washcloud Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 μίλιον, άμα δεν πρόλαβες να την πουλήσεις, θέλω τη βέφα και το πισί σου
evabb Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 ζηλευουμε εβα ζηλευουμε? ξερω οχι τι να ζηλεψω τον κακοσχηματισμενο πατο της που οτι κι αν εκανε ο ανθρωπος με το photoshop δεν τον εσωσε;:p:p το μαλλακι που ανετα γινεται στο οποιοδηποτε κομμωτηριο; οσοι ειδαν τις φωτος που καποτε ειχα βαλει ξερουν οτι δεν χρειαζεται να ζηλεψω τπτ:p:p:p
million_voices Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 μίλιον, άμα δεν πρόλαβες να την πουλήσεις, θέλω τη βέφα και το πισί σου bye bye Βεφουλα αλλα τι εννοας? μηπως το pass στο imsomnia? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:24 ---------- τι να ζηλεψω τον κακοσχηματισμενο πατο της που οτι κι αν εκανε ο ανθρωπος με το photoshop δεν τον εσωσε;:p:p το μαλλακι που ανετα γινεται στο οποιοδηποτε κομμωτηριο; οσοι ειδαν τις φωτος που καποτε ειχα βαλει ξερουν οτι δεν χρειαζεται να ζηλεψω τπτ:p:p:p ε καλα υπερβαλεις,καλο εως πολυ καλο τεμαχιο θα ελεγα για του λογου σου δεν ξερω,μπορει
washcloud Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 ...μπαίνεις ως "Βέφα" στο ινσόμνια ρα; ...όχι, για τη διαθήκη σου έλεγα, αλλά όπως βλέπω, ζεις ...ακόμα
million_voices Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 ...μπαίνεις ως "Βέφα" στο ινσόμνια ρα; ...όχι, για τη διαθήκη σου έλεγα, αλλά όπως βλέπω, ζεις ...ακόμα πουληθηκε η Βεφουλα μου ραααααα αααααα οτι θα με κιλαρει η αρκουδουλα χαχαχαχαχα δεν νομιζω οτι μπορει
million_voices Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 κρύβε εσύ λόγια...... ok μην το πεις πουθενα ε?
afentiko Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Αυτές οι γκόμενες δεν ξέρουν καν τι είναι ο υπολογιστής, απλά επειδή είναι όμορφες τις τράβηξαν φωτο και τις έβαλαν εκεί και λένε αυτά που λένε
De@th L0rd Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Αυτές οι γκόμενες δεν ξέρουν καν τι είναι ο υπολογιστής, απλά επειδή είναι ψωνισμένες τις τράβηξαν φωτο και τις έβαλαν εκεί και λένε αυτά που λένε Το έφτιαξα γιατί είχε μία ατέλεια.
evabb Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 ε καλα υπερβαλεις,καλο εως πολυ καλο τεμαχιο θα ελεγα για του λογου σου δεν ξερω,μπορει οπως το λες , τεμαχιο ειδος προς καταναλωση αν με πιανς
million_voices Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 κοιτα καταλαβαινω οτι επειδη εισαι κοριτσακι δεν ξερεις την ορολογια γκομενακια=τεμαχια παντως μην λεμε μλκες,μπορει να ειναι ψωνισμενο που****** αλλα δεν παυει να ειναι A- class τεμαχιο,αν και ειμαι σιγουρος οτι χωρις βαψιμο θα πεφτει 1-2 levels σιγουρα
evabb Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 κοιτα καταλαβαινω οτι επειδη εισαι κοριτσακι δεν ξερεις την ορολογια γκομενακια=τεμαχια παντως μην λεμε μλκες,μπορει να ειναι ψωνισμενο που****** αλλα δεν παυει να ειναι A- class τεμαχιο,αν και ειμαι σιγουρος οτι χωρις βαψιμο θα πεφτει 1-2 levels σιγουρα αστο γτ μια χαρα ξερω τις ορολογιες. για εναν φραπε ειναι και αν
million_voices Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 εγω παλι νομιζω οτι τα ειλικρινη αγορακια συμφωνουν μαζι μου
million_voices Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 ...κάτσε ρε κακόγουστε τώρα, μη χέσω μεταξυ μας τωρα αραξε τα κυβικα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.