Προς το περιεχόμενο

Vista & Virtual PC 2007 για να έχω XP

SOWHAT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος ενός Φορητού TOSHIBA με επεξεργαστή Τ7500(στα 2.2 GZ) και μνήμη ram στα 3 GB(4 έχω βέβαια εγκατεστημένα με dual channel, μα λόγω 32-bit λειτουργικού αναγνωρίζονται τα 3 μόνο).

Επείγομαι για την εγκατάσταση ενός προγράμματος το οποίο τρέχει μόνο στα ΧP(στο οποίο χρειάζεται να φτιάξουμε μία εικονική θύρα εκτυπωτή που να έχει απενεργοποιημένο το plug and play και τα Βίστα δεν έχουν τέτοια επιλογή)!

Πιστεύετε ότι με την εγκαταστάση του Virtual PC 2007 θα μπορούσα να λύσω το πρόβλημά μου ή θα σερνόταν το πισί μη όντας δυνατόν να τρέξω το επιθυμητό πρόγραμμα;;;

Δυστυχώς, δεν μου μένει άλλη λύση παρά να φτιάξω ξανα το παλιό πισί μου....για αυτό και ρωτάω...Και δεν υπάρχει και πολύς χρόνος...:fear:

Μήπως θα γονατίσει το λάπτοπ και καλύτερα να μην το προτιμήσω;;;

Δημοσ.

Οι απαιτήσεις του Virtual PC 2007 είναι πολύ μικρότερες από τα specs του laptop σου.

Πρόσεξε όμως ότι το VPC2007 απαιτεί συγκεκριμένες εκδόσεις Vista: Όχι Home Basic ή Home Premium, αλλά μία εκ των Business/Enterprise/Ultimate...

Δημοσ.

Το VPC 2007 ,για host, υποστηρίζει επίσημα τα vista Home Premium 64, και Ultimate, Enterprise ,Business , και Home Basic 32/64

τα Windows 7 Ultimate, και Vista Home Premium 32-bit, δεν τα υποστηρίζει επίσημα, βγαζει ενα προειδοποιητικό μηνυμα στην εγκατάσταση, αλλα αν θελεις την ολοκληρώνει, και δουλεύει κανονικά.

ακομα κι αν δεν σου δουλευει, υπάρχουν τα VMware Server, και Virtualbox

....ή θα σερνόταν το πισί μη όντας δυνατόν να τρέξω το επιθυμητό πρόγραμμα;

με dual core και 3 γιγα μνημης, δε θα σέρνεται, εφοσον, διαλέξεις σωστά το πόση μνημη θα δώσεις στο εικονικό μηχανημα XP.

ξεκινα ενα guest με 1 Gb RAM,

εγκατεστησε του τα XP και το συγκεκριμένο προγραμμα Χ,

κανε τα συνηθισμενα tweaks για να αλαφρώσεις το λειτουργικό (disable περιττά services, visual effects adjust for best performance, κλπ),

shutdown... μείωσε τη μνημη του στα 512, και δες πως πάει.

ανάλογα πόσο βαρύ ειναι το προγραμμα Χ, θα μπορουσες να κατεβασεις τη δεσμευμένη μνημη και μεχρι 300-400 Mb.

Δημοσ.

ρε παιδιά το Virtual PC δεν υποστηρίζει USB που θέλει το παιδί. βασικά αν θες virtual μηχανήματα ψάξε άλλο πρόγραμμα. το Virtual PC είναι τελευταίο και καταιδρωμένο

Δημοσ.

Αν ενδιαφέρεσαι να κάνεις χρήση του εκτυπωτή μέσα απο το Virtual machine καλύτερο θα ήταν να εγκαταστήσεις το Virtual Box της Sun (freeware) αφου σου δίνει την δυνατότητα να χρισημοποιείσεις πιο πολλες συσκευές του host pc. Αν κατάλαβα καλα θέλεις να εκτυπώνεις απο ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που είναι μονο για XP ? τοτε μπορείς να κανεις εγκατάσταση του driver του εκτυπωτή στα Vista και με την κοινή χρήση εκτυπωτών να εκτυπώνεις με το πρόγραμα που θέλεις μέσα απο το Virtual Box που έχεις τα XP.Οσον αφορά τα χαρακτιριστικά του υπολογιστή με καλές ρυθμίσεις όπως αναφέρει και ο random δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...