konstantinosth Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 ρε παιδια μπορει να με βοηθήσει καποιος ειμαι 16 χρονών και θέλω να βγαλω δίπλωμα αλλα δεν με αφήνει ο πατερας μου γιατι λεει οτι ειναι επικινδηνα και αλλα τέτοια εντομεταξυ ολοι οι φιλοι μου εχουν και δεν εχει παθει κανεισ τιποτα εχω οδηγισει και μου φαινεται ευκολα στιν οδηγηση. μπορει να με βοηθήσει καποιος στο να τον πεισω. υπάρχη μια λεπτομερια στα 16 του ειχε και ο ιδιοσ ενα και εχει και τωρα ενα 50cc παπι το οποιο το οδηγει το καλοκαιρι βεβαια. ειναι πανευκολα στιν οδηγηση το μονο λιγο δισκολο ειναι να συνηθεησεις το ποδοφρενο. μπορει καποιοσ να με βοηθησει να τον πεισω να με παρει ενα μηχανακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ποια η ανάγκη που σου επιβάλλει μηχανάκι; Γιατί προς το παρόν με τον πατέρα σου είμαι πχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinosth Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 δεν υπαρχει καποιοα αναγκη απλωσ θελω να εχω και εγω το δικο μου μηχανακη για να κινουμε "ελευθερα" και να μην εξαρτούμαι απο αυτον για τιν μεταφορα μου. Υ.Γ. Μένω στην επαρχεια και οχι στην πολλη ωστε να μπορω να πάω όπου θέλω απλωσ μετα Μ.Μ.Μ. και μόνω τα φροντηστιρια που ειναι 3φορεσ την βδομαδα και τισ εξοδουσ που ειναι τουλαχιστον 2 φορεσ τιν βδομαδα φτανει Υ.Γ2. Τα φροντηστιρια και οι εξοδοι ειναι τουλαχιστον 8χμ μακρια απο το σπιτι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Moderators Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Αν δεν υπογραψει ο πατερας (ΚΑΙ η μητερα) σου, δυσκολα... Παντως κατα την ταπεινη μου αποψη (κοιτωντας και απο τον τροπο που γραφεις), κι εγω θα περιμενα να πηξει λιγο το ζουμι στο κεφαλι σου, και μετα θα υπεγραφα... Δεν εχουμε πολλες ζωες, και καλο θα ειναι να μη παιζουμε με αυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag_pRiMi Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 δεν υπαρχει καποιοα αναγκη απλωσ θελω να εχω και εγω το δικο μου μηχανακη για να κινουμε "ελευθερα" και να μην εξαρτούμαι απο αυτον για τιν μεταφορα μου. Υ.Γ. Μένω στην επαρχεια και οχι στην πολλη ωστε να μπορω να πάω όπου θέλω απλωσ μετα Μ.Μ.Μ. και μόνω τα φροντηστιρια που ειναι 3φορεσ την βδομαδα και τισ εξοδουσ που ειναι τουλαχιστον 2 φορεσ τιν βδομαδα φτανει Υ.Γ2. Τα φροντηστιρια και οι εξοδοι ειναι τουλαχιστον 8χμ μακρια απο το σπιτι μου Ο πατέρας σου τι σου έχει απαντήσει σε αυτά τα επιχειρήματα; Δλδ "Ελευθερία κίνησης", "απόσταση" κλπ; Ότι "Θα σε πηγαινο-φέρνω εγώ με το αυτοκίνητο"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinosth Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Αν δεν υπογραψει ο πατερας (ΚΑΙ η μητερα) σου, δυσκολα... Παντως κατα την ταπεινη μου αποψη (κοιτωντας και απο τον τροπο που γραφεις), κι εγω θα περιμενα να πηξει λιγο το ζουμι στο κεφαλι σου, και μετα θα υπεγραφα... Δεν εχουμε πολλες ζωες, και καλο θα ειναι να μη παιζουμε με αυτη. φιλε εφοσον παρω μηχανακι δεν εχω σκοπο να ειμαι ολη μερα στο δρομο και να κανω κοντρεσ δεν ειμαι τετοιοσ τιποσ αν παρω μηχανακη θα το εχω για τισ βολτεσ μου και δεν εχω σκοπο να κανω το κοντερ να φτασει πανω απο 45 το πολυ πολυ 55 χμ/ω δηλαδη οσο πασ με το ποδηλατο οταν πασ λιγο παραπανο γριγορα και επισισ δεν ειμαι τιποσ που θα κανει τον μαγκα με το μηχανακη γιατι το μηχανακι δεν ειναι μαγκια αν κανεισ μαγκιεσ με μηχανακη σημαινει ειτε οτι δεν σε νοιαζει τι θα συμβει ειτε οτι απλωσ νομιζεισ οτι εισαι μαγκασ. επισισ να εισαι οτι δεν θα παιζω με τιν ζωη μου γιατι μια την εχουμε ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:59 ---------- Ποια η ανάγκη που σου επιβάλλει μηχανάκι; Γιατί προς το παρόν με τον πατέρα σου είμαι πχ δεν υπαρχει καποιοα αναγκη απλωσ θελω να εχω και εγω το δικο μου μηχανακη για να κινουμε "ελευθερα" και να μην εξαρτούμαι απο αυτον για τιν μεταφορα μου. Υ.Γ. Μένω στην επαρχεια και οχι στην πολλη ωστε να μπορω να πάω όπου θέλω απλωσ μετα Μ.Μ.Μ. και μόνω τα φροντηστιρια που ειναι 3φορεσ την βδομαδα και τισ εξοδουσ που ειναι τουλαχιστον 2 φορεσ τιν βδομαδα φτανει Υ.Γ2. Τα φροντηστιρια και οι εξοδοι ειναι τουλαχιστον 8χμ μακρια απο το σπιτι μου Υ.Γ3. Και κυριοσ για τισ βολτεσ μου και (οχι για μαγκια) οπωσ μαλων θα νομιζεσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 υπάρχη μια λεπτομερια στα 16 του ειχε και ο ιδιοσ Αυτο δεν εχει καμια σημασια,αλλες εποσες τοτε,αλλες τωρα,υπαρχει μεγαλυτερος κυνδινος γιατι τα αυτοκινητα ειναι πολυ περισσοτερα. να μην εξαρτούμαι απο αυτον για τιν μεταφορα μου. Υ.Γ. Μένω στην επαρχεια και οχι στην πολλη ωστε να μπορω να πάω όπου θέλω απλωσ μετα Μ.Μ.Μ. και μόνω τα φροντηστιρια που ειναι 3φορεσ την βδομαδα και τισ εξοδουσ που ειναι τουλαχιστον 2 φορεσ τιν βδομαδα φτανει Υ.Γ2. Τα φροντηστιρια και οι εξοδοι ειναι τουλαχιστον 8χμ μακρια απο το σπιτι μου τη βενζινη και τα λοιπα εξοδα του μηχανακιου εσυ θα τα πληρωνεις???δουλευεις??? στις εξοδους σου συνηθως τι πινεις???γιατι αν εχεις μηχανακι δεν πρεπει να πινεις τιποτα. ο δρομος για τα φροντιστηρια τι δρομος ειναι,οριο ταχυτητας????οχηματα που περνανε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolman Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Θα πρέπει να δείξεις ότι είσαι αρκετά υπεύθυνος ώστε να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, και αφού το θέλεις και θα το καβαλάς καλύτερα να έχεις και ένα δίπλωμα και ασφάλεια στην τσέπη σου. Αυτά είναι τα επιχειρήματα που είχα χρησιμοποιήσει εγώ. Έχω βιώσει στο πετσί μου σε αυτή την ηλικία ατύχημα με το πανεύκολο παπί και θα σου συνιστούσα να το αποφύγεις. Έκατσα 1 εβδομάδα στο νοσοκομείο και ήμουν από τους τυχερούς εκεί μέσα. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις την πίεση για το μηχανάκι ώστε να τον ψήνεις σιγά σιγά σε 2 χρόνια να σε βοηθήσει για αυτοκίνητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Υπαρχει παντα η μεση λυση παρε ενα ποδηλατο και στα 18 παιρνεις μηχανακι. Κρανος φυσικα και με το ποδηλατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinosth Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Αυτο δεν εχει καμια σημασια,αλλες εποσες τοτε,αλλες τωρα,υπαρχει μεγαλυτερος κυνδινος γιατι τα αυτοκινητα ειναι πολυ περισσοτερα. τη βενζινη και τα λοιπα εξοδα του μηχανακιου εσυ θα τα πληρωνεις???δουλευεις??? στις εξοδους σου συνηθως τι πινεις???γιατι αν εχεις μηχανακι δεν πρεπει να πινεις τιποτα. ο δρομος για τα φροντιστηρια τι δρομος ειναι,οριο ταχυτητας????οχηματα που περνανε??? την βενζινη κυριωσ και τα λαδια ναι εγω θα τα πληρωνω απο το χαρτζιλικι, ναι ολο το καλοκαιρι δουλευω και χριστουγενα και πασχα βοηθαω τον πατερα μου και μου δινει καποιο υψηλοτερο χαρτζιλικι, στισ εξοδουσ μου συνηθωσ δεν πινω ποτα σπανια να πιω μια μπυρα την οποια δεν την καταλαβαινω γιατι με μια μπυρα δεν παθενεισ τιποτα και πινω μπυρα σπανια οπωσ ειπα δηλαδη στισ 100 φορεσ που θα βγω να πιω 5 φορεσ φιλε το οριο ταχυτητασ στον δρομο αυτο ειναι 40-60χλμ και το μεγαλυτερο μεροσ του ειναι ευθεια, τα οχηματα που περνανε ειναι λιγα και συνηθωσ δεν τρεχουν πανω απο 60 χλμ διοτι στην μεση του δρομου εχει σιδηροδρομικεσ γραμμεσ που περναει τρενο μια φορα την μερα και λογο των γραμμων αναγκαζονται να κοψουν ταχυτητα γιατι εκει εχει και ενα μικρο υψοματακι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:18 ---------- Θα πρέπει να δείξεις ότι είσαι αρκετά υπεύθυνος ώστε να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, και αφού το θέλεις και θα το καβαλάς καλύτερα να έχεις και ένα δίπλωμα και ασφάλεια στην τσέπη σου. Αυτά είναι τα επιχειρήματα που είχα χρησιμοποιήσει εγώ. Έχω βιώσει στο πετσί μου σε αυτή την ηλικία ατύχημα με το πανεύκολο παπί και θα σου συνιστούσα να το αποφύγεις. Έκατσα 1 εβδομάδα στο νοσοκομείο και ήμουν από τους τυχερούς εκεί μέσα. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις την πίεση για το μηχανάκι ώστε να τον ψήνεις σιγά σιγά σε 2 χρόνια να σε βοηθήσει για αυτοκίνητο. ενταξει ρε φιλε να κερδισω την εμπιστοσηνη του αλλα πωσ? εννοειται οτι θα εχω παντα μαζι μου αδεια και διπλωμα και θα φοραω κρανοσ γιατι αλλιωσ ενα πεσιμω και σκοτωθηκα. ναι ενταξει εχεισ βιωσει αλλα τι εκανεσ με το παπι και τα βιωσεσ μηπωσ ετρεχεσ κανοντασ ειτε κοντρεσ ειτε χαζευοντασ χορισ να προσεχεισ τον δρομο γιατι αν εκανεσ κατι τετοιο δεν σε φταιει κανεισ που δεν προσεχεσ και εκανεσ " χαζομαρεσ" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Καταρχην πρεπει να καταλαβεις κατι πολυ σημαντικο Δεν αρκει να εισαι εσυ προσεχτικος στον δρομο!Ακομα και ο καλυτερος οδηγος να εισαι αν ερθει ενας μεθυσμενος/βλακας και πεσει πανω σου τι θα κανεις? Οδηγαω παντα πολυ προσεχτικα (εδω και 10 χρονια σχεδον) αλλα χωρις να εχω κανει ποτε μου μαλακια εχω κινδυψει να σκοτωθω αρκετες φορες! ( τελευταια φορα οταν μετα απο κλειστη στροφη ειδα εναν τυπο να ερχετε απο το αντιθετο ρευμα! ) Κατα την γνωμη μου μην επιμενεις για μηχανακι, ξερω οτι πραγματικα το θελεις,(οπως και ολα τα παιδια 16χρονων) αλλα κανε λιγο υπομονη ωστε να παρεις ενα αμαξακι στα 18 σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolman Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 ναι ενταξει εχεισ βιωσει αλλα τι εκανεσ με το παπι και τα βιωσεσ μηπωσ ετρεχεσ κανοντασ ειτε κοντρεσ ειτε χαζευοντασ χορισ να προσεχεισ τον δρομο γιατι αν εκανεσ κατι τετοιο δεν σε φταιει κανεισ που δεν προσεχεσ και εκανεσ " χαζομαρεσ" Πετάχτηκε αυτοκίνητο από stop και δεν έπιασε το φρένο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Moderators Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ρε συ κωσταντικεκατι, το σιγμα τελικο ειναι το "w" στο πληκτρολογιο... w=ς Δοκιμασε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinosth Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Πετάχτηκε αυτοκίνητο από stop και δεν έπιασε το φρένο μου. ορεα ενταχει το ξερω οτι οσο και να προσεχεις μπορει καποιος να μην πω τι μπορει να πεταχτει ετσι ξαφνικα και να σε χτυπησει αλλα δεν μπορεις να εισαι συνεχεια με τον φοβο οτι μπορει να χτυπησεις μπορει να σκοτωθεις και αλλα τετοια η ζωη ειναι για να την απολαμβανεις και οχι να εισαι συνεχεια με τον φοβο αν και ποτε μπορει να χτυπησεις, ενταξει οταν οδηγης πρεπει να σκεφτεσαι και τι μπορει να γινει αν καποιος πεταχτει αλλα αυτο καλο ειναι να το εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου και να μην ζης με τον φοβο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:11 ---------- Καταρχην πρεπει να καταλαβεις κατι πολυ σημαντικο Δεν αρκει να εισαι εσυ προσεχτικος στον δρομο!Ακομα και ο καλυτερος οδηγος να εισαι αν ερθει ενας μεθυσμενος/βλακας και πεσει πανω σου τι θα κανεις? Οδηγαω παντα πολυ προσεχτικα (εδω και 10 χρονια σχεδον) αλλα χωρις να εχω κανει ποτε μου μαλακια εχω κινδυψει να σκοτωθω αρκετες φορες! ( τελευταια φορα οταν μετα απο κλειστη στροφη ειδα εναν τυπο να ερχετε απο το αντιθετο ρευμα! ) Κατα την γνωμη μου μην επιμενεις για μηχανακι, ξερω οτι πραγματικα το θελεις,(οπως και ολα τα παιδια 16χρονων) αλλα κανε λιγο υπομονη ωστε να παρεις ενα αμαξακι στα 18 σου ενταξει ρε φιλε το ξερω οτι δεν αρκει να εισαι εσυ μονο προσεχτικοσ αλλα και οι αλλοι ναι ρε φιλε ενταξει να παρω ενα αμαξακι στα 18 μου αλλα αλλο να οδηγεις ενα αμαξι και αλλο να οδηγεις μια μηχανη εξαλου σκοπευω στα 18 μου να εχω ενα μικρο αυτοκινητακι για τισ δουλιεσ μου και ετσι και αν βολευτω οικονομικος να παρω και μια μηχανη μεσεου κυβισμου για τις βολτες μου ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:15 ---------- Απο οσα διαβασα οι πιο πολλοι εισται να μην παρω μηχανακι αλλα αυτοκινητο στα 18 μου! Θα σας κανω μια ερωτηση που απευθυνεται προς ολους εσεις οταν εισασταν 16 χρονων δεν θελατε να εχετε ενα δικο σας μεσω μετακινησης? Δεν θελατε να εχετε ενα μηχανακη για τις βολτες σας? Δεν θελατε να εχετε ενα μηχανακη για να βαζετε την γκομενα απανω και να πηγαινατε βολτες? Απαντηστε μου ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Απ οτι εχω καταλαβει δεν σε παιρνει μηχανακι γιατι φοβαται και οχι για καποιον αλλο λογ(πχ οικονομικο) οποτε τα πραγματα ειναι λιγο δυσκολα. [/color]Απο οσα διαβασα οι πιο πολλοι εισται να μην παρω μηχανακι αλλα αυτοκινητο στα 18 μου! Θα σας κανω μια ερωτηση που απευθυνεται προς ολους εσεις οταν εισασταν 16 χρονων δεν θελατε να εχετε ενα δικο σας μεσω μετακινησης? Δεν θελατε να εχετε ενα μηχανακη για τις βολτες σας? Δεν θελατε να εχετε ενα μηχανακη για να βαζετε την γκομενα απανω και να πηγαινατε βολτες? Απαντηστε μου ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? Προσωπικα δεν μου εκανε ποτε αισθηση το μηχανακι.Γενικα οι 2 ροδες ποτε δεν με συγκινησαν.Απ το γυμνασιο πολλοι συμμαθητες μου ειχαν μηχανακι αλλα εμενα δεν με ενοιαζε,ισως επειδη οι αποστασεις ηταν μικρες αλλα και παλι εγω ο ιδιος ειχα το φοβο μην με χτυπησει κανεις.Απο τοτε που πηγαινα γυμνασιο πολλα παιδια ειχαν πεσει αλλοι χτυπησαν σοβαρα και αλλοι οχι και καποιοι ειχαν σκοτωθει(σε κοντρες βεβαια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.