giorgos147 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Καλημέρα σας παιδιά. Μόλις παρήγγειλα απο eshop.gr το msi wind u100. Έχω κάποιες ερωτήσεις. Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω για το δίκτυο.Θα ήθελα να μοιράζομαι την μουσική του σταθερού μου υπολογιστή. Καταλαβαίνετε τι εννοώ,ελπίζω. Δηλαδή να βρίσκομαι εγώ στην αυλή λ.χ. και να μπορώ να κάνω streaming. Πως θα φτιάξω δίκτυο; Ο σταθερός μου υπολογιστής τρέχει vista. Μια άλλη ερώτηση είναι... Θα μείωνα πολύ την ζωή του αν ήταν 24 ώρες ανοιχτό κάθε μέρα; Και αν το κάνω αυτό, για να μη χαλάει η μπαταρία, να την βγάζω ή δεν κάνει(έχω ακούσει οτι δεν κάνει, απλά για να μην μειώνεται η ζωή της) Επειδή κατεβάζω αυτή τη στιγμή τα windows 7. Λέτε να τα δοκιμάσω στο netbook; Ή θα βγει ειδική έκδοση;(αν και σκέφτομαι να του πετάξω linux)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 1) Να το γραψεις στα δικτυα Ναι απλα τον φακελο με τη μουσικη σου τον κανεις shared και μετα κανεις LAN-WLAN μεσω του Υπολογιστη σου και του Netbook. 2) Θεωρητικα οχι, αλλα αν ειναι 24/7 ανοιχτο βγαλει τη μπαταρια για να μη διαλυθει με τον καιρο. 3) Να το αφησεις στην ησυχια του... Ακομα δε το πηρες
giorgos147 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 1) Να το γραψεις στα δικτυα Ναι απλα τον φακελο με τη μουσικη σου τον κανεις shared και μετα κανεις LAN-WLAN μεσω του Υπολογιστη σου και του Netbook. 2) Θεωρητικα οχι, αλλα αν ειναι 24/7 ανοιχτο βγαλει τη μπαταρια για να μη διαλυθει με τον καιρο. 3) Να το αφησεις στην ησυχια του... Ακομα δε το πηρες 1)Ουαου. Ακούγεται πολύ δύσκολο 2) Νταξ τότε. Αφού δε θα υπάρχει πρόβλημα να είναι ανοιχτός... Θα βγάλω την μπαταρία 3) Καλά ντε... Μην θυμώνεις και μας πάθεις τίποτας νέο παιδί ακόμα στα πανεπιστήμια Απλά... Μια ερώτηση έκανα Ευχαριστώ GeorgeMan!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ναι ειναι... θα σου παρει ισα με... 10 λεπτα (αν το κανεις πρωτη φορα)
giorgos147 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 (αν το κανεις πρωτη φορα) :X:X Ναι... Δυστυχώς δε το έχω ξανακάνει ακόμα... Δεν έτυχε... Δεν υπήρχε λόγος δηλαδή να κάνω κάτι τέτοιο... Δεν είχα άλλο... PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.