Προς το περιεχόμενο

Τρελά Μωρά στα Ιντερνετικά Καλλιστεία!

catman20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τι γελάς εσύ; πάλι καλά που δεν ξέρασα εκείνη τη μέρα όταν είδα τον άλλον με το στρινγκ

@garnele

είδες που συμφωνούμε και γω τη βρίσκω (Μετρημένοι στα δάχτυλα και αυτοι στη ζωή μου)

Δημήτρη είσαι αξία παντοτινή

με άντρες που γνωρίζω και όχι με φωτογραφιες γιαυτο δεν το καταλαβαίνω στους άντρες αυτό..

δεν φοραγε στρινγκ για την ακριβεια δεν το φοραγε το βρακακι:P απο πανω το ειχε βαλει για να κρυβει αυτα που πρεπει να φανουν:lol::lol::lol:

οσο για τους αντρες που ξερουμε και τις φωτος αυτα ειναι δυο τελειως διαφορετικα πραματα. αλλο ο γκομενος σου και αλλο η πικ. σε εξιταρουν με διαφορετικο τροπο.

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν φοραγε στρινγκ για την ακριβεια δεν το φοραγε το βρακακι:P απο πανω το ειχε βαλει για να κρυβει αυτα που πρεπει να φανουν:lol::lol::lol:

οσο για τους αντρες που ξερουμε και τις φωτος αυτα ειναι δυο τελειως διαφορετικα πραματα. αλλο ο γκομενος σου και αλλο η πικ. σε εξιταρουν με διαφορετικο τροπο.

την βρίσκω πολύ ενδιαφέρον την άποψή σου ότι σε εξιτάρουν οι φωτογραφίες άγνωστων αντρών...

πιστεύω ότι όλα καλλιεργούνται και κυριώς το σεξουαλικό..

για παράδειγμα ο πρώτος μου φίλος ειχε την κακή συνήθεια να χαβαλεδιάζει μέχρι αηδία τις κοπέλες που περνούσαν απο το δρόμο ακόμα και όταν ήταν μαζί μου, τόσο με πείραζε που λέω θα το κάνω κι εγώ, ως τότε δεν έβλεπα τίποτα μπροστά μου. Απο τότε δεν ξέρω τι έγινε τι δεν έγινε.. το κάνω...

και τώρα προσπαθω να το κόψω γιατι καταντάει προβλημα στην οδήγηση

Δημοσ.
την βρίσκω πολύ ενδιαφέρον την άποψή σου ότι σε εξιτάρουν οι φωτογραφίες άγνωστων αντρών...

πιστεύω ότι όλα καλλιεργούνται και κυριώς το σεξουαλικό..

για παράδειγμα ο πρώτος μου φίλος ειχε την κακή συνήθεια να χαβαλεδιάζει μέχρι αηδία τις κοπέλες που περνούσαν απο το δρόμο ακόμα και όταν ήταν μαζί μου, τόσο με πείραζε που λέω θα το κάνω κι εγώ, ως τότε δεν έβλεπα τίποτα μπροστά μου. Απο τότε δεν ξέρω τι έγινε τι δεν έγινε.. το κάνω...

και τώρα προσπαθω να το κόψω γιατι καταντάει προβλημα στην οδήγηση

αυτο λεγεται λιγουρια που ειχε ο φιλος σου:P κι αλλο ενας οποιοσδηποτε αγνωστος κι αλλο ενας σταρ η μοντελο....

Δημοσ.
αυτο λεγεται λιγουρια που ειχε ο φιλος σου:P κι αλλο ενας οποιοσδηποτε αγνωστος κι αλλο ενας σταρ η μοντελο....

δεν ξέρω αν ήταν λιγούρης ή χωριάτης γιατί ήταν και απο ένα χωριό της Σπάρτης πάντως εμένα με ξενέρωσε τόσο πολύ που για αυτο και μόνο το λόγο δεν τα ξαναβρήκα μαζί του όταν πριν απο 2 χρόνια μου το ζήτησε.

Και γω κοιτάω αλλά όχι αν είμαι με άλλον

Δημοσ.
δεν ξέρω αν ήταν λιγούρης ή χωριάτης γιατί ήταν και απο ένα χωριό της Σπάρτης πάντως εμένα με ξενέρωσε τόσο πολύ που για αυτο και μόνο το λόγο δεν τα ξαναβρήκα μαζί του όταν πριν απο 2 χρόνια μου το ζήτησε.

Και γω κοιτάω αλλά όχι αν είμαι με άλλον

that's a serious point. προσωπικα το θεωρο ελλειψη σεβασμου ως προς τον αλλον αλλα και τον εαυτο σου (μην το παρεις προσωπικα το σου). δεν με εκπλησει που τον ξαποστειλες ηταν η μοναδικη υγειης λυση.

Δημοσ.
...ρε κορίτσα, στέη οντόπικ, και πάρτε μέρος

και δώκετε λινκζ

με ωραια αρσενικα μωρα;;;:lol::lol::lol:

Δημοσ.
...ρε κορίτσα, στέη οντόπικ, και πάρτε μέρος

ρε συ washcloud... ξέρεις ποια είναι η πλάκα.. ότι εδω μέσα ακούγεσαι πολύ λιγούρης ενω δεν είσαι...

αλλά νομίζω το ίδιο μου ειπες και συ για μένα όταν γνωριστήκαμε

Δημοσ.
με ωραια αρσενικα μωρα;;;

yellowcard.jpg

ρε συ washcloud... ξέρεις ποια είναι η πλάκα.. ότι εδω μέσα ακούγεσαι πολύ λιγούρης ενω δεν είσαι...

...μ' αρέσει που "το 'σωσες" όμως :P

Δημοσ.

wrong stavi για να λεμε την αληθεια:shock:

@ wash μονο τετοια μου εμφανιζει το google δεν ξερω πρεπει να εχει προβλημα χαχαχαχα

Δημοσ.

@ wash μονο τετοια μου εμφανιζει το google δεν ξερω πρεπει να εχει προβλημα χαχαχαχα

τι εννοείς δεν κατάλαβα;

Δημοσ.

Εύα, άμα χρειάζεται να σου κάνω ανάλυση της εμεσενικής πλάκας, φέρε ούρα τη Δευτέρα ρα :P

το google, ε ;

Δημοσ.
Εύα, άμα χρειάζεται να σου κάνω ανάλυση της εμεσενικής πλάκας, φέρε ούρα τη Δευτέρα ρα :P

το google, ε ;

αν ησουν και στο μσν μου ισως να μου εκανες αναλυση:P γτ τωρα δεν σε βλεπω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:56 ----------

τι εννοείς δεν κατάλαβα;

δεν ειναι λιγουρης και πεφτουλας, αλλος εχει αυτον τον τιτλο εδω

Δημοσ.
αν ησουν και στο μσν μου ισως να μου εκανες αναλυση:P γτ τωρα δεν σε βλεπω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:56 ----------

δεν ειναι λιγουρης και πεφτουλας, αλλος εχει αυτον τον τιτλο εδω

όχι δεν είναι καθόλου απλά αν τον γνωρίσεις και απο κοντά θα καταλάβεις ότι είναι μάλιστα και πολύ υπεράνω..

Δημοσ.
όχι δεν είναι καθόλου απλά αν τον γνωρίσεις και απο κοντά θα καταλάβεις ότι είναι μάλιστα και πολύ υπεράνω..

μου πεφτει κομματακι μακρια η ξανθη οπως και ολη η ελλαδα. αλλα ο σωστος ο ποστης φαινεται απο τα ποστς του (οταν μπορουν να διαβαστουν σε λιγοτερο απο 1 24ωρο:lol:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...