Προς το περιεχόμενο

Που μπορώ να βρω λίστα ταινιών που πέχτηκαν στους κινηματογράφους?(Ιστορικό Προβολών)

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παθαίνω το εξής πράγμα. Βγαίνουν στα Village καθε 2μηνο απο κανα 2-3 ταινίες που μου αρέσουν και επειδή δε βρίσκω ατομα να παμε λεω "Οταν βγουν σε DVD θα τις παρω"

Το πρόβλημα είναι όμως ότι μετά απο 6-8-10 μήνες που βγάινουν σταδιακα ολες τους σε DVD έχω ξεχάσει ποιες ταινίες είναι!

Που μπωρω να βρω λίστα απο ταινίες που έπαιξαν τα Village το τελευταιο έτος πχ? (Ιστορικο Προβολών). Το να κοιταξω στο imdb είναι άχρηστο γιατί σου έχει μια θάλασσα απο ηλίθιες αγνωστες ταινίες που ποτέ δεν ήρθαν στις Ελληνκές αίθουσες για ευνόητους λόγους.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Χμμ... καλο...

Δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω αλλά βολεύει. Η μήπως είνια; Θέλω να πω το Cinema>DVD έχει ταινιες που πεχτηκαν στο cinema και κυκλοφορουν σε DVD έτσι?

Δημοσ.

ειναι οι νεες κυκλοφοριες σε dvd και οπως θα δεις παει αρκετα πισω.Λογικα θα αναφερει και επανεκδοσεις ή ταινιες που δεν παιχτηκαν σε village. Παντως αν εχει παιχτει σε village και εχει βγει σε dvd θα το βρεις μπροστα σου. Δεν ψαχνεις κατι εξεζητημενο για να μην υπαρχει εκει δηλαδη

και αλλη φορα κανε μια λιστα να την εχεις προχειρη:P

Δημοσ.

Να κρατάω λίστα με τις ταινίες που βγαίνουν?! :shock::shock::shock::shock: Α καλα!

Δε λεω καλη ιδεα παντως αλλα... δε παει ρε συ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...