Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μηπως εχει αλλαει κατι και εκτος την Vodafone καποια αλλη εταιρια εχει ενημερωση για το υπολοιπο χρονου ομιλιας σε συνδεσεις με συμβολαιο ??? Ειναι ο μονος λογος που παραμενω στην Vodafone. Ευχαριστω.
koumos Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Απο οτι ξερω μονο η voda συνεχιζει να εχει αυτο το προνομιο στους συνδρομητες της με ενα sms στο 1284..
arxaggelos Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Το έχει και η Κοσμοτέ έδώ και τουλάχιστον 6 μήνες. Το χρησιμοποιώ συνέχεια. Στελνεις ΕΥ στο 1256.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Το έχει και η Κοσμοτέ έδώ και τουλάχιστον 6 μήνες. Το χρησιμοποιώ συνέχεια. Στελνεις ΕΥ στο 1256. Ευχαριστω. Δωρεαν η κοσμοτε ή σε χρεωνει? Εχει σημασια και αυτο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:57 ---------- Πηρα τωρα στο 13897 απο το κινητο μου και εκανα τηλεφωνικα αιτηση φορητοτητας σε cosmote . Το μηνυμα στο 1256 για ενημερωση χρονου ομιλιας ειναι δωρεαν.Ευχαριστω για την πληροφορια.
arxaggelos Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Πηρα τωρα στο 13897 απο το κινητο μου και εκανα τηλεφωνικα αιτηση φορητοτητας σε cosmote λίγο offtopic: βρήκες καμιά καλή προσφορά να τρέχει με φορητότητα αυτόν τον καιρό και άλλαξες ή απλώς δεν πήγαινε άλλο με Voda?
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 λίγο offtopic: βρήκες καμιά καλή προσφορά να τρέχει με φορητότητα αυτόν τον καιρό και άλλαξες ή απλώς δεν πήγαινε άλλο με Voda? Απλα δεν πηγαινε αλλο με Voda....
koumos Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Γιατι αν επιτρεπεται δεν πηγαινε αλλο με voda? εγω ειμαι συνδρομητης τους τουλαχιστον 4 χρονια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος...οσο θα μπορουσε να ειναι δηλαδη κανεις με τις εταιρειες κινητης..
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Γιατι αν επιτρεπεται δεν πηγαινε αλλο με voda? εγω ειμαι συνδρομητης τους τουλαχιστον 4 χρονια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος...οσο θα μπορουσε να ειναι δηλαδη κανεις με τις εταιρειες κινητης.. Μεσα στο ιδιο μου το σπιτι αλλου ειχε καλο σημα κμαι αλλου σχεδον καθολου και εχανα κλισεις. Η γυναικα μου με cosmote δεν εχει κανενα προβλημα. Στο χωριο μου εχω μηδενικο σημα ενω με cosmote εχει δυο γραμμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.