Προς το περιεχόμενο

κινητο τηλεφωνο

gr-anastasia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια σας παρακαλω βοηθειστε...ειχα το sony ericson c 902..μου επεσε μεσα σε νερο και δεν δουλευουν καποια κουμπια..για να μου το φτιαξει η αντιπρωπεια μου ζηταει 200 ευρω...μηπως ξερετε κανενα αλλο μαγαζι για να το φτιαξω και να μου βγει πιο φθηνα??

ευχαριστω!!

Δημοσ.

κοιτα συνηθως στα μικρα μαγαζια που κανουν servies στα κντ ειναι πολυ πιο φθηνα.. οποτε πηγαινε βρες καποιο πιο μικρο..

Δημοσ.
παιδια σας παρακαλω βοηθειστε...ειχα το sony ericson c 902..μου επεσε μεσα σε νερο και δεν δουλευουν καποια κουμπια..για να μου το φτιαξει η αντιπρωπεια μου ζηταει 200 ευρω...μηπως ξερετε κανενα αλλο μαγαζι για να το φτιαξω και να μου βγει πιο φθηνα??

ευχαριστω!!

Ακομα και αλλο μαγαζι να βρεις δεν νομιζω να αξηζει να το φτιαξεις..Γιατι αν δεν στο φτιαξει η αντιπροσωπεια μπορει να χασεις την εγγυηση σου(δεν ειμαι σιγουρος για αυτο.. :X )..Μπορεις να παρεις ενα μεταχειρισμενο το οποιο να εχει και εγγυηση ομως...

Δημοσ.

εγω ετσι εκανα,σ'ενα γνωστο μου πριν 7 μηνες και μεχρι σημερα λειτουργει καμπανα,το ανοιξα,εβγαλα τη μπαταρια,πηρα το πιστολακι των μαλιων,και το στεγνωσα,μετα τ'αφησα ανοικτο,χωρις τη μπαταρια,ολη τη νυχτα,και ολα ok,τωρα δε πουχει ηλιο και ζεστη.....

Δημοσ.

ευχαριστω!!

Η αντιπροσωπεία θα σου αλλάξει πλακέτα = καινούργιο τηλέφωνο και θα σου δώσει εγγύηση. Άρα το κόστος ακούγεται λογικό αν μπορείς να το πληρώσεις.

Οποιοδήποτε άλλο μαγαζί στο "επισκευάσει" απλά θα καθαρίσει την υγρασία και θα στο

δώσει πίσω, και όσο αντέξει. Δεν ξέρω πόσο κόστος είσαι διατεθημένη να δώσεις για ένα απλό καθαρισμό χωρίς εγγύηση και διαβεβαίωση οτι θα δουλεύει σε 1 βδομάδα...

Ίσως να ορίσεις εσύ τι λεφτά θες να διαθέσεις, και αν δεν βγαίνουν 200, τότε ψάξε να αγοράσεις φθηνότερα κάποιο καινούργιο με λιγότερες δυνατότητες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...