Προς το περιεχόμενο

κουτί με 350. μπορεί να βγει κάτι καλό;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλη λυση αν εχεις ορεξη να ασχοληθεις:P:p

Με πρόλαβες :-) Πρόσθεσα και κάτι άλλο παραπάνω όταν κατάλαβα ότι μάλλον δεν ενδιαφέρει το overclocking.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

με oc δεν θα ασχοληθώ άλλωστε δεν είναι και δικό μου το PC. Οι μνήμες αυτές που προτείνετε είναι πιο γρήγορες έτσι;

Όσο για τον επεξεργαστή έχετε δίκιο νομίζω. Το δίλημμα το είχα θέσει και πιο πάνω. Εφόσον η διαφορά τους είναι μόνο 0,10GHz μάλλον δεν αξίζει τα παραπάνω λεφτά. Οπότε στο δίλημμα AMD Phenom X3 8650 (sAM2, 2.30 GHz, Cache 3.5MB, Box) ή AMD Athlon Black Edition 7750X2 (sAM2, 2.70 GHz, Cache 3MB, Box) μου λέτε να προτιμήσω τον 7750 ε; Απλά το σκεπτικό ήταν να πάρω κάτι έστω και λίγο καλύτερο για να τον βγάλει παραπάνω καιρό χωρίς αναβάθμιση.

Όσο για το τροφοδοτικό έχω καταλήξει στο Enermax. Αν χρειαστεί να κατέβω για εξοικονόμηση χρημάτων θα σκεφτώ την πρόταση!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:32 ----------

τώρα πρόσεξα ότι οι Crucial 4GB DDR2-800 Ram Kit (PC2 6400, 4-4-4-12, BL2KIT12864BA1608) έχουν Operating Voltage 2,00 V. Είχα παρατηρήσει ότι σε διάφορα φόρα λένε ότι οι μνήμες είναι καλύτερο να είναι στα 1,8V. Ποιο θέμα υπάρχει;

Δημοσ.

Απλά δεν ξέρω καθόλου τι μέγεθος είναι το 0,20V και πόση διαφορά μπορεί να κάνει γι' αυτό ρωτάω. Δηλαδή το θέμα είναι μόνο με την ΔΕΗ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...