοειται σχεδον idle ειναι. Ο ανεμιστηρας του HEC δε μου φανηκε καθολου αθορυβος. Νταξει δεν εκανε ενοχλητικο θορυβο, αλλα μπροστα στον ΑC δεν πιανει μια. Ο επεξεργαστης ειναι AMD Athlon X2 5050e 2,6Ghz. e=energy efficient. Εχει TDP μολις 45W. Με 26 βαθμους θερμοκρασια δωματιου ειμαι στους 42 idle, 62 full load. Συνηθως παιζει 44-48. Passive ετσι? Και οταν λεω Passive, εννοω ΤΕΛΕΙΩΣ passive. Εκτος απο τον ανεμιστηρα του τροφοδοτικου δεν υπαρχει ουτε ενα αλλο fan. Με 20 στο δωματιο ημουν 38 idle 60 full load.
valemon Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Εγώ να προβληματιστώ που το PC wizard 2008 στο +5V μου δείχνει 6.12?
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Ναι, αλλά δε λέει κάτι αυτό.. το πιθανότερο είναι ότι το PC Wizard δείχνει λάθος. Για σωστή μέτρηση πάντως, μόνο πολύμετρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.