Προς το περιεχόμενο

Τρελά Μωρά στα Ιντερνετικά Καλλιστεία!

catman20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οφ τοπικ τώρα απο το οφ τόπικ άλλα θα ήθελα να πω ότι δεν μπορώ να καταλάβω τι απόλαυση παίρνετε με το να βλέπετε καλλονές σε φωτογραφίες. Σαν τον ροζ πάνθηρα που είχε ξεμείνει απο φαγητό γιατι ένας σκόρος είχε φάει τα πάντα μέσα στο σπίτι και βρήκε απο το μοναδικό περιοδικό που του είχε μείνει την φωτογραφία ενος ψαρίου την έκοψε και άρχισε να την τηγανίζει. Περιττό να σαν πω ότι την έφαγε και αυτήν ο σκόρος.

πάντως οι γυναίκες δε γουστάρουν τέτοια.. θέλουν τα πράμα να σπαρταράει!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: honestly με τρομαζουν κατι τετοιες αποριες

Δημοσ.
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: honestly με τρομαζουν κατι τετοιες αποριες

γιατί εσυ την βρίσκεις με φωτογραφίες αντρών? αν όχι γιατι οι άντρες να το κάνουν?

και αν ναι ??????

Δημοσ.
Δεν ξέρω τι λέει η εύα, εγώ τη βρίσκω με το να κοιτάω το δεξί μισό της παρακάτω πικ πάντως πχ.

Η Πικ.

χωρίς πλάκα τώρα δηλαδή εσείς κάθεστε και κοιτάτε φωτογραφιες απο άντρες στον νετ έτσι όπως συνηθίζουν να κάνουν οι άντρες?

εγώ τις μόνες φορές που μου έτυχε κάτι άντιστοιχο ( είναι τόσο λιγες που τις θυμάμαι συγκεκριμένα)

είναι όταν το καλοκαίρι έβλέπα τους παίχτες του ΝBA, τον Brad Pitt στο fight club και στο γαμώτο πώς λεγόταν, που παιζε τον τσιγκάνο και στο too fast too furious ο ξανθός.. ήταν οι μόνες φορές που έκανα οφθαλμόλουτρο. Κατα τάλλα με αφήνουν αδιάφορη

Δημοσ.

εμείς όλοι πάντως έχουμε αράξει με τις μπύρες, και γουστάρουμε

αργεί κι ο elven με τη λάσπη γαμώτ

Δημοσ.
εμείς όλοι πάντως έχουμε αράξει με τις μπύρες, και γουστάρουμε

αργεί κι ο elven με τη λάσπη γαμώτ

δε μαλώνουμε, συζητάμε σε κόσμιο επίπεδο

αυτή άρχισε!

Δημοσ.

κοιτα να δεις με κατι τετοιο δεν μπορω να κανω τπτ αλλο παρα οφθαλμολουτρο στο φουλ

jon_bon_jovi.jpg

αρε jon τι μας κανεις νυχτιατικα:o

Δημοσ.
κοιτα να δεις με κατι τετοιο δεν μπορω να κανω τπτ αλλο παρα οφθαλμολουτρο στο φουλ

jon_bon_jovi.jpg

αρε jon τι μας κανεις νυχτιατικα:o

όχι ρε συ... δεν μαρέσουν οι άντρες που προσπαθούν να το παίξουν σέξυ σα χαζογκόμενες..

μη μου πεις ότι σαρέσουν και οι άντρες που γυρνάνε με στρινκγ στην παραλία

Δημοσ.
χωρίς πλάκα τώρα δηλαδή εσείς κάθεστε και κοιτάτε φωτογραφιες απο άντρες στον νετ έτσι όπως συνηθίζουν να κάνουν οι άντρες?

εγώ τις μόνες φορές που μου έτυχε κάτι άντιστοιχο ( είναι τόσο λιγες που τις θυμάμαι συγκεκριμένα)

είναι όταν το καλοκαίρι έβλέπα τους παίχτες του ΝBA, τον Brad Pitt στο fight club και στο γαμώτο πώς λεγόταν, που παιζε τον γύφτο και στο too fast too furious ο ξανθός.. ήταν οι μόνες φορές που έκανα οφθαλμόλουτρο. Κατα τάλλα με αφήνουν αδιάφορη

Εντάξει, δε βαριέμαι τόσο πολύ =ρ

Σε γενικές γραμμές όταν τυχαίνει να πέσω πάνω σε μια αξιόλογη ας πούμε πικ, την βάζω στα bookmarks. Συμπερασματικά, μπορεί κάποιος να πει ότι τη βρίσκω με αουτσάηντερ που έχουν φωτογένεια. Σε κάποιο σιντί μάλιστα πρέπει να έχω και real time φωτογραφίες από διάφορους άσχετους στο δρόμο -δες το σαν συλλογή με γραμματόσημα αλλά με μία διαφορετική εκδοχή του ερμή ξερωγω..

Από την άλλη, είναι και το πώς ακριβώς προσδιορίζει κανείς το "τη βρίσκω". Θέλω να πιστεύω ότι -τουλάχιστον με ντυμένες καλλονές- κανείς δεν τη χτυπάει στο πληκτρολόγιο.

Δημοσ.
όχι ρε συ... δεν μαρέσουν οι άντρες που προσπαθούν να το παίξουν σέξυ σα χαζογκόμενες..

μη μου πεις ότι σαρέσουν και οι άντρες που γυρνάνε με στρινκγ στην παραλία

holly shit μιλαμε για τον jon bon jovi εδω.:o:o:o ο ανθρωπος ειναι απλα θεος κι ας εχει τα χρονακια του, δεν προσπαθει να το παιξει σεξυ, γτ απλα ειναι.

μιλαμε για αντρες οχι για φουστηδες ξερεις:P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:13 ----------

Εντάξει, δε βαριέμαι τόσο πολύ =ρ

Σε γενικές γραμμές όταν τυχαίνει να πέσω πάνω σε μια αξιόλογη ας πούμε πικ, την βάζω στα bookmarks. Συμπερασματικά, μπορεί κάποιος να πει ότι τη βρίσκω με αουτσάηντερ που έχουν φωτογένεια. Σε κάποιο σιντί μάλιστα πρέπει να έχω και real time φωτογραφίες από διάφορους άσχετους στο δρόμο -δες το σαν συλλογή με γραμματόσημα αλλά με μία διαφορετική εκδοχή του ερμή ξερωγω..

Από την άλλη, είναι και το πώς ακριβώς προσδιορίζει κανείς το "τη βρίσκω". Θέλω να πιστεύω ότι -τουλάχιστον με ντυμένες καλλονές- κανείς δεν τη χτυπάει στο πληκτρολόγιο.

εγραψες :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

@ slygeon τι γελάς εσύ; πάλι καλά που δεν ξέρασα εκείνη τη μέρα όταν είδα τον άλλον με το στρινγκ και δεν ήταν και gay

@garnele

είδες που συμφωνούμε και γω τη βρίσκω (Μετρημένοι στα δάχτυλα και αυτοι στη ζωή μου)

Δημήτρη είσαι αξία παντοτινή

με άντρες που γνωρίζω και όχι με φωτογραφιες γιαυτο δεν το καταλαβαίνω στους άντρες αυτό..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...