waterpolistas Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 θελω να αγορασω εσωτερικο σκληρο δισκο.για τιν ακριβεια αυτον http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=841706&page=2&category=69977741&catalog=20.ειναι ευκολο να τον συνδεσω μονος μου η να πληρωσω για να μου τον συνδεσουν?????? εαν ειναι ευκολο να τον συνδεσω θα ηθελα να μου πειτε και πως να τον συνδεσω.
phanispal Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Καταρχάς επιβεβαιώνεις ότι η μητρική σου υποστηρίζει SATA πρότυπο (οκ, σχεδόν απίθανο να μην...). Ψάχνεις στο κουτί της μητρικής για καλώδια και βρίσκεις το SATA καλώδιο (συνήθως κόκκινο, λεπτό) Το τροφοδοτικό σου πρέπει να έχει καλώδιο τροφοδοσίας για SATA. (κάπου εδώ, καλό θα ήταν να μας πεις ποια μητρική και ποιο τροφοδοτικό έχεις) Τον βιδώνεις (καλύτερα να έχει κάποια απόσταση από αυτόν που ήδη έχεις), συνδέεις τα 2 καλώδια, μπαίνεις στο λειτουργικό, βλέπεις ότι δεν υπάρχει πουθενά, πανικοβάλλεσαι, αναρωτιέσαι τι παίζει, αναθεματίζεις τους υπαλλήλους, ποστάρεις εδώ, σου λέμε ότι πρέπει να κάνεις μια ωραιότατη διαμόρφωση για να τον δεις στο My Computer, και είσαι οκ.
waterpolistas Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 πρωτα απ'ολα σ'ευχαριστω που ανταποκριθικες ναι η μητρικη μου υποστιριζει sata και το καλωδιο το εχω.για το τροφοδοτικο δεν ξερω που βρισκεται το κουτι του.το καλωδιο για το τροφωδοτικο ειναι ιδιο με αυτο για την μητρικη????
phanispal Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Αυτό είναι το καλώδιο δεδομένων: Κι αυτό είναι το καλώδιο τροφοδοσίας: (το μαύρο) Το καλώδιο τροφοδοσίας λογικά θα είναι πάνω στο τροφοδοτικό, εκτός κι αν έχεις modular. Αν είναι έτσι, ψάξε να το βρεις.
phanispal Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 You welcome.. Όταν τον βάλεις, δες αν τον βλέπει στο BIOS και μετά καλό είναι να έχεις εγκατεστημένο ένα Partition Magic ώστε να τον διαμορφώσεις στο πι και φι.
alex89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 phanispal επειδή δεν έχω δοκιμάσει να κάνω διαμόρφωση με τον partition magic αλλά κλασικά από τη διαχείριση δίσκων, έχει μεγάλη διαφορά στη διάρκεια με το partition magic;
phanispal Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Με το Partition Magic η διαμόρφωση διαρκεί περίπου 3-4 δευτερόλεπτα.
alex89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 μεγάλη διαφορά!! Δεν περίμενα τόσο γρήγορα να μπορεί να το κάνει! Σε ευχαριστώ phanispal
washcloud Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 γιατί ρε phanispal, πόσο κρατάει το quick format των windows δλδ ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.