vene Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 καλησπερα σας...θα ηθελα να μαθω αν ειναι ευκολο κ ξερει καποιος να με βοηθησει στο εξης ερωτημα:ξεκινησα να εχω ασφαλιση τεβε εδω κ 4-5 χρονια περιπου κ απο τον οκτωβρη επιασα κ αλλου δουλεια κ εχω κ αφαλιση ικα.τωρα εχω κ τα 2 ταμεια.για καποιους προσωπικους λογους δν μπορω να κοψω το τεβε αλλα ουτε το ικα.μπορω να εχω κ τα 2 ταμεια μαζι?υπαρχει περιπτωση να συμβει κατι?ειναι παρανομο? σας ευχαριστω πολυ....
parsifal Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Το θέμα μεταφέρθηκε από την ενότητα Insomnia Wiki στην ορθή ενότητα του forum. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
rallis Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Νομίζω οτι ενα τεχνολογικο φορουμ σαν το insomnia ειναι ο καταλληλος τοπος για συζητηση ασφαλιστικων θεμάτων...... Στην πράξη δεν πειράζει να εισαι ασφαλισμένος σε χ>1 ταμεία ασφάλισης.Απλά δεν θα πάρεις νωριτερα συνταξη ,αρα το 1 το πληρώνεις αδικα.Επίσης ιατροφαρμακευτικα σε καλύπτει μόνο το 1 ταμείο.Καλύτερα να διαλέξεις το ΤΕΒΕ.
kostas Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 καλημερα,αυτο μας ελειπε,να μας πηγαινουν μεσα κι'οταν πληρωνουμε,κι'οιχι μονο ,να αγωνιζομαστε να μαθουμε τι πρεπει και τι δεν πρεπει γιατι δεν τα λενε,προκειμενου να εισπρατουν προσαυξησεις [ προστιμα],λοιπον εισαι πολυ ενταξει,αλλα θα πρεπει να ρωτησεις ενα απο τα δυο ταμεια,γιατι σιγουρα εχεις πολες κρατησεις,να πας και να τους πεις οτι εφοσον ειμαι εγγεγραμενος,να σας φερω τη βεβαιωση,ουτως ωστε να εχω λιγοτερες κρατησεις,αυτο σιγουρα υπαρχει [στις εγκυκλιους] και γινεται,αλλα δεν ξερω σε ποιο απο τα δυο ταμεια,πρεπει να πας.
o_magazatoras Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 καλησπερα σας...θα ηθελα να μαθω αν ειναι ευκολο κ ξερει καποιος να με βοηθησει στο εξης ερωτημα:ξεκινησα να εχω ασφαλιση τεβε εδω κ 4-5 χρονια περιπου κ απο τον οκτωβρη επιασα κ αλλου δουλεια κ εχω κ αφαλιση ικα.τωρα εχω κ τα 2 ταμεια.για καποιους προσωπικους λογους δν μπορω να κοψω το τεβε αλλα ουτε το ικα.μπορω να εχω κ τα 2 ταμεια μαζι?υπαρχει περιπτωση να συμβει κατι?ειναι παρανομο?σας ευχαριστω πολυ.... Aν αντέχεις να πληρώνεις δύο ταμεία,με γειά σου με χαρά σου.Πρόσεξε όμως τις ελάχιστες αποδοχές που πρέπει να πληροίς σαν ελεύθερος επαγγελματίας (τεκμαρτόν ; ) καθώς και τον καινούργιο σου μισθό και συζήτα με λογιστή/φοροτεχνικό,γιατί θα σε ...σκίσουν. Btw μπορείς με αίτηση στο ΟΑΕΕ να εκπίπτεις το τμήμα της ασθένειας,να πληρώνεις μόνο για σύνταξη δηλαδή,γιατί θα σε καλύπτει το ΙΚΑ τζάμπα.Ψάχτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.