Προς το περιεχόμενο

htpc ακουω προτασεις

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Θελω να κανω ενα htpc για να το συνδεσω με την TV που ειναι μια 37' HDReady.

Μου καρφωθηκε τωρα τελευταια μετα απο την συνδεση ενος laptop με την ιδια τηλεοραση αλλα πολυ περιορισμενων δυνατοτητων. Οποτε μπηκα στο τρυπακι να ψαξω λιγο τι παιζει.

Δεν θελω να δωσω πολλα μεχρι 400-450 ευρω αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι το κουτι. να παρω ενα κουτι htpc η ενα απλο και να προσπαθησω να το κρυψω? οποτε ακουω προτασεις και για αυτο. Αν αποφασισω να παω για κουτι htpc τοτε θα ανεβω λιγο σε τιμη μεχρι και 500 ευρω. Θα ηθελα να ειναι οσο το δυνατον πιο αθορυβο

edit: δεν με απασχολει η προτασεις να ειναι απο το ιδιο καταστημα αρκει να μην ειναι απο e-shop..........

edit2: για ταινιες, και κανα παιχνιδακι που εχω τοσο καιρο να παιξω

Ευχαριστω παιδες.......

Δημοσ.

καλή επιλογή για κουτί είναι το Silverstone Grandia GD01B-R

υπολόγισε ότι θα χρειαστείς και άλλα 30 ευρώ για ένα τηλεκοντρολ mce.

αλλιώς πας σε κάτι τέτοιο που περιλαμβάνει και τηλεκοντρόλ

από κει και πέρα πιστεύω ότι ένας διπύρηνος core duo ή ένας phenom θα κάνουν μια χαρά για τη δουλειά σου.

Δημοσ.

αυτο

αν και λιγο ακριβο

υπαρχει κατι αντιστοιχο σε ποιο φτηνο????

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:22 ----------

MSI M/B KA790GX, S AM2+

AMD Black Edition Athlon 7850 X2ήAMD Athlon X2 5050e(καθαρα για περιορισμο κοστους, τα εξτρα θα πανε στο κουτι)

Crucial 4GB DDR2-800 Ram Kit

οσο για σκληρο θα ηθελα καποιον σχετικα φθηνο και ησυχο και ενα σχετικα καλο τροφοδοτικο(φυσικα αθορυβο).

εχετε να προτεινεται κατι???

Δημοσ.

σε κουτιά για htpc καλό είναι να διαλέξεις ανάμεσα σε silverstone kai zalman .

πες μέχρι πόσα θες να δώσεις για το κουτί για να σου πω περίπου τι μπορείς να πάρεις.

για σκληρό αθόρυβο μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε hitachi deskstar (έχω έναν τετοιο) και Seagate Pipeline (αθόρυβος με βάση το silentpcreview).

Δημοσ.

κουτι σκεφτομαι μεχρι 120-130 ευρω επιθυμητό και σε κανα εξαιρετικο μεχρι 150 τραβηγμενο απο τα μαλλια ομως. για κανα αθορυβο τροφοδοτικο εχεις υποψη σου????

ευχαριστω

edit: σκεφτομαι να παρω αυτα

Screenshot.png

Δημοσ.

Για αθορυβο τροφοδοτικο εχω ακουσει οτι γενικα τα seasonic ειναι ησυχα....και φυσικα ποιοτικοτατα.

Οποτε παρε ενα 500 seasonic και εισαι κουκλος.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:20 ----------

Κοιτα και αυτο...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700193

Δημοσ.

όσον αφορά το τροφοδοτικό αθόρυβα θεωρούνται τα enermax και τα seasonic.ψάξε λιγάκι στο silentpcreview.έχει αναλυτικά τα πιο αθόρυβα τροφοδοτικά ταξινομημένα σε κατηγορίες ανάλογα με την ισχύ τους.

για κουτί στα 150 ευρώ δες το Silverstone Lascala LC14S-M που σου πρότεινα και παραπάνω

Δημοσ.

το ειδα αλλα προτειμω καποιο μαυρο λογο σαλονιου.

ειδα αυτο και μου αρεσε

τα 2 Lian Li

Θα παρω τηλ αυριο να δω αν μπορω να παραγγειλω κανενα και μετα βλεπουμε. αποφασισα οτι το τηλεκοντρολ δεν μου ειναι και τοσο απαραιτητο γιατι θα "παιζω" με ασυρματο πληκτρολογιο ποντικι. οποτε αν δεν μπορεσω για παραγγελια μαλλον θα κοιταξω το Silverstone Grandia Black (SST-GD01B-R) που μου ειχες προτεινει.

edit: το συστημα θα ειναι το απο πανω του screenshot απλα χωρις το dvd με την λογικη με τον επομενο μισθο να μπορεσω να παρω και μια καρτα γραφικων

Δημοσ.

Silverstone HTPC LC13B

SILVERSTONE HTPC Grandia GD02B

πάντως το remote σε συνδυασμό με τα media center εμένα με έχει βολέψει πολύ.

τα παραπάνω κουτιά είναι μέσα στα χρήματα που θες να δώσεις.τσέκαρε τα λιγάκι

Δημοσ.

εγώ συχνά ψάχνω μέσα από το σκρουτζ.βάζεις αυτό που ψάχνεις στην αναζήτηση και σου βγάζει τα μαγαζιά από το πιο φτηνό στο πιο ακριβό.τσέκαρε αυτά που σου πρότεινα από εκεί.

Δημοσ.

DSC01059.jpg

DSC01061.jpg

DSC01062.jpg

DSC01063.jpg

οι εντυπωσεις απο το case ειναι θετικες. απο design αλλα και χωρους ειναι μια χαρα. σε αυτο βοηθησε και η επιλογη μου σε mATX αλλα καλυτερα πιστευω ετσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...