Προς το περιεχόμενο

κουτί με 350. μπορεί να βγει κάτι καλό;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω και εγώ το πρόβλημα ότι από τότε που αγόρασα το δικό μου pc έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις.

Μου ζήτησε ένας συγγενής να τον βοηθήσω να διαλέξει κουτί (όλα αντιγραφικό, δίσκο κτλ) και μπορεί να δώσει μέχρι 350. Δεν ξέρω τι αξίζει με αυτές τις τιμές και αν γίνεται να βγει κάτι καλό. Το θέλει κλασσικά για Internet, Office, μουσική.

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχω και εγώ το πρόβλημα ότι από τότε που αγόρασα το δικό μου pc έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις.

Μου ζήτησε ένας συγγενής να τον βοηθήσω να διαλέξει κουτί (όλα αντιγραφικό, δίσκο κτλ) και μπορεί να δώσει μέχρι 350. Δεν ξέρω τι αξίζει με αυτές τις τιμές και αν γίνεται να βγει κάτι καλό. Το θέλει κλασσικά για Internet, Office, μουσική.

Ευχαριστώ!

Οταν λες ολα?Και ο8ονη?Οταν λες αντιγραφικο μιλαμε για optical drive?Για τι χρηση προοριζεται?

Δημοσ.

όταν λέω όλα αναφέρομαι στο κουτί μόνο και ότι αυτό περιέχει δλδ cpu, ram, κάρτα γραφικών, σκληρό, ένα dvd recorder, μητρική και ίσως να ξεχνάω κάτι βασικό. Την χρήση για την οποία προορίζεται την έγραψα και πιο πάνω. Intenet, Office, και μουσική. Γενικά κάτι σαν την σύνθεση του caution.

caution θα προτιμούσα η σύνθεση να είναι από το ίδιο μαγαζί για να του έρθει και έτοιμο μιας και είναι λίγο δύσκολο να πάω να του το δέσω εγώ. Πάντως με μια πρώτη ματιά και με τα λίγα που ξέρω μου φαίνεται καλή η πρόταση σου. Μιας και δεν προτείνεις κάρτα γραφικών να υποθέσω πως η ενσωματωμένη είναι αρκετή έτσι;

Οι υπόλοιποι τι λέτε;

ΥΓ. caution ξέχασα να σου πω ένα ευχαριστώ για τον χρόνο σου:-)

ΥΓ2. τελικά μάλλον γίνεται κουτί με 350:-)

Δημοσ.

...η μητρική που σου προτείνω έχει on board κάρτα γραφικών, μην περιμένεις τίποτα φοβερό αλλά δουλειά γίνεται ;) Μνήμες δεν σου έβαλα από το e-shop γιατί αυτό τον καιρό έχει ξεμείνει από αξιόλογες, αυτές του πλαισίου είναι πολύ καλές και έχουν καλό value for money.

Γενικά το pc που προτείνω είναι μια χαρά ποιοτικό θηριάκι, και αν αργότερα κριθεί απαραίτητο (για παιχνίδια δηλαδή), του κουμπώνεις και μια middle range κάρτα γραφικών και είσαι κύριος ;)

Δημοσ.
...η μητρική που σου προτείνω έχει on board κάρτα γραφικών, μην περιμένεις τίποτα φοβερό αλλά δουλειά γίνεται ;) Μνήμες δεν σου έβαλα από το e-shop γιατί αυτό τον καιρό έχει ξεμείνει από αξιόλογες, αυτές του πλαισίου είναι πολύ καλές και έχουν καλό value for money.

Γενικά το pc που προτείνω είναι μια χαρά ποιοτικό θηριάκι, και αν αργότερα κριθεί απαραίτητο (για παιχνίδια δηλαδή), του κουμπώνεις και μια middle range κάρτα γραφικών και είσαι κύριος ;)

+1. Πραγματικα γινεται...Απλα εγω καταλαβα οτι η8ελες και ο8ονη και αρχισα να ζοριζομαι...

Δημοσ.
fail το tr2:p

ναι ε; δεν είναι αξιόπιστο;

Είναι ένα πρόβλημα αυτό πάντως. Από κουτιά και τροφοδοτικά δεν ξέρω τίποτα. Δεν θέλω κάτι ιδιαίτερο, απλά να είναι φθηνό και αξιόπιστο.

Από cases στην κατηγορία βλέπω κυρίως asus, thermaltace, coolermaster και τα Innovator. Μπορεί κάποιος να μου πει κάποιος τι είναι καλύτερο ή ακόμα καλύτερα δυο λογάκια για το καθένα;

Στα τροφοδοτικά χάνομαι ακόμα περισσότερο..

grmaster2 ευχαριστώ και σένα:-)

Δημοσ.

Μάλλον καλύτερο το coolermaster. Στο asus δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει ανεμιστηράκι ή πρέπει να βάλω. Σαν μάρκα τις λέει το coolermaster;

Δημοσ.

...το συγκεκριμένο coolermaster είναι πολύ τίμιο και παίρνει 2 12άριδες, το οποίο κάνει την διαφορά στο airflow!

Δημοσ.

Αξίζει να βάλεις δεύτερο ανεμιστήρα; Μιας και δεν θα το πειράξει με κλοκαρίσματα και τέτοια λες να έχει πρόβλημα. Καλά προφανώς και θα είναι πιο άνετο με δεύτερο ανεμιστήρα αλλά μήπως έχει παραπάνω θόρυβο χωρίς λόγο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...