spid_x Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Χρειαζομαι ενα προγραμμα απλο για να κοβω τα mp3 και να παιρνω κομματια τους επιλεκτικα. Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος! Απλη επεξεργασια δηλαδη. Και ενα free για αντιγραφη σε cd ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ να γινεται να τα κανω συνεχομενα χωρις κοψιμο μεταξυ τους. Δεν θυμαμαι πως ακριβως λεγεται αυτο, αλλα θυμαμαι οτι στο nero δεν πετυχαινε ποτε..... Τα φωτα σας!
slygeo87 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Όχι δεν νομίζω.Δεν το καταλαβαίνω αυτό που ζητάς για να μη σου πω δεν το ξέρω καθόλου.Αυτό που σου πρότεινα πάντως κόβει τα mp3.
spid_x Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Θελω οταν γραψω το audio cd τα τραγουδια να ειναι μιξαρισμενα. Χωρις να υπαρχει κενο αναμεσα τους οταν αλλαζουν. Να ακουγονται συνεχομενα.
slygeo87 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 A.Δεν είμαι ειδήμων να σου πω, δεν ξέρω, παλιά είχα επιχειρήσει να το κάνω με το cool edit αυτό.Εποχές 2001. Ψάξε για mp3 mixer & recorder στο google.
parsifal Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δύο ελαφριά freeware για να κάνεις αυτά που ζητάς: mp3DirectCut και Burrrn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.