ageliko445 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 παιδια εχω φτιαξει μονος μου μια βαρκα 7 μετρων. -που τι δηλωνω? -τι φορος μου αναλογη? -ποιοι ειναι η κανονισμοι? οποιος γνωριζει...
wert Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 παιδια εχω φτιαξει μονος μου μια βαρκα 7 μετρων.-που τι δηλωνω? -τι φορος μου αναλογη? -ποιοι ειναι η κανονισμοι? οποιος γνωριζει... Μήπως παίζει και καμιά φώτο να την θαυμάσουμε και εμείς. Οφθαλμόλουτρον. Αν και δεν γνωρίζω, πιστεύω ότι για να την δηλώσεις θα πρέπει να πας σε κάνα λιμεναρχείο. Κάτι είχα ακούσει επίσης ότι ίσως χρειαστείς κάποια άδεια από ναυπηγό.
minarokeftes Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Στο λιμεναρχείο πρέπει να πάς! Και αν δεν κάνω λάθος χρειάζεσαι και κάποια άδεια κάτι σαν πιστοποίηση οτι καλύπτει τα στάνταρ που υπάρχουν... Πάντος να ξέρεις οτι χρειάζεσαι αρκατούλια € για την όλη δουλειά! Ακριβώς τι χρειάζεσαι θα το βρείς στο Λιμεναρχείο, πρόσφατα έφτιαξα και εγώ τα χαρτιά για την δικιά μου.
ageliko445 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 πως ανεβαζω εικονα που εχω στο δισκο? η φορολογια που ειναι εχει καπου να δω μετρα? πχ.για αυτοκινητα μερχι τοσα κυβικα φορος τοσο κτλ
jason_rethymno Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 πως ανεβαζω εικονα που εχω στο δισκο? 1) Πατάς "Απάντηση" 2) Πας "Πρόσθετες Επιλογες" 3) Πατάς "Διαχείριση Επισυναπτομένων" ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:48 ---------- Ρε φίλε που χάθηκες?
wert Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 eεδω ειναι σε ενα απο τα σταδια Απίστευτη η βάρκα!Πόσο την πουλάς? Πραγματικά απίστευτη. Περίμενα να δω κάτι ποιό απλό... Μπράβο σου. Αγώνες θα κάνεις; Πολύ μυτερή είναι
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Να την ονομάσεις ΑΡΓΩ χαχαχαχαχαχαχα πολυ αστειο
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 δε λεει ομως κανεις αυτο που ψαχνω μπορεις να ρωτησεις και εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.