washcloud Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 ο δικος μου ειναι καλυτερος πολυ καλυτερος :lol::lol::lol: αλήθεια λέει, παιδιά μην πεις τίποτα, ΣΟΥΤ- το βλέπεις ότι τα θέλει ο σου [...]Σήμερα που διάβαζα εφημερίδα είδα ένα μωρό που συμμετέχει λέει στα miss online της Απογευματινής και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι! Parte mati! http://www.apogevmatini.gr/?p=23369
focus64 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μαύρο καραμαύρο στο τσόκαρο. Γυρνάει όλο το ιντερνετ για την άγρα ψήφων...... Ρε ουσττττττττττ http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,59109.0
duende Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 catman (catwoman20), να σε πω.. κοπελια, "ποσο παει"? αντε και πολυ ασχοληθηκαμε...
stavi Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Ναι ωραία! Και τώρα που το είδαμε τι να το κάνουμε;;;; Τον Αρκά μου θυμίζεις.... είναι ο Μοντερχρήστος (ποντικί) και ένας γέρος κρατούμενος στο κελί και συζητάνε.. ο Μοντεχρήστος του δείχνει ένα περιοδικό τύπου Playboy. Κοίτα, του λέει κοίτα δω κάτι Μανούλια!!!! "και τι να τα κάνουμε; "Τι εννοείς τι να τα κάνουμε;" "εγώ είμαι πολύ γέρος για να κάνω οτιδήποτε και εσύ είσαι ποντίκι" ............................................................................................................................. ΘΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΜΕ!!!!
linkin Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 elven πραγματικα με ξενερωσες τα μαλα.δεν σου ξαναμιλαω,ουτε καλημερα.
elven Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 elven πραγματικα με ξενερωσες τα μαλα.δεν σου ξαναμιλαω,ουτε καλημερα. Σιγά.τρόμαξες ή είχε ελπίδες να δεις το Έβερεστ; :ρ
linkin Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 το συνεχιζεις!!!! :mad: οχι δεν ειχα απαιτηση να δω το εβερεστ αλλα...ο χριστος και η παναγια,που το βρηκες αυτο??? (εκτος και αν εισαι εσυ)
elven Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 το συνεχιζεις!!!! :mad: οχι δεν ειχα απαιτηση να δω το εβερεστ αλλα...ο χριστος και η παναγια,που το βρηκες αυτο??? (εκτος και αν εισαι εσυ) Καλά ρε τόσο πολύ σε χάλασε; Πάτα στο Google Hairy man και τσουπ νατος
stavi Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Καλά ρε τόσο πολύ σε χάλασε; Πάτα στο Google Hairy man και τσουπ νατος σιγά μωρέ εγώ γέλασα... καλοπροαίρετα πάντα.. είχα ένα γνωστό που είχε τόσες τρίχες στην πλάτη και στον στρατό του λέγανε βγάλε ρε μαλάκα το πουλόβερ για να κάνεις μπάνιο
million_voices Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 ρε συ σφιχτη οι φωτο που ποσταρεις μερικες φορες ειναι edge καφριλα ρε
stavi Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 ρε συ σφιχτη οι φωτο που ποσταρεις μερικες φορες ειναι edge καφριλα ρε ρε παιδιά εντάξει, μην δημιουργείτε και κόμπλεξ σε αυτούς που έχουν και κανα δυο χιλιάδες τρίχες παραπάνω... και αυτά ζωάκια του θεού είναι. Οχι εντάξει αστειεύομαι, γενικότερα είμαι πολύ αρνητική στο να γίνεται κριτική της εμφάνισης των άλλων.
elven Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 ρε συ σφιχτη οι φωτο που ποσταρεις μερικες φορες ειναι edge καφριλα ρε Ε τον μαακα το συγκράτησες ε;Με ψόφησες Ρε δείτε απολλώνιο κορμί εδώ,είμαι άτριχος και είμαι στον όγκο λέμε ,δεν φοράω πουλόβερ χειμώνα καλοκαίρι photoshop ftw
stavi Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 οφ τοπικ τώρα απο το οφ τόπικ άλλα θα ήθελα να πω ότι δεν μπορώ να καταλάβω τι απόλαυση παίρνετε με το να βλέπετε καλλονές σε φωτογραφίες. Σαν τον ροζ πάνθηρα που είχε ξεμείνει απο φαγητό γιατι ένας σκόρος είχε φάει τα πάντα μέσα στο σπίτι και βρήκε απο το μοναδικό περιοδικό που του είχε μείνει την φωτογραφία ενος ψαρίου την έκοψε και άρχισε να την τηγανίζει. Περιττό να σαν πω ότι την έφαγε και αυτήν ο σκόρος. πάντως οι γυναίκες δε γουστάρουν τέτοια.. θέλουν τα πράμα να σπαρταράει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.