Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το wireless του laptop

kongo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το VAIO-FE21M με XP Media Center Edition. Το πρόβλημα έχει ως εξής:

Ενώ βρίσκομαι συνδεδεμένος στο internet μέσω του built-in wireless, ξαφνικά αποσυνδέεται το wireless. Δηλαδή η πράσινη φωτεινή ένδειξη του WLAN σβήνει, ενώ ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος της αποσύνδεσης (ο ίδιος όταν αφαιρείς μια συσκευή usb). Ακριβώς μετά ανοίγει η φωτεινή ένδειξη και ακούγεται ο γνωστός ήχος σύνδεσης των Windows. Σαν να κάνει reboot το wireless του laptop. Αυτό γίνεται πολλές φορές, όχι σε τακτά χρονικά διαστήματα (30 φορές μέσα σε 8 ώρες). Ενώ αντιμετώπιζα το πρόβλημα πριν τρεις μήνες, απλά σταμάτησε να συμβαίνει και ξανάρχισε εδώ και τρεις μέρες. Λόγω δουλειάς μετακινούμαι σε διάφορα networks και συνεχίζει να έχει το ίδιο πρόβλημα που σημαίνει ότι δεν είναι κάποιο πρόβλημα τοποθεσίας ή network. Ψάχνοντας στο google για λύση, δοκίμασα πάρα πολλά αλλά δε βρήκα κάποια περίπτωση όμοια με τη δική μου - ίσως γιατί τα πιο δημοφιλή προβλήματα είναι με το network και όχι με το ίδιο το wireless του λάπτοπ.

Αν είχατε κάποια υπόθεση ή γνώμη ή και λύση, θα σας ήμουν υπόχρεος! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...