Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση τηλεφώνου από διεύθηνση;;

wOOzY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Athens Navigator ή Hellas Navigator. Το δεύτερο μάλιστα το έχει το τελευταίο PC Magazine ως 'δώρο'.<p>Το cd του ΟΤΕ το βρίσκεις είτε από τον ΟΤΕ είτε από κάποιο κατάστημα για υπολογιστές. Το Πλαίσιο, για παράδειγμα, το έχει.

• Super Moderators
Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Wario:

<strong>Και πόσο κάνει το Cd του Οτέ;;;Κάποια σελίδα δεν υπάρχει;;;</strong><hr></blockquote><p>Περίπου 10-12 χιλιάδες νομίζω - το original. Βγαίνει (ή έβγαινε παλιότερα) κάθε 6 μήνες.<p>Τώρα σε αντιγραμμένο... τα γνωστά. grin.gif" border="0

Δημοσ.

Εντάξει...Θα αγοράσω το cd του Ο.Τ.Ε ΄΄γνήσιο΄΄ ... grin.gif" border="0 Ρε'σεις στο Hellas Navigator μπορεί κάποιος να ανανεώσει τις λίστες με τα τηλέφωνα,γιατί είναι σχετικά παλιό το cd που έχει ένας φίλος μου;;

• Super Moderators
Δημοσ.

@ gatoulis: Το Αthens Navigator έχει αριθμούς αυτοκινήτων αλλά έχει πια αποσυρθεί από την κυκλοφορία. Έχει αριθμούς κυκλοφορίας των αυτοκινήτων μέχρι το 1997-1998. Τώρα κυκλοφορεί το Hellas Navigator, χωρίς αριθμούς κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, κατόπιν επέμβασης της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. <p>Τα'χουμε ξαναπεί άλλωστε αυτά wink.gif" border="0 >>> http://forum.insomnia.gr/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=1&t=002919<p>@ Wario: To PC Magazine αυτού του μήνα έχει μια πρόσφατη έκδοση του Hellas Navigator (full edition; Δεν ξέρω!) αλλά δεν την έχω τσεκάρει ακόμα.

Δημοσ.

Τέλος πάντων!Σας ευχαριστώ όλους... wink.gif" border="0 Αν υπάρχει και κάποιο site,καλό θα ήταν να μου το πείτε...(Αν φυσικά δεν ζητάω πολλά!).Μήπως πρέπει να πω την διεύθηνση που ψάχνω;(ή μήπως δεν πρέπει wink.gif" border="0 confused.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...