catman20 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Καλά παίδες, έχετε πάρει πρέφα τη νέα μόδα με τα καλλιστεία στο Internet? Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με την όλη φάση και αν σαν διοργάνωση λένε κάτι, αλλά οι κοπέλες έχουν ξεσαλώσει και τα πετάνε όλα μιλάμε! Σήμερα που διάβαζα εφημερίδα είδα ένα μωρό που συμμετέχει λέει στα miss online της Απογευματινής και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι! Parte mati! http://www.apogevmatini.gr/?p=23369
aledjo Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 μη νομιζεις... δεν ειναι τιποτα σπουδαιο. ενα καθημερινο κοριτσι ειναι της διπλανης πορτας. ολες οι γυναικες ετσι ειναι απλα εμεις δε τις βλεπουμε. αδερφες, ξαδερφες, φιλες κτλ κτλ αν ποζαρουν ετσι και καλυτερα θα φαινονται. εχω εμπειρια απο ενα ψωνιο φιλη μου, απλη κοπελα που βλεπεις καθε μερα στο δρομο, κοντουλα και απλα λιιγο γλυκουλα. ε αυτη δε μου πολυγεμιζε το ματι αλλα απο το ψωνιο της πηγε και εκανε φωτογραφιση σε περιοδικο. οταν ειδα τις φωτογραφιες της στο περιοδικο και στο ιντερνετ, επαθα πλακα. δε πιστευα στα ματια μου... ετσι λοιπον αν φορεσουν ολες αυτα τα "ρουχα" και παρουν τις καταλληλες ποζες.... ολες μοιαζουν! κανε μια βολτα απο zoo, hi5, facebook εκει να δεις τι γινεται....
psalias Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Πως να μου φαίνονται δηλαδή? Άλλες 5 στημένες γκόμενες που το μονο που έχουν σαν όνειρο στη ζωή τους είναι να γίνουν κάποια μέρα συνοδηγός σε μια slk και όταν μεγαλώσουν λίγο ακόμα ο "καλός" τους που τους ρίχνει 30 χρονια να αγοράσει και μια X5 για να νιώθει ασφάλεια στα κακοτράχαλα στενά του κολωνακίου. Υπάρχουν κοπέλες που θέλουν να επιβληθούν ότι είναι όμορφες (φαίνονται γιατί η μύτη ακουμπάει θεό) και άλλες που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι πανέμορφες και δεν χρειάζεται να στο επιδεικνύουν και μάλιστα προκλητικά. Τι να την κανεις την άλλη αν το μονο που την απασχολεί είναι πως θα πιάσει τραπέζι στον πλούταρχο και ποτε θα παει διακοπές στη μύκονο...δεν είμαι 50 χρόνον, αλλα απαιτώ από την άλλη να έχει και κάτι να μου πει, γλάστρες έχω στο μπαλκόνι δε θέλω άλλες. Όσο για τις ντεμέκ κονσέρβα συνεντεύξεις κάθε φορα που τις διαβάζω δεν ξέρω αν ειναι για γέλια ή για κλάματα. "Η Μαριάννα πιστεύει πως, εκτός από την ομορφιά της, δυνατό της σημείο είναι και ο χαρακτήρας της, τον οποίο θεωρεί ασυνήθιστο και λιγάκι δύσκολο, παρ’ όλα αυτά γοητευτικό. «Είμαι πεισματάρα, ξερό κεφάλι και τελειομανής» δηλώνει χαρακτηριστικά." μας έπεισες μαριάννα... "Από την άλλη, η Μαριάννα είναι ένα σύγχρονο κορίτσι και όπως οι περισσότεροι συνομήλικοί της χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο κατά κόρον" = αν δεν υπήρχε το facebook δεν θα ήξερες από που ανοίγει το pc Μαριάννα Άσε με να μαντέψω ότι η Μαριάννα επίσης έχει σπουδάσει πληροφορική (!) και αισθητική (ακαταμάχητος συνδυασμός), της αρέσουν τα ταξίδια (Είπαμε Μύκονος) και ακούει μουσική (μπράβο Μαριάννα είσαι η μοναδική που ακούς μουσική!). Και ανακεφαλαιώνω...η μαριάννα όντως είναι άγαλμα ΑΛΛΑ αν δεν έχει να μου πει τίποτα πέρα από αυτό...κρίμα. Νομίζω πως πολλές κοπέλες και όχι τόσο "προικισμένες" μέσα σε ένα studio και στημένες βαμμένες κλπ θα είχαν το ίδιο αποτέλεσμα. Βέβαια μπορεί να κάνω και μεγάλο λάθος και να έχω πέσει τελείως έξω για την Μαριάννα γιατι κρίνω μόνο απο φωτογραφίες ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:50 ---------- και κάτι ακόμα πολλή σοβαρή εφημερίδα η απογευματινή! Άντε και στο Βήμα
The_Judas Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Τώρα πια με το ιντερνετ η κάθε πατσαβούρα θα νομίζει οτι έγινε μοντέλο. Και πως να μην το πιστέψει οταν σε facebook,hi5 κλπ ακούει μόνο θετικά σχόλια απο στερημένους που θέλουν να **μήσουν.
o_magazatoras Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 ... Και πως να μην το πιστέψει οταν σε facebook,hi5 κλπ ακούει μόνο θετικά σχόλια απο στερημμένους που θέλουν να **μήσουν. Και να τη μπαίξουν,βεβαίως-βεβαίως.
giorgos147 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Και να τη μπαίξουν,βεβαίως-βεβαίως. Ε...Και να κα@λωσουν, βεβαίως-βεβαίως. Από την άλλη, η Μαριάννα είναι ένα σύγχρονο κορίτσι Αυτό το σύγχρονο κορίτσι... Μου άρεσε πολύ ρε παιδιά... Λέτε να είναι απο τα μέρη μας; Μαριάννα, ε; Μαρία δε λένε και το koritsi_gia_pc; ΡΕ ΛΕΣ;
teo64x Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 εχω εμπειρια απο ενα ψωνιο φιλη μου, απλη κοπελα που βλεπεις καθε μερα στο δρομο, κοντουλα και απλα λιιγο γλυκουλα.ε αυτη δε μου πολυγεμιζε το ματι αλλα απο το ψωνιο της πηγε και εκανε φωτογραφιση σε περιοδικο. οταν ειδα τις φωτογραφιες της στο περιοδικο και στο ιντερνετ, επαθα πλακα. δε πιστευα στα ματια μου... Φοβάμαι πως έχουμε κοινές γνωστές.
evabb Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Φοβάμαι πως έχουμε κοινές γνωστές. ο αλετζος εχει κοινες γνωστες με ολο τον κοσμο λογο ποσοτητας
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 μη νομιζεις... δεν ειναι τιποτα σπουδαιο.ενα καθημερινο κοριτσι ειναι της διπλανης πορτας. ολες οι γυναικες ετσι ειναι απλα εμεις δε τις βλεπουμε. αδερφες, ξαδερφες, φιλες κτλ κτλ αν ποζαρουν ετσι και καλυτερα θα φαινονται. εχω εμπειρια απο ενα ψωνιο φιλη μου, απλη κοπελα που βλεπεις καθε μερα στο δρομο, κοντουλα και απλα λιιγο γλυκουλα. ε αυτη δε μου πολυγεμιζε το ματι αλλα απο το ψωνιο της πηγε και εκανε φωτογραφιση σε περιοδικο. οταν ειδα τις φωτογραφιες της στο περιοδικο και στο ιντερνετ, επαθα πλακα. δε πιστευα στα ματια μου... Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Και εγώ μιλάω από προσωπική εμπειρία. Κάποια γνωστή σου που την ξέρεις πόσο καιρό και έχεις συγκεκριμένη εικόνα, όταν την δεις σε φωτογραφίες ή στην τηλεόραση, είναι άλλος άνθρωπος. Φυσικά, υπάρχει και η αντίστροφη απόδειξη. Δηλαδή να δεις τις βαμμένες που έχεις δει τόσες και τόσες φορές (σταρ του Χόλιγουντ για παράδειγμα), άβαφτες και άφτιαχτες. Υπάρχουν photos στο ίντερνετ. Google it. Normal κορίτσια.
slygeo87 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ρε λοοοοοοοοοοοοολ. Αυτή η γκόμενα ανέβαζε φωτογραφίες της στο http://www.joy.gr και μπαίναμε μέσα και σχολιάζαμε/κράζαμε. Πολύ σπαστική.Να τη θανατώσουν.
stavi Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ρε λοοοοοοοοοοοοολ.Αυτή η γκόμενα ανέβαζε φωτογραφίες της στο http://www.joy.gr και μπαίναμε μέσα και σχολιάζαμε/κράζαμε. Πολύ σπαστική.Να τη θανατώσουν. πολύ σπαστική να τη θανατώσουν μπουά αααα :lol::lol: που τα βρίσκεται και τα λέτε ρε... θα σας πω μιαν ιστορία που την πάτησα και γω και αγάπησα γαμώτο κάποιο βρωμοθηλυκό καιρο την αγαπούσα και της το είχα πει πως σίγουρα δεν γούσταρα απλά να ρίξω ένα μπιιιιπ!
psalias Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Την είχα άχτι... την είχα άχτι... τώρα την έχω, μονο σε σταχτη. Στο τσίγκινο της το κουτί που φύλαγε τα μπικουτί
stavi Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 ρε παιδιά δεν ξέρω αλλά θέλω να βρίσω πολύ τώρα όσο για τους κανόνες... έχω να παρατηρήσω δύο πράματα... πρώτον ο πόστης ο Luci γράφει απίστευτα καλά και δεύτερον.. νομίζω ότι το χουμε ρε παιδί μου, μια χαρά πάει το θέμα και με το σοβαρό του και με το αστείο του και με το schocking του ότι τραβάει η διάθεση του καθενός χωρίς παράλληλα να το παρατραβάμε.. λέω εγώ τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.