Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Επειδη ή εγω εχω μπερδευτει ή οι γιατροι το παζουν ξερολες... Ποια ειδικοτητα γιατρου ασχολειτε με προβληματα οστεοποορωσης ?? Ορθοπαιδικοι , Ρευματολογοι , Ενδοκρινολογοι ή καποια αλλη ειδικοτητα ??? Ευχαριστω.
imr Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Φανταζομαι οτι ορθοπεδικοι ειναι οι ''αρμοδιοι'' Βεβαια παιζουν και πολλες ''ειδικευσεις'' ορθοπεδικων, αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι οι πιο καταλαληλοι
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Φανταζομαι οτι ορθοπεδικοι ειναι οι ''αρμοδιοι'' Βεβαια παιζουν και πολλες ''ειδικευσεις'' ορθοπεδικων, αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι οι πιο καταλαληλοι Λογικο ακουγεται αλλα ενας ορθοπαιδικος με εχει παραπεμψει σε ρευματολογο και αλλος σε ενδοκρινολογο !!!!
o_magazatoras Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Γέρων γέροντι ηδίστην γλώτταν έχει.... Και παις,παδί!
leftermann Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ο μαγαζάτορας είναι κορυφή, (το έχω ξαναπεί αυτό) Αλλά να προσέχει λίγο τώρα με τους νέους νόμους Επί του θέματος, η οστεοπόρωση είναι θέμα καταρχήν ορθοπαιδικού και στην συνέχεια ίσως και ενδοκρινολόγου, αν το κρίνει ο ορθοπαιδικός. Ο ρευματολόγος δεν μπορώ να καταλάβω τι δουλειά έχει (εκτός και αν συντρέχουν και άλλα προβλήματα πέραν της οστεοπόρωσης...).
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ο μαγαζάτορας είναι κορυφή, (το έχω ξαναπεί αυτό) Αλλά να προσέχει λίγο τώρα με τους νέους νόμους Επί του θέματος, η οστεοπόρωση είναι θέμα καταρχήν ορθοπαιδικού και στην συνέχεια ίσως και ενδοκρινολόγου, αν το κρίνει ο ορθοπαιδικός. Ο ρευματολόγος δεν μπορώ να καταλάβω τι δουλειά έχει (εκτός και αν συντρέχουν και άλλα προβλήματα πέραν της οστεοπόρωσης...). Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.