konstantinosth Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 ένα μηχανάκι που κοστιζει κανονικά 3000,μεταχειρισμένο μπορείς και να το πάρεις 1300. το πρόβλημα μπορεί να σου εμφανιστει σε καμια εβδομάδα.με την δοκιμη απλός βλέπεις άμα σου αρέσει η μηχανή.και τα χαρακτηριστηκα της απο καποια ετερια ομωσ με μεταχειρισμανα και αν το παω σε συνεργιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 καταρχας θα ρωτήσεις πρώτα απ'όλα για την κατάσταση της μηχανής.Το συνεργειο θέλει λεφτα.δεν σου δίνει κανένας καμια εγγύηση οτι μετα απο συνεργειο θα σου είναι μια χαρα.Αμα η μηχανη εχει μικρο προβλημα στο συνεργειο θα σου πάρουν λιγα λεφτα ,,αμα εχει μεγαλο προβλημα πολλά λεφτα.Κοίτα το και αλλιώς.Θα σου άρεσε να έχεις μια μηχανή αγορασμένη απο άλλον και να έχει και πρόβλημα?? βέβαια μπορει να μην έχει κανενα προβλημα μια μεταχειρισμένη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinosth Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 καταρχας θα ρωτήσεις πρώτα απ'όλα για την κατάσταση της μηχανής.Το συνεργειο θέλει λεφτα.δεν σου δίνει κανένας καμια εγγύηση οτι μετα απο συνεργειο θα σου είναι μια χαρα.Αμα η μηχανη εχει μικρο προβλημα στο συνεργειο θα σου πάρουν λιγα λεφτα ,,αμα εχει μεγαλο προβλημα πολλά λεφτα.Κοίτα το και αλλιώς.Θα σου άρεσε να έχεις μια μηχανή αγορασμένη απο άλλον και να έχει και πρόβλημα?? βέβαια μπορει να μην έχει κανενα προβλημα μια μεταχειρισμένη . φυσηκα και δεν θα μου αρεσε να την παρω απο αλλων και να εχει προβλημα το θεμα ειναι η τιμη πωλησησ τησ γιατι για καινουργια δεν λεει με τιποτα ειναι φωτια και αν πουλαει αρκετα μεταχειρισμενα γιατι αν πουλαειμ παει να πει οτι δεν βγαζει πολλα και σοβαρα προβληματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 στο αν βγάζει πολλά μεταχειρισμένα δεν ξέρω.η πραγματικη του τιμη ειναι πολύ φωτια και μάλιστα για 50cc!!!!!! Το dinamik [modenas,παπί] που έχει 18 ίππους ,125cc και είναι 2χρονο κοστιζει 2.295 ευρώ. http://www.cityauto.gr/moto/article.citymoto.gr?aid=172 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 αφου το θες για 45χλμ.... παρε ενα πατινι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinosth Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 αφου το θες για 45χλμ....παρε ενα πατινι[/quote φιλε δεν ειπα οτι θα πηγαινω μεχρι 45χλμ μονο αλλα δεν θα ειμαι και ολη μερα πανω στο μηχανακη προσπαθωντασ να πιασω την μεγαλυτερη τελικη που μπορω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:03 ---------- από αυτα που είπες το derbi gpr 50 σου προτείνω. edit:http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=201580 φιλε σε ευχαριστο για την προτασησου αλλα το εψαξα το θεμα για το DERBI και ακουσα απο τουσ πωλητεσ οτι σε μεταχειρισμενο δνε θα βρω ευκολα και οτι η τιμη μεταπωλησησ του ειναι χαμηλη σε σχεση με τησ αγορασ του για καινουργιο οποτε το DERBI το απορρηπτο λογο τιμησ και λογο οτι αμα το παρω καινουργιο δεν θα μπορω να το πουλησω μετα. σχετικα με τα παπακια που σκεφτομαι ξερεισ τιποτα. σκεφθομαι πιο πολυ για το KYMCO καινουργιο και για το HONDA GLX μεταχειρισμενο πιο μου προτεινεισ εσυ μην σκεφτεσαι οτι το KYMCO ειναι καινουργιο σκεψουτα απλωσ σαν δυο μηχανακια. πιο θα ευχαριστιθω περισσοτερο. Σκεψου και το YAMAHA T-50. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 το glx είναι αυθεντία , αλλά εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις αυτό εδώ: http://www.kymco.gr/product.asp?catid=910 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag_pRiMi Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 αφου το θες για 45χλμ....παρε ενα πατινι φιλε δεν ειπα οτι θα πηγαινω μεχρι 45χλμ μονο αλλα δεν θα ειμαι και ολη μερα πανω στο μηχανακη προσπαθωντασ να πιασω την μεγαλυτερη τελικη που μπορω Πλάκα με κάν'ς φιλαράκι ? δεν το θελω για να τρεχω μεχρι 45 με φτανει αλλα να μην ζοριζεται κιολασ ειδικα με δυο ατομα δεν θα παει σιγουρα μια ------ Με το τσιγκέλι στα βγάζουμε: Θα βάζεις δλδ και άλλον πάνω στο μηχανάκι έτσι; Θα αγοράσεις και 2ο κράνος; 45χλμ με μηχανάκι είναι αστεία ταχύτητα. Μόλις αρχίσεις να αποκτάς εμπειρία τα 45 θα γίνουν 60, τα 60 θα γίνουν 80 κλπ. Μην ξεγελάς τον εαυτό σου και μην νομίζεις ότι μπορείς να πείσεις και κανέναν. Δεν γίνεται να πηγαίνεις για πάντα με 45-55χλμ. Είναι φυσιολογικό να ανεβαίνει η ταχύτητα και ούτε που θα το καταλάβεις όσο γράφεις χιλιόμετρα. Άλλωστε και τα μικρότερα μηχανάκια σήμερα είναι αρκετά δυνατά για μην σε εμποδίζουν σε αυτό. Ακόμα και αν αγοράσεις την φθηνότερη και χειρότερη Κινέζικη πάπια από το AlexPak. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinosth Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 το glx είναι αυθεντία ,αλλά εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις αυτό εδώ: http://www.kymco.gr/product.asp?catid=910 το ειδα φιλε και αυτο αλλα σαν εμφανισει μου αρεσει πιο πολυ το JETIX απο τα KYMCO αλλωστε τα ιδια χαρακτηριστικα εχουν στο μοτερ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:06 ---------- Πλάκα με κάν'ς φιλαράκι ? ------ Με το τσιγκέλι στα βγάζουμε: Θα βάζεις δλδ και άλλον πάνω στο μηχανάκι έτσι; Θα αγοράσεις και 2ο κράνος; 45χλμ με μηχανάκι είναι αστεία ταχύτητα. Μόλις αρχίσεις να αποκτάς εμπειρία τα 45 θα γίνουν 60, τα 60 θα γίνουν 80 κλπ. Μην ξεγελάς τον εαυτό σου και μην νομίζεις ότι μπορείς να πείσεις και κανέναν. Δεν γίνεται να πηγαίνεις για πάντα με 45-55χλμ. Είναι φυσιολογικό να ανεβαίνει η ταχύτητα και ούτε που θα το καταλάβεις όσο γράφεις χιλιόμετρα. Άλλωστε και τα μικρότερα μηχανάκια σήμερα είναι αρκετά δυνατά για μην σε εμποδίζουν σε αυτό. Ακόμα και αν αγοράσεις την φθηνότερη και χειρότερη Κινέζικη πάπια από το AlexPak. απο την στιγμη που θα βαλω και αλλον πανω στο μηχανακη ναι θα αγορασω και αλλο κρανος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Πλάκα με κάν'ς φιλαράκι ? ------ Με το τσιγκέλι στα βγάζουμε: Θα βάζεις δλδ και άλλον πάνω στο μηχανάκι έτσι; Θα αγοράσεις και 2ο κράνος; 45χλμ με μηχανάκι είναι αστεία ταχύτητα. Μόλις αρχίσεις να αποκτάς εμπειρία τα 45 θα γίνουν 60, τα 60 θα γίνουν 80 κλπ. Μην ξεγελάς τον εαυτό σου και μην νομίζεις ότι μπορείς να πείσεις και κανέναν. Δεν γίνεται να πηγαίνεις για πάντα με 45-55χλμ. Είναι φυσιολογικό να ανεβαίνει η ταχύτητα και ούτε που θα το καταλάβεις όσο γράφεις χιλιόμετρα. Άλλωστε και τα μικρότερα μηχανάκια σήμερα είναι αρκετά δυνατά για μην σε εμποδίζουν σε αυτό. Ακόμα και αν αγοράσεις την φθηνότερη και χειρότερη Κινέζικη πάπια από το AlexPak. με τη χειροτερη κινεζικη παπια δε θα γινουν ποτε 80:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Repsol Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μαγκες καλησπερα.. Θα ηθελα την συμβουλη σας σχετικα με την αγορα παπιου 50 κυβικων..?Ψαχνω για παπι που να παιρνει πειραγμα, γιατι αν το κρατησω 50 αρι το καψα..(εχω συννηθισει 110)Καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Εγώ έχω το Daytona to 50cc.Δικάβαλο ζορίζεται. Αλλα εγώ παω ανετα αν και δεν ειναι πολυ γρηγορο ειναι ανεκτό. Τελική έχω φτάσει και 75κμ/h Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekgenius Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Φιλος θα σου μιλησω απο προσωπικη πειρα.Εχω δουλεψει σε συνεργειο με μηχανακια εχω στο χωριο ενα ξερο yz 125 ειχα για την πολη ενα εκατοσταρη loncin κινεζικο και μολις εβγαλα διπλωμα και πηρα 50αρι(καπως αναποδα τα κανα ολα αλλα οκ).Πηρα ενα shineray αν εχεις ακουστα 850 ευρο και ειμαι εντελος ικανοποιημενος μοιαζει με daytona αλλα εγω θα σου πω για αυτο(ολα τα κινεζικα πιστευο οτι ειναι ιδια οποτε κρινε μονος σου).Δεν καιει τιποτα 2 λιτρα σε 100 χμ με ανηφορες εκανα,εχει αψογα φρενα μπρος πισω δισκοφρενα,καλο μοτερ και δυνατο τελικη στα 70 σχεδον και ανηφορα τραβαει πολυ καλα ειδικα με 2α και δυο ατομα σε μεγαλη ανηφορα.Τωρα τα αρνητικα ειναι η σελα που ειναι σκληρη και ισια,τα λαστιχα που ειναι nylon, και οι ταχυτητες που δεν κουμπωνουν και ειναι σκληρες που θελει να τις συνηθισεις.Εγω σου λεω παρε ενα κινεζικο καινουριο με λιγοτερο απο 1000 ευρο και αν θελεις μετα περισοτερο τραβηγμα καντο 72 cc και βαλτου και οτι αλλο θες μειωνοντας ομως την αξιοπιστια.Α και προσοχη στο στρωσιμο πρωτα 1000 χμ οχι δευτερο ατομο και οχι πολλα γκαζια και μετα εισαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinosth Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Φιλος θα σου μιλησω απο προσωπικη πειρα.Εχω δουλεψει σε συνεργειο με μηχανακια εχω στο χωριο ενα ξερο yz 125 ειχα για την πολη ενα εκατοσταρη loncin κινεζικο και μολις εβγαλα διπλωμα και πηρα 50αρι(καπως αναποδα τα κανα ολα αλλα οκ).Πηρα ενα shineray αν εχεις ακουστα 850 ευρο και ειμαι εντελος ικανοποιημενος μοιαζει με daytona αλλα εγω θα σου πω για αυτο(ολα τα κινεζικα πιστευο οτι ειναι ιδια οποτε κρινε μονος σου).Δεν καιει τιποτα 2 λιτρα σε 100 χμ με ανηφορες εκανα,εχει αψογα φρενα μπρος πισω δισκοφρενα,καλο μοτερ και δυνατο τελικη στα 70 σχεδον και ανηφορα τραβαει πολυ καλα ειδικα με 2α και δυο ατομα σε μεγαλη ανηφορα.Τωρα τα αρνητικα ειναι η σελα που ειναι σκληρη και ισια,τα λαστιχα που ειναι nylon, και οι ταχυτητες που δεν κουμπωνουν και ειναι σκληρες που θελει να τις συνηθισεις.Εγω σου λεω παρε ενα κινεζικο καινουριο με λιγοτερο απο 1000 ευρο και αν θελεις μετα περισοτερο τραβηγμα καντο 72 cc και βαλτου και οτι αλλο θες μειωνοντας ομως την αξιοπιστια.Α και προσοχη στο στρωσιμο πρωτα 1000 χμ οχι δευτερο ατομο και οχι πολλα γκαζια και μετα εισαι οκ. Σε ευχαριστο πολυ ρε φιλε αλλα ο πατερας μου εχει ιδη ενα κινεζικο το οποιο ομως δεν μου φενεται και τοσο καλο σε αξιοπιστια να φανταστεισ μια φορα βγαλαμε τα πλαστικα για να αλλαξουμε μπαταρια και εσπασαν σε πολλα σημεια και εκτος αυτου ειναι και εντελος ψευτικα σε κατασκευη (αποψη μου) εγο σκεφομουνα για παπακι σε κατι ειτε καινουργιο μεχρι 1300 ευρω η κατι μεταχειρισμενο μεχρι 700 ευρω αλλα αν παρω να μην ειναι και κινεζικο καλυτερα κανενα HONDA. YAMAHA, KYMCO γενικος μαρκες που ειναι εστο και λιγο γνοστες γιατι απο τι στιγμη που ειναι γνωστες σημαινει οτι ειναι σχετικα πιο αξιοπιστα για να τα περνει ο κοσμος. Αλλη ερωτηση υπαρχουν enduro, supermoto 50cc για κανονικα μεγεθη και οχι αυτα που εχουν μερικες εταιριες κατι junior. Αν γινεται μεχρι 1500€ αν ξερετε τιποτα αναφερετε το γιατι και αυτα ειναι μεσα στα ενδιαφεροντα μου και οχι μονο παπακια αλλα να ειναι 50cc το πολυ 80cc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekgenius Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Αυτο με τα πλαστικα ειναι αληθεια αλλα οσο τα σκαλιζεις τοσο χαλανε και αν εισαι προσεκτικος δεν παθαινουν τιποτα.Επισης καθε παρτιδα κινεζικα που ρχονται απο κινα ειναι βελτιωμενα και καλυτερα απο τα παλια.Αλλα να ξες οτι δινεις παιρνεις-θελεις runner??δωσε 2000+ ευρο για 50 αρι.Θελεις μεταχειρισμενο??Δεν ξερεις τι το χει κανει ο αλλος και τι προβληματα σου βγαζει και δεν ειναι καλο να σπρωχνεις απο το πρωτο σου μηχανακι.Οσα ειδα εγω μεταχειρισμενα και καλης μαρκας εσταζαν λαδια εσβηναν και ηθελαν συνεργειο και αλλα και δεν νομιζω να ξερεις απο τεχνικα οποτε δεν ειναι καλο να μεινεις στη μεση του δρομου.Σε 50 κυβικα που ζητησες υπαρχουν tzr 50 και aprillia rs 50 υπαρχει επισης pw yamaha enduraki αλλα ειναι ακριβα αρκετα και κακομεταχειρισμενα.The choice is yours!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.