wOOzY Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2002 Μπορώ να βρω κάποιο τηλέφωνο με βάση την διεύθηνση;;;
marios1957 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2002 Kαι απο το cd του ΟΤΕ και απο το Athens Navigator..
HaPagan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2002 Μπορείς και από το Internet να βρείς το τηλέφωνο που θέλεις απο την σελίδα : http://www.hellasyellow.gr/onom.html .<p>Φυσικά αν δεν είναι απόρρητο και μόνο για σταθερά!
Coilworks_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2002 Και που μπορείς να βρεις το cd του ΟΤΕ?
wOOzY Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2002 Σας ευχαριστώ όλους!Φίλε Hapagan,το Site που μου είπες,δεν είναι για διευθήνσεις...Κανένας άλλος;;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2002 Athens Navigator ή Hellas Navigator. Το δεύτερο μάλιστα το έχει το τελευταίο PC Magazine ως 'δώρο'.<p>Το cd του ΟΤΕ το βρίσκεις είτε από τον ΟΤΕ είτε από κάποιο κατάστημα για υπολογιστές. Το Πλαίσιο, για παράδειγμα, το έχει.
wOOzY Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2002 Και πόσο κάνει το Cd του Οτέ;;;Κάποια σελίδα δεν υπάρχει;;;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Wario: <strong>Και πόσο κάνει το Cd του Οτέ;;;Κάποια σελίδα δεν υπάρχει;;;</strong><hr></blockquote><p>Περίπου 10-12 χιλιάδες νομίζω - το original. Βγαίνει (ή έβγαινε παλιότερα) κάθε 6 μήνες.<p>Τώρα σε αντιγραμμένο... τα γνωστά.
gatoulis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2002 re paidia to navigator den einai pou mporeis na breis kai ton katoxo autokinitou??mou leei oti leipei ena arxeio..otan to trexw.
wOOzY Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2002 Εντάξει...Θα αγοράσω το cd του Ο.Τ.Ε ΄΄γνήσιο΄΄ ... Ρε'σεις στο Hellas Navigator μπορεί κάποιος να ανανεώσει τις λίστες με τα τηλέφωνα,γιατί είναι σχετικά παλιό το cd που έχει ένας φίλος μου;;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 @ gatoulis: Το Αthens Navigator έχει αριθμούς αυτοκινήτων αλλά έχει πια αποσυρθεί από την κυκλοφορία. Έχει αριθμούς κυκλοφορίας των αυτοκινήτων μέχρι το 1997-1998. Τώρα κυκλοφορεί το Hellas Navigator, χωρίς αριθμούς κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, κατόπιν επέμβασης της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. <p>Τα'χουμε ξαναπεί άλλωστε αυτά >>> http://forum.insomnia.gr/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=1&t=002919<p>@ Wario: To PC Magazine αυτού του μήνα έχει μια πρόσφατη έκδοση του Hellas Navigator (full edition; Δεν ξέρω!) αλλά δεν την έχω τσεκάρει ακόμα.
wOOzY Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2002 Τέλος πάντων!Σας ευχαριστώ όλους... Αν υπάρχει και κάποιο site,καλό θα ήταν να μου το πείτε...(Αν φυσικά δεν ζητάω πολλά!).Μήπως πρέπει να πω την διεύθηνση που ψάχνω;(ή μήπως δεν πρέπει
ladhm Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Klisi sto 131. Perisoteres plirofories gia to cd-rom ine sto http://www.xrysosodigos.gr/scripts/samples/cdformi_gr.htm
wOOzY Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Έχω πάρει και στο 131,αλλά δεν το λένε....Λέει ότι δεν μπορούνε...
Zantac Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2002 ego exo to hellas navigator,an thes pes mou se mail ta stoixeia na soy po ti til...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.